Homopsychologicus Psikoterapi ve Psikolojik Danışmanlık

Vali Konağı Cad. Osman Bey Ap. No:117 D:5 Valikonağı Karafırın Üstü Şişli, İstanbul

İletişim

Adres

Vali Konağı Cad. Osman Bey Ap. No:117 D:5 Valikonağı Karafırın Üstü  Şişli / İstanbul  

Uzmanlar

1/1 | Toplam 1 kayıt bulundu.

Değerlendirmeler

150 Değerlendirme

Hasta Değerlendirmeleri

ay..ğlu
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Ben eskiden memurdum . Memur olmayı haftasonu izinli olmayı çok seviyordum fakat hayalimde memur olmak yoktu. Hayalim müzisyen olmaktı. Güzel sanatlar fakültesine gitmekti. mülakatlarına bile gizlice girdim kabul edildiğimde ailem kesinlikle onay vermedi. Geleceği olmayan bir işmiş benim neyi neden sevdiğimi neyde daha çok mutlu olacağımı düşünen yoktu. O anın siniriyle dediklerine karşı gelemedim sıktım kendimi. ve kendimi kpss sürecine hazırlanırken buldum.Sonra da memur oldum.Memur olmanın iyi yanlarını sevsemde 1 saat bile geçmek bilmiyordu mesai saatlerinde.MUTSUZUM başka bir açıklaması yok. Sabahları kalkamıyorum hayatımdan keyif alamıyorum kimseyle görüşmek istemiyorum ailemle sürekli tartışıyorum hayatımı nasıl maffettiklerini dile getiriyorum her şekilde sadece ben yıpranıyorum artık evimi terkedecek duruma gelmiştim. Mehmet hoca ile görüşmeden evvel ailemle Mimar sinan üniversitesine gitme ile ilgili iletişim kurmayı denedim tabi ki olumsuz oldu hiç şaşırmadım. Arkadaşım ezgi sayesinde Mehmet hocanın asistanından randevu almıştım. Mehmet Bey sayesinde ilişkilerimi yeniden inşaa ettim kendimi ifade edebilmeyi öğrendim ve meğer insanları kırıyormuşum sonrasında da en çok ben kırılıyormuşum. detaylı bir şekilde problemlerimin üzerinde durduk. Hoca benim herseyi kendim çözümlememi sağladı. Fikirleri ve desteği samimi oluşu için teşekkür ederim çok içten biridir Mehmet hoca. çok sevdim sizi umarım size karşı saygısızlığım olmamıştır. Problemlerimi tek tek ele alı çözümledikten sonra iş ailemle konuşma ve orta yolu bulmaya gelmişti. Onlarla öyle bir konuşma yaptım ki kırıcı olmadan kendimi güzelce ifade ederek ve mutsuz olduğumu belirterek ilk başta karşı çıkar gibi oldular fakat artık durumun ciddiyetini ve benim bu şekilde devam edemeyeceğimi anladılar. Ailem bende ki pozitif değişimi anladım çünkü bende ki enerji ve mutluluk onları şaşırtmıştı. benim bu şekilde olmam için sizde elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum dedim. Ailem bana destek olmaya karar verdiler hiçbirşey için geç değil bu hayatta ve başaramayacağım hiçbirşey olduğunu düşünmüyorum mehmet hoca sayesinde. Özgüven eksikliğim artık yok ve hayalimin arkasında azimle durdum hoca sayesinde. Ben hayalimi gerçekleştiremeyeceğimi yaşımdan ötürü sıkıntı yaşayacağımı düşündüğüm için ailem yüzünden olmuyor diye sitemler etmeyi seviyormuşum bunuda anladım. Eğer yardımlarınız olmasa gerçekten herkesi kırıp evi terk etme boyutuna geçicektim. Herşey için teşekkür ederim sizi gelişmelerden haberdar edeceğim hocam görüşmek üzere 07-08-2020

