Homopsychologicus Psikoterapi ve Psikolojik Danışmanlık

Vali Konağı Cad. Osman Bey Ap. No:117 D:5 Valikonağı Karafırın Üstü Şişli, İstanbul

İletişim

Adres

Vali Konağı Cad. Osman Bey Ap. No:117 D:5 Valikonağı Karafırın Üstü  Şişli / İstanbul  

Uzmanlar

1/1 | Toplam 1 kayıt bulundu.

Değerlendirmeler

150 Değerlendirme

Hasta Değerlendirmeleri

na..ktar
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

merhaba benim özgüven problemim vardı ilişkiye başladıktan 3 gün sonra mesaj atmasın benden ayrılmak istiyor onu sıkıyorum belki de yeterince iyi değilim diye düşünüyordum ama her ilişkimde bu şekildeydi. ve haliyle karşımdakini sık boğaz ediyordum ve bitiyordu. artık çok bunalmıştım internette araştırma yapmaya başladım ve mehmet hocayı gördüm doktorsitesinde , yorumları okudum hoşuma gitti bende randevu almak istedim. Ben bulmaca gibiyim ama kendimi çözemiyorum destek almam gerektiği çok sonradan dank etti kafama. hoca ile seanslarımız çok keyifliydi çok akıcıydı hiç çekinmeden herşeyden bahsettim hocaya ve benim çözümümü bulmama yardımcı oldu eskisinden daha iyi hissetmeye başladım her seans sonrasında. ben gittim bambaşka biri geldi sanki ya da asıl benliğim çıktı ortaya. hocanın eksiksiz her dediğini uyguladım tavsiyelerini dinledim kendisinin üzerimde çok emeği vardır çokta yordum biliyorum. ama hoca her zaman güleryüzünü eksik etmedi desteğini esirgemedi. teşekkür ediyorum çok, toparlanmamı şuan ki halimi size borçluyum seanslarım bitti ama hocamdan destek almam hiç bitmeyecek benimde. 09-03-2020

da..hinler
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Mehmet hocaya bende ilişkilerde kısır döngüler atölyesini duyduktan sonra gittim. ilişkim hakkında nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında kendisinden tavsiye aldım. Ayrılma noktasındaydık nişanlımla, elimden geleni yapıyordum ama kendisi tükenmiş gibiydi hocadan seans aldıktan sonra göremediğim hatalarım olduğunu farkettim sürekli değer veren tarafın ben olduğumu neden karşılık alamadığımı çok karşı tarafa yöneldiğimi farkettim. seanslarımız çok güzel geçti verdiği çalışmaları eksiksiz yaptım çok ağladım çok güldüm ama iyi ki tanıdım hocam sizi. hayatımda bana değer vermeyen insanları zorla tutmuyorum artık ben kimde ne kadarsam o şekilde davranıyorum ben çok değerliyim.Mehmet hocam sayesinde bugün daha iyiyim yarın da daha iyi olacağım. teşekkür ediyorum 03-03-2020

�N..ATAŞ
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

2 senedir ayrılmayı düşündüğüm ama sadece düşündüğüm bir ilişkim vardı. Hiçbir konuda ortak yönümüz yok sürekli kavga halindeyiz. Ama bana çok aşık. Ara vermek istediğimi söyledim düşünmek için zamana ihtiyacım vardı fakat ağlamaya sürekli aramaya devam etti. kendisi bana zamanda tanımadı ve ben kıyamadım ayrılamadım sevgi bitmişti ama cesaretimi toparlayıp gözlerine bakamayacaktım. Herşeyi içimde bitirdiğimi nasıl söyleyebilirim ? yardım almayı düşündüm ve doktorsitesi tarafından mehmet hocanın asistanına ulaşıp randevu aldım. Hocanın yorumlarını okudum ve çok hoşuma gitti bana zeki beni ayağa kaldıracak bir terapist gerekiyordu. hocaya problemimi anlattığımda devam eden seanslarımızda benim bütün ilişkilerimde bu şekilde olduğumu farkettik sadece aşk değil iş ev aile hersey. Bunun sebebinin geçmişe dayalı aile problemlerimin zihnime yer etmesinden kaynaklanıyordu ve ben hiç gelmeseydim hocaya bunu farketmeyecektim. ufak bir sıkıntıyı eşelediğinizde bambaşka şeyler çıkıyor ortaya. hocamın bana verdiği ödevler fikirler sonunda terapi sürecimizi başarıyla geçirdiğimize inanıyorum en azından hocam bana benimle gurur duyduğunu söyledi :) kendisi çok zeki biri şık ofiside kendi tarzında. Bana huzurlu bir ortam ve anlayış sağladığınız için teşekkürler hocam. Hayatımda sayenizde söylemek istediklerimi artık tutmuyorum içimde meğer ben nefes almıyormuşum. şimdi tüm havayı içime rahatlıkla çekiyorum. 28-02-2020

t ali..lmaz
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

merhaba çocukluk arkadaşımın benimle küsme sebebinden dolayı mehmet hocaya başvurdum. Komik gelebilir aslında ama bana bir şeyleri hatırlattı. 2 yılllık bir ilişki bitişi ardından arkadaşımla görüştüğümde sohbet etmediğimi telefondan başımı kaldırmadığımı ama süreklide görüşelim diye arkadaşıma ısrar ettiğimi farkettim.Arkadaşımın uyarılarına rağmen yine aynıydım farkedemedim. Benimle küsene kadar…. Bu da bende ki problemin farkındalığını yarattı bende. Bunun için ve birçok şey için mehmet hocamdan destek aldım. herseye birbiriyle bağlantılı bunu öğrendim. mehmet hocam sayesinde herseyi geride bıraktım değer vermeyi bu değeri göstermeyi hocam sayesinde anladım. çok teşekkür ediyorum. 24-02-2020

em..rkoglu
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Ben mehmet hocayı ilişkilerde kısır döngüler atölyesinde tanıma fırsatı buldum interaktif verdiği atölyede çok bilgilendirici ve etkileyiciydi kendisi daha sonrasında seans aldım çünkü aynı kısır döngü bende de mevcuttu ilişkilerimin başlamasında ilk başta çok ilgili oluyor karşı taraf daha sonrasında ne arama ne sorma var biranda bitiveriyor kafam iyice karıştı nerde hata yapıyorum artık anlamıyordum. çok ilgi gösteriyorum desem o da değil ilgisiz oluyorum desem o da değil heves mi bitiyor desem o da değil hep karşı tarafın eski aşk hikayeleri ve korkuları yüzünden bir sonuca varamıyorum. seanslarımızda eksiklerimi öğrendim hocamızın verdiği tavsiyeleri hayatımda hiç uygulamadığımı farkettim ve hiçbir arkadaşım bu şekilde bana öğütler vermemişti arkadaşlarımında ihtiyacı var bence neyse. hocamızın verdiği tavsiyeleri özelllikle ödevleri yaptım yeni görüşme aşamasında olduğum biri vardı onu kaybetmek istemiyordum bu kısır döngü içerisinde ve çok şükür şuan keyif alıyorum karşı tarafta aynı şekilde.. öyle bir seviyedeyiz ki filmlerde olur derdim inanmazdım. hocama çok teşekkür ederim bana sabırı ve değer kavramlarını hayatıma geçirdiği için ve verdiği tavsiyeler doğrultusunda kendi kabuğumdan sıyrılmama yardım ettiği için. iyi günler dilerim 21-02-2020

da..can
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Mehmet bey ile görüşmelerimizde kendisine sürekli başkalarının hayatına özendiğimi ama kıskanmadığımı, kendi hayatımın kötü olduğunu dile getirip duruyordum öyle bir döngü içerisindeydim ki hiç beğenmiyorum yaptığım hiçbir şeyi hep başarısızmışım gibi hissediyorum. başarısızlığım ilişkilerimi etkiliyor kimse benden hoşlanmıyor yalnızım mutsuzum patlama dönemindeyim öfkeliyim.. Mehmet hoca hayatıma ışık oldu her hafta seanslarıma düzenli gitmeye başladım ve bu düzen hayatımı da çok fazlasıyla etkiledi işinde profesyonel biridir kendisi. kendimi sevmeyi öğretti bana. aslında kendimizi sevmeyi annelerimiz öğretir bize doğduğumuz an itibariyle, bize değer vermeleri saçımızı okşamaları değerli hissettirir diye düşünüyorum. annemi yıllar evvel kaybetmiştim bu duyguyu yaşayamadım, babamla büyüdüm babam da severdi beni ama bir anne şefkati yaşamadım. Hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri mehmet hocayla terapi sürecine girmek oldu. kendisine çok teşekkür ediyorum 15-02-2020

anur..pacıoglu
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Yardım almaktan ümidi kestiğim bir zaman diliminde Mehmet bey sosyal medyada karşıma çıktı. Gidip gitmemek arasında gidip geldim. ama iyi ki diyorum şimdi. çünkü anlatmaktanda yoruluyor insan sil baştan anlat anlat anlat ee bakıyorsunuz sonuç yok yine aynıyım diye düşünüyordum. Benim ailem de şiddet eksik olmuyordu baba tarafım babamı dolduruşa getiriyor anneme şiddet uyguluyordu. Ben ve kardeşim bu olaydan en etkilenenlerdendik annemizi korumaya çalışırken bedenen ruhen bizde yıprandık. Çare arayışından bıkkın yorgun ümitsizdim asosyaldim geleceğime dair bir umudum yok kaygımda yoktu gayet belliydi sonum. Sosyal medyada karşıma Mehmet hoca çıkınca doktorsitesindende araştırmalar sonucu neden olmasın diye düşündüm. Seanslara başladığımızda empati yapabilen bir uzman gördüm. Mehmet hoca çok güleryüzlü biri kendisini gerçekten çok seviyorum, samimi empati yapabilen kendini dikkatle dinlettiren, ağzından çıkan her cümle hayatımda nasıl bir faydası olur nasıl uygulamalıyım diye düşündürmeye iten ve daha birsürü şey. Geçmişimdeki travmalar üzerine çalıştık kardeşim de mehmet hocadan faydalandı sadece kendim değil. seanslarımız sonucunda kardeşimle ben çok iyiyiz. yaşama ümidi geldi hayat sevinci geldi geçmişle yaşamamayı öğrendik o delikten çıkardı bizi Mehmet Bey. ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ 13-02-2020

enay..alkaya
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Mehmet bey’e yaklaşık 5 seanstır gidiyorum benim deprem korkumla birlikte panik atak sorunum mevcuttu. Mehmet bey ile seanslarımda kendimi iyi hissetmeye başladım. Kendisi burda yazan yorumlardaki gibi sakin güleryüzlü çok neşeli biri. Bir iki psikoloğa gittim oralarda sadece dinliyorlar son 10 dk yorum yapıyorlardı. Mehmet bey öyle değil beni anlıyor ve empati kuruyor. Kendisi ile karşılaştığım için çok şanslıyım. Hocamın söylediği verdiği ödevler olsun hepsi işe yarıyor hayatımda. İkinci görüşmemizden itibaren 5 haftadır panik atak geçirmedim. Bunu atlatacağıma sayenizde inanmaya başladım teşekkürler sevgiler değerli hocam. 10-02-2020

EN..UKÇU
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Selamlar herkese, benim Mehmet bey’e ulaşmam tamamen tesadüfi oldu arkadaşımla dertleşirken kendisi önerdi ona da kendi arkadaşı önermiş. burda ki profilini inceledim yorumları okudum hemen randevu aldım dayanacak gücüm kalmamıştı benim hayatımda ki tüm erkeklerin hepsi yaralanmış ve evliliği düşünmeyen insanlardı benim kısır döngüm bu resmen, beni çok seviyorlar 2 sene 3 sene sürüyor ilişkilerim ama benden ayrıldıkları anda ilk kız arkadaşlarıyla evleniyorlar. ben yaralarını iyileştiriyorum ama benim yaralarımı düşünen olmuyor ne ümidim kaldı ne hayatıma birini alasım resmen dinlenme tesisi gibi hissediyordum artık kendimde birçok eksiklikler bulmaya başladım özgüvenim yerle bir oldu. mehmet hoca ile tanıştığıma terapistim olduğuna gerçekten çok teşekkür ediyorum beni ona götüren arkadaşıma da. hoca ile seanslarımda kendisinden fikirlerinden çok etkilendim bir arkadaş bir ağabey bir hoca gibi yaklaşıyor güleryüzlü sevecen bir insan. sorunlarımı anlattığımda bana tavsiyeler verdi ödevler verdi ve yoğunlaşacağım konuları belirtti. bana çok iyi geldi hayır diyemiyorum ilişkimde anne gibiyim ve daha birçok şey. aslında kendimi düşünmeyi bırakmışım hayatımın merkezine almışım. amacım evlilik değil ama neden ben bu kadar iyiyken karşımdaki bana asla evlilik olmaz diye geliyordu hep aklımda bu vardı. bir kaç seans sonrasında özgüvenim yavaş yavaş yerine gelmeye başladı.güvenim yerine gelmeye başlıyordu bu kısır döngüyü devam eden seanslarımda birlikte kırmayı başardık göremediğim detayları görmek istemediğim detayları bana gösterdi çok şaşırmıştım yavaş yavaş atlattım bu durumu ve yeni benliğimi kazandım beynimi kalbimi boşalttım huzur benimle oldu artık ilişkilerimde çok veren taraf ben olmayacağım çünkü kendime değer vermem gerektiği öğretildi bana zor olsa da zahmetli olsada emeğinize teşekkür ederim mehmet hocam herkesin sizin gibi birine ihtiyacı var bu hayatında. 06-02-2020

İZE..NDOĞDU
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Mehmet hocanın burda ki yorumlarını okudum çok etkilendim. Bende kendisinden randevu talep ettim asistanıyla görüşüp randevu aldım. Ailemle alakalı birçok sorunu kafama takıyordum bütün yaşamımı etkiliyor yemek bile yiyemiyordum. kendimce buna çözüm olarak arkadaşlarımla paylaşmak istedim çokta rahatladım ama en kötüsü arkadaşlarım başka arkadaşlarına anlatınca çok daha kötü bir duruma düştüm. Kendimi aşağılık hissediyordum aşağılık kompleksine girmiştim. herşeyden hakir görmeye ve kendimi soyutlamaya başladım insanlara güvenim azaldı gelecek kaygım başladı ve bir şey. Mehmet hocamla seanslarda bunun üzerinde çok durduk aşağılık kompleksi var bende diyordum cevap olarak. Yaşanılanlar yaşanmasaydıda öyleymiş gibi. Hoca çok dobra sözünün eri. kendisini görmek ofisinde ki çiçek ve kitaplarının kokusu gibi sanki, o kadar muazzam sakin huzur dolu kendiside ofiside. hocanın diğer seanslarda verdiği tavsiyelere uydum ailemle konuşamadığımı farkettim. ailemle konuşabilmek için çok çaba sarfettim herkes ailesiyle konuşur ama kendisini dinletemeyebilir içtenlikle. ben zor olsada hoca sayesinde başardım izlemem gereken yol belliydi. ailemle şimdi kırdıklarımızı toparlama dönemindeyiz. yavaş yavaş hepimiz iyileşiyoruz. arkadaşlarıma gelecek olursak onları takmıyorum çünkü mutluyum ve kendime geliyorum konuşur konuşur susarlar durumundayım öyle bi rahatlık anlayacağınız. Sizinle psikoterapi süreci geçirdiğim için çok mutluyum teşekkür ediyorum bana geri kazandırdıklarınız için. 31-01-2020

in aslan..t
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Merhaba bende aşırı heyecan sorunu vardı gittiğim bütün iş yerlerin de bunun cefasını çekiyordum. İş görüşmelerim olumsuz geçiyordu. Makina mühendisiyim daha önce ki iş yerime tanıdık vasıtasıyla girdim ordan sağlık sorunlarım yüzünden bir süre izne ayrıldım daha sonrasında ayrılmak durumunda kaldım. Tanıdık vasıtasıyla girdiğim için sorun olmamıştı işe kabul edilmem. Ama artık tanıdık vasıtasıyla iş bulamıyordum. CV’m çok iyi olmasına rağmen bende ki heyecan sorunu el ayak titremesi beni sıfıra düşürüyordu.Bende yardım almak istedim ve mehmet hoca ile tanıştım. Seanslarımızda hiç zorlanmadım kendimi açmakta.O sıcaklığı bana hissettirdi. İlk seans itibariyle kendime güven hissettim yavaş yavaş. Bunu hocamlada paylaştım devam eden seanslarımızda kendimi daha iyi hissetmeye başladım belkide kendimi kötü hissettiğim için heyecan problemi yaşıyordum, tedirgindim.Aslında tek bir soru kendime getirdi beni neden tedirginsin? hocamında tavsiyeleri verdiği ödevler sayesinde bunu aşmaya başardım. Mehmet hocam bu dönemde çok destek oldu bana bir ağabey bir dost bir hoca olarak, kendimi keşfetmemi sağladı. Tedirginliğimi özgüven problemimi yenmeme yardımcı oldu. Artık problemimi yendim ama hocamı hala ziyarete gidiyorum.Mehmet hoca sayesinde şuan gayet iyiyim. Ve görüştüğüm iş yerinede kabul edildim mülakatlarım harika geçti isteklerimi teker teker çekinmeden belirttim ter bile dökmeden. Çok huzurlu ve aşırı mutluyum.Teşekkür ederim hocam bana çok iyi geldiniz. 30-01-2020

da..ıntaş
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

22 yaşında üniversitede okuyan kızım için mehmet bey tavsiye edilmişti kendisini araştırmalarım üzerine bende randevu aldım. Ben izmirde yaşıyorum kızım istanbulda okuyor. Asi davranışları beni dinlemeyişi ve sebebi olmayan kızgınlığı düşman gibiydi herşeyin suçlusu bizmişiz gibi davranıyordu konuşmuyor sebep belirtmiyordu bizi sevmiyordu öyle hissetmeye başlamıştık açıkçası. Mehmet hocaya ne kadar teşekkür etsem az. Seansların sonunda kızımda merhamet gördüm uzun zamandır göstermediği. Güleryüz ve sevgi gördüm. size teşekkürler mehmet hocam Sevgilerle 15-01-2020

en..�yürek
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Mehmet hocaya teşekkür ederek başlamak istiyorum benim tek sorunum fazla kırıcı olmamdı konuştuğumda çok ağır konuşuyordum bunu farketmemek mümkün değildi. çocuklarıma eşime yansıyor ağlama nöbetleri geçiriyordum.çocuklar olsun ailem olsun arkadaşlarım olsun tartışıyordum. Eşim araştırarak buldu mehmet hocayı öyle başladım.başladığımızda mehmet hoca çok garip bir şekilde eşimlede görüşmek istedi.Bende sorun var ne alakası var diye düşündüm.Ama hocanın isteği üzerine eşimle gittik. çünkü söz vermiştim. Ve çift terapilere başladık. Hayatımda gerçekleştiremediğim çok şey vardı ama erken anne oldum. Bunun için pişman değilim tabi ama ikisini bir arada yönetmeyi hocam öğretti, öncelikle benim anneden çok fazla olduğumu bir kadın bir insan bir eş olduğumu hatırlattı. Aynı ilgiyi eşiminde göstermesini sağladı hani derler ya kuş gibi hafifledim tüm yük kalktı omuzlarımdan. evde artık iş birliği yapıyoruz herkesin kendine ayırdığı bir zaman dilimi oluyor ve çok huzurluyuz. teşekkürler sayenizde ailem bölünmedi siz olmasaydınız belki de şuan çok daha farklı olurdu hersey minnettarım size verdiğiniz güvene verdiğiniz özene.. 14-01-2020

çuk..ut
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Uzun süredir yaptığım işten memnun değildim iş insanın hayatının tümü nerdeyse. mutsuz olunca özel hayatında da mutsuz oluyorsun. kazancım çok iyiydi bu yüzden sabrediyordum. mehmet hoca ile sorunlarımın nasıl üstesinden gelebileceğim hakkında görüşmek istedim. nerde hata yapıyorum neden mutsuzum bunların cevabını bulmak için. uzun seanslarımız sonrasında aslında yöneticilerime cevap veremediğimi heycanlandığımı ve haklı olduğum konularda kendimi savunadığımdan mutsuz olduğumu ve en önemlisi kazancım iyi olsada hayalimde ki meslek olmadığını anladım. yaptığım araştırmaları mehmet hoca ile de paylaşıyordum hayalimi gerçekleştirmek için bir umut doğdu içime. hocanın bilgilerinden yararlanarak en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum daha sosyal olabileceğim bir işim oldu mutluyum. insanlara olan tavrım da değişti özgüvenim yerine geldi. bazı şeyleri yapmak için inanmak gerekir ben uzun zaman olmuş birine inanmayalı en önemlisi kendime inanmayı bırakmışım. bana ayna oldunuz hep dürüsttünüz şuan eski işime göre kazancım daha yüksek. her şekilde çok mutluyum anlatamıyorum yetersiz kalır yaşadığım bu deneyim. ben çok çok çok teşekkür ediyorum size ilginize alakanıza elinizden gelenin fazlasını yapışınıza zekanıza herşeye.. 13-01-2020

er..çelik
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Psikolojik olarak tamamen bittiğim bir dönemde mehmet hocaya rastladım. seanslarımızda bana yönelttiği sorularla aslında kendi hayatıma dışardan bakmamı sağladı hayatımda ki çöküşü keyifsizliğimi aldı götürdü bir insan bir insanın hayatına ne denli etkili olabilir bu kadar? önceden sorsalar saçmalık derdim.İşinde uzman mehmet hocama teşekkür ederim. Burda ki yorumları bende inceledim etkilendim de. zaten hoca o kadar yoğun ki yaptığı çalışmalar olsun ilgisi alakası olsun saate bakmayışı olsun beni rahatsız edecek bir ses bile yoktu.. Ofisi zaten mükemmel çiçekler kitaplar yaşama hevesi getiriyor desem yeridir çok etkilendim. işini hakkıyla yapan birini görmeyeli uzun zaman olmuştu tavsiyelerinizi dinliyor ve o şekilde devam ediyorum saygılar. 11-01-2020

un..ladı
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Ben de annesi babası ayrı olanlardanım nasıl zor bir hayat olduğunu yaşamayan bilmez diye düşünüyordum ta ki mehmet hocaya rastalayana kadar.. yıllardır babamla görüşmüyorum anne baskısı ve babamı gördüğümde çocukluğumdaki gibi terkedişi o an hissettiğim duygulara kapılır çıkamam korkusu. birşeyleri ardımda bırakmak zor geliyor herkese yetişeyim istiyorum başaramayınca başarısız hissediyorum bir konuda değil her konuda. yorumların anonim olması çok iyi çünkü ismim gözükseydi belki anlatamayabilirdim. yıllar sonra kendimi toparlayıp babamı görmek istedim karşılıklı duruyoruz ve beni tanımadı tıpa tıp benzememize rağmen. babam beyaz tenli renkli gözlü bende aynıyım. esmer bir kıza kızım diye seslendi. o anı tarif edemiyorum hiçbirşey olmamış gibi davranmak benim yapımda var. sırf karsımdaki üzülmesin tepkilerime diye. neden böyle sürekli düşünüyorum anlamıyorum. bu olaydan sonra konuşmaya karar verdim ve mehmet hocamı arkadaş tavsiyesi ile buldum geçmişimdeki travmalarım boğazımın düğümlenmeleri yemeden içmeden kesilmelerim duygusuz gözükmem en önemlisi olaylara tepki verememem için. hocamla konuştuğumda çok rahattım karsımdaki çok zeki biriydi öncelikle. çok verdiğimi kendimi önemsemediğimi çok düşündüğüm hakkında uzun uzun konuştuk benim psikoterapi sürecim çok güzel geçti anlamadım bile ne oldu ne bitti. sadece her seans çıkışımı hatırlıyorum yüzümdeki gülümsemeyi. kendimi değerli hissetmeye başladığımı biliyorum değerli biri olduğumu düşünmüyordum eskiden değersiz hissettiğimi de düşünüyorum ancak taa ki şuan değerli hissedene kadar. insan bazı duyguları yaşamadığında yaşadım diye geçiştirebiliyormuş. şuan için hayatıma devam ediyorum mutluyum huzurluyum kafama taktığım beni yıpratan çok bir şey kalmadı. mehmet hocama teşekkür ederim bir insan bir insanın hayatını bu kadar mı değiştiririn kanıtı sizsiniz siz çok iyi bir terapistten önce çok iyi bir insansınız. hayatımda gölgeler yok artık pişmanlıklar da yok teşekkür ederim sevgilerimle. 08-01-2020

ra..yümcü
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Mehmet hocama iş arkadaşımın önerisiyle gittim bende özgüven eksikliği mevcuttu. kendi başıma çözemediğimi anlamak yıllarımı aldı pes etmek doğamda var diye düşünmeye ve modumu düşürmeye başlamıştım bu iş hayatımı özel hayatımı da fazlasıyla etkiliyordu. daha öncede başka yerlere başvurmuştum ama etkisini göremedim. burdaki yorumları okuduktan sonra ve arkadaşımın tavsiyesiyle mehmet hocama gitmeye karar verdim. hocanın yoğun bir programı var ve önceliği hep danışanları onu farkettim. içeri girer girmez ofisindeki çiçekler kitaplar ve en sevdiğim plaklar olsun muhteşem bir ofisti hocam hem zevkli hemde işinde gerçekten mükemmel. mükemmel diyorum çünkü bana duymak istediklerimi değil duymak istemediklerimi gerçekleri iç sesimi dile getirdi resmen. hayretlerle bakakaldım kendisine. sonra hocaya dedim ki daha 20 dakika olmadan nasıl bu kadar şey bildiniz. sadece gülümsedi. işinde profesyonel insanlara başvurmak ve iyi bir psikoterapi süreci geçirmek istiyorsanız mutlaka mehmet hocayla bi tanışın derim teşekkürler saygıdeğer hocam. 05-01-2020

ra..rakçı
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Merhaba ben çok çekingen biriydim. çekingen deyince biraz herkeste olabilir bu der gibi duruyor fakat öyle değildi. konuşmakta zorluk çekiyordum arkadaşlık özlemiyle yanıp tutuşuyordum ama arkadaşlarımdan da uzak durmalıydım ki benim böyle olduğumu anlamasınlar dalga geçmesinler. birde öfkemi ve kaygılarımı korkularımı kimse anlasın istemiyordum aslında şöyle baktığımızda acıyla beslenen o kadar insan var ki böyle olmam normal diyordum eskiden. ama bunun beni hep etkilediğini gördüm bana iyi gelmediğini kendimi sıktığımı artık nefes alamadığımı neden bu dünyaya geldiğimi sorgular oldum. hocamla tanıştığımda 22 yaşındaydım şimdi ise 25 yaşındayım seanslarım çok uzun sürmedi ama ben hocamı bırakamadım burdaki yorumlardanda görüyorum kimse bırakamıyor benim gibi. ve hala da ara ara gitmeye yaşamımı anlatmaya devam edeceğim şimdilerde çekingenlik falan kalmadı özgüven ve kendine güven geldi huzurluyum ve mutluyum. artık dışlanmış soyutlanmış hissetmiyorum. teşekkürler mehmet hocam. sizinle değiştim ama sizi kimseye değişmem.. 04-01-2020

sem..ldırım
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

İlk seansa gidişim dün gibi.. girer girmez ben çok güçsüzüm ve zayıfım dedim ve ağlamaya başladım. mehmet hocamdaki sabrı merak ettim sonra ağlarken. sonra da acaba ne düşünüyordur diye düşündüm. sürekli düşünüyordum sürekli, her konuda her ufacık bişeyde. hersey herkes bana zarar verecekmiş ben narin bir çicekmişim gibi sanki. yolda yürürken arkadaşımlayken herkese karşı korku ve gereksiz bir kin besleme huyum var. sanki herkes arkamdan iş çeviriyor bana kötü birseyler yapacaklar diye düşünüyordum. bunun farkındaydım ama kendime engel olamıyorum huy gibi bişey yapıştı kaldı sanki üzerime. bunun nedeni neden böyle davrandığım belirsizdi. düzenli seanslarım sonucu mehmet hocam çözümledi hatta nokta atış yaptı ben kendim bile şaşırdım. bana ilk seanslarda sorduğu sorular acaba ne alakası var neden bunu soruyor diye düşündürtüyordu. herseyin bir sebebi varmış sonradan anladım. hatta güldüm çok da mutlu oldum. konuşurken hocam bu sorunların zamanla çözüleceğine o kadar inandırdı ki beni ve dediği gibi de oldu sabır ve azim. teşekkürler hocam. 03-01-2020

3/8 | Toplam 150 kayıt bulundu.

Hakkında

Homopsychologicus Psikoterapi ve Psikolojik Danışmanlık

Homopsychologicus olarak sizlere Psikolojik bilgiler konusunda hizmet vermekteyiz.


Daha Fazla

Sağlık Hizmeti Verilen Branşlar

Homopsychologicus Psikoterapi ve Psikolojik Danışmanlık En çok ziyaret edilen uzmanlar

  1. Mehmet Efeoğlu