Doktorsitesi.com

Adres

Uluslararası Eklem MerkeziHaritada Gör

Darüşşafaka, Büyükdere Cd. No:40, 34457

İstanbul
Uluslararası Eklem Merkezi, 2024 yılında Acıbadem bünyesinde, dünya çapında tanınan ve alanında uzman cerrahlar olan Prof. Javad Parvizi (ABD), Prof. Samih Tarabichi (Dubai), Prof. Remzi Tözün (Türkiye) ve Prof. İbrahim Tuncay (Türkiye) tarafından kurulmuştur. IJC, Acıbadem’in kurucusu Mehmet Ali Aydınlar’ın, sağlık hizmetlerinde mükemmeliyeti hedefleyen ve her zaman hastaya odaklanan vizyonunu hayata geçirmek amacıyla oluşturulmuştur. Misyonumuz IJC, Acıbadem’in kurucusu Mehmet Ali Aydınlar’ın vizyonunu hayata geçirmek amacıyla, modern, kanıta dayalı ve etkili klinik hizmetler sunmak üzere kurulmuştur. IJC olarak, hiçbir koşulda taviz vermediğimiz temel ilkemiz şudur: Hastalarımızın güvenliği ve ihtiyaçları her zaman en ön plandadır. Araştırma ve İnovasyon IJC, Acıbadem Üniversitesi ile yakın bir işbirliği içinde, şu alanlarda öncü araştırmalar yürütmektedir: Genomik Mikrobiyomik Doku Yenilenmesi Eklem koruma Yapay zeka ve Makine öğrenimi Acıbadem bilim insanlarının gerçekleştirdiği yenilikler, birçok yeni teknolojinin gelişmesini sağlamış ve bu teknolojiler doğrudan hastalarımıza fayda sunmaktadır.

Uzmanlar

(7)

İlgi Alanları

10/269 ilgi alanı

  • Eklem Faresi

  • Osteosentez

  • Gluteal Abse

  • Aşil Tendon Problemleri

  • Omuz Sıkışması Sendromu

  • Boy Uzatma

  • Boy uzatma ameliyatları

  • Ortopedik Onkoloji

  • Dev Hücreli Kemik Tümörü

  • Kemik Tümörleri

Yorumlar

Görüşlerinizi Önemsiyoruz

Hastaneler ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0
Toplam 7 geribildirim
Zamanlama5.0
İlgi5.0
Ortam5.0
hg
Hüs*** G***26.02.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Acıbadem Maslak Hastanesi
almanyada bi kere daha ön capüraz bag ameliyati oldum ama bi türlü iyilesmedi. sürekli agerim vardi. yani doktorumdan allah razi olsun. tekrar yaptigi ameliyat sayesinde hicbirseyim kalmadi. bu kadar kariyerli amerikalarda hizmet etmis bir türkün memleketimde olmasiyla da gurur duydum.
ÖÖ
Öme*** Ö***27.01.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Acıbadem Maslak Hastanesi
Javad hocanın tecrübesi dünyada sayılı hocalardan bir tanesi gerçekten. . Saatlerce süren ameliyatının başarıyla tamamladı.
RE
Rıd*** E***20.01.2021
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Tıbbi meselenizi işinin ehli bir "bilim insanı"na emanet etmek istiyorsanız, hiç tereddüt etmeyin. Başka yerde aramayın. Levent Hoca tam olarak doğru adrestir.
RS
Rah*** S***12.07.2019
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Vahit Emre hoca ile tesadüfen denk geldik. Kendisinin uzmanlık alanı tartışılmaz çok başarılı, onun dışında beni dinleyip sakinleştirmesi, süreci planlaması, moral vermesi, tüm sorularıma sabırla cevaplaması güler yüzü ve iyi kalbi için kendisine minnettarım? Çok teşekkür ediyorum ve hergün dua ediyorum? Ne mutlu bize böyle değerli doktorlarımız var?
HS
Har*** S***02.05.2019
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Sağ kalça protez ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren Emre Bey'e çok teşekkür ederim. Çok ilgili ve sempatik bir hekim.
SH
Sül*** H***12.10.2018
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
TEŞEKKÜR 57yaşındabirişadamıyım.1994yılındafemurkırığındanayağıma50cmlikimplant(kuncherçivisi)takılmıştı.2017martayındadizimdeağrılıbirşişlikoluştu.Doktorlarikiayboyuncateşhiskoymaktazorlandılar.Bazısıkemikenfeksiyonudedi,bazısıdaonkolojyesevketti.Çokzorgünlergeçirdim. Uzunaraştırmalardansonrakemikenfeksiyonuvekemiktümörleriüzerine1numaranınSn.Prof.Dr.LeventEralphocaolduğunuöğrendim.Randevualıpkapısınıçaldığımda,hekimliğindenönceinsanlığındanetkilendim.Gösterdiğiilgi,verdiğigüvenduygusumuhteşemdi. Filmvetahlilleriincedi.İlkteşhisi%99kemikenfeksiyonuoldu.Sondereceileritetkiklerleenfeksiyonteşhisiniteyitetti.Enfeksiyonolannoktalarıtektektespitetti.İmplantıçıkarmakveenfeksiyonlualanlarıtedavietmekiçinbirhaftasonrasınaameliyatgünüverdi. 23yıldırvücudumdaolanveartıkkemiklebütünleşmişimplantıçıkarmakçokriskliydi.Leventhocayaduyduğumgüvenle,ameliyatabüyükbirgönülrahatlığıylagirdim.8saatlikbaşarılıbiroperasyonla,kemiğikırmadanimplantıçıkardı.Enfeksiyonolandokularıtamiretti. Ameliyatın2.Günüyürümeyebaşladım.4.Günühastanedentaburcuoldum.3ayboyuncaenfeksiyontedavisigördüm.Sonrasındahiçbirsıkıntımolmadı. Ameliyatınüzerinden18aygeçti.Buhaftatekrarkontrolegittim.Filmvetahlilsonuçlarındasorungörülmedi.Herşeynormaledöndü.Bensağlınakavuştum.Hocamızenfeksiyontakipsürecinisonlandırdı. ÜlkemiziçinbüyükbirdeğerolanvesağlığımatekrarkavuşmamdabüyükemeğigeçenProf.Dr.LeventEralpHocamızaiçtenteşekkürediyor,şükranlarımısunuyorum. SüleymanHepgezer-Edirne
BA
BET*** A***12.06.2018
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Levent hoca ülkenin en iyi ortopedi doktorudur kanimca. Iyiki var ve iyiki bu ulkede yaşıyor. Sağlığımı ona borçluyum. Çok teşekkür ediyorum kendisine.

Takvim bilgileri yükleniyor...