in..ar
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Benim hikayem biraz farklı 1990 senesinde bebekken annemle babam ayrıldı. Bende babaannemle büyümek durumunda kaldım. Önümde çok fazla seçenek olmadı hayatımda çünkü hem çalışmak hem okumak durumundaydım. Annem ve babamın umrunda değildim annem yeniden evlenmişti babam ise başka bir şehirde yaşıyor 3 yılda bir anca geliyordu. Okumayı çok istiyordum ama nerden başlayacağımı bilmiyordum hayalim fotoğrafçı olmaktı. Çalıştığım zamanlarda doktorsitesinde araştırma yaparken Mehmet hocadan randevu almak istedim çünkü artık dayanamıyordum hemen asistanıyla iletişime geçip kendisinden randevu aldım. Bazı şeyleri aşmam gerekiyordu benim gibi inanın çok insan vardır çalışıp okuyan. Ama ben yolumda yürürken yanımda desteğe ihtiyacım vardı. Ayrıca bu bunalımdanda çıkmam gerekiyordu sürekli aklımda içinden çıkamadığım düşüncelerim var. Kimsenin beni sevmeyeceği bu hayatta birşey başaramayacağım gibi. Seanslarıma düzenli bir şekilde gitmeye başladığımdan beri de hayatımda çok şey değişti içim rahatladı bir umudum oldu hoca ile herseyi paylaşabiliyorum ve izlemem gereken yolu kendim bulmamı sağladı. Artık ne sorunum olursa olsun o kadarda önemsememeye başladım. Ve yeniden sınavlarıma hazırlanmaya üniversiteye gitmeye karar verdim kendime bir hedef belirledim. insanın hayal kurması çok güzel ama onu bir amaç olarak benimsemesi apayrı birşey. İnşallah hedeflerime kısa bir süre içinde ulaşacağım.Size saygı ve sevgilerimi sunarım iyi ki sizinle yolum kesişti herşey de bir hayır vardır derler doğruymuş toparlanmama dimdik yürümeme yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 31-07-2020

lay..cakardeş
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Ben kpss ye hazırlandığım dönem kendimi çok yalnızlaştırdığımı düşündüm çevremde dışarı çıkabileceğim kimse kalmadı çünkü dünya ile irtibatımı kesmiş durumdaydım. Sonra sınava girdiğimde istediğim başarıyı elde ettim çok mutluyum ama paylaşacak kimsem kalmadı bide ben kendimi yalnızlaştırmak istediğim zamanlarda sınavlara hazırlanırken filan. kötü davranıyorum arkadaşlarıma ki sık sık aramasınlar ortasını buluyorum kötü demeyeyimde. bu sefer öyle olmadı tamamen dışlanmış gibi hissettim. bunalıma girdim bir yerden eksiliyor bir yerden artıyor sanki her şey. doktorsitesindeki yorumları okuyarak seanslara başladım. bu yüzden bende yorum yapmak istedim. bir başkasına da yardımım olsun diye. mehmet bey işinde uzman biri sabırlı güleryüzlü probleme odaklanan biri. işini titizlikle yapan biri ofisine girdiğinizde de anlaşılıyor herşey mum gibi toplu ve muazzam döşenmiş ben çok beğendim kendi evimde böyle olsa keşke dedim hatta sonuç olarak seanslarımdan çok verim aldım. mehmet hoca sayesinde içinde bulunduğum depresyondan kısa sürede çıkmayı başardım insanların gönlünü almasını bilmeyen biriydim hep suç onlardaymış gibi sanki. tek tek gönüllerini aldım ama kendi tarzımla :) şu an için bir problemim yok aşılamayacak bir problem yok uzman biriyle görüşüyorsanız ben inandım hocamda bana inandı çok inat etsemde çok sabırlıydı emeklerine sağlık iyi ki tanıdım sizi. 20-07-2020

k..ut
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Merhaba kendimle alakalı kararsız olduğum bir çok konu var hayatımda iyi bir mevkiye gelmeden kariyer anlamında duygusal bir ilişki yaşayamıyorum deniyorum ama çabuk vazgeçiyor ve kırıcı oluyorum karşımdakiyle olan ilişkim ciddi boyuta geldiğinde kariyerimin başındayken tepetaklak olmaktan korkuyorum. Hayatımda herşey sıralıdır planlamamda önce kariyerim sonra evim sonra hayatımdaki kişi olmalı. Ama kendimi mücadele etmek için çok yorgun ve geleceğe karşı kaygılı hissetmeye başladım. Önümde çok zaman var ama duygusal anlamda birşey yaşayamadığım için bir geç kalmışlık hissi de peşimden geliyor sanki. İki işi bi arada yapamayan insanlar vardır ya o benim işte. Duygusal anlamda üzülmekten korkuyorum bu beni dibe çekebilir ve kariyerim işim çok etkilenir böyle olacağını bildiğim için kendime duvarlar ördüm. Ama mutsuzdum hemde çok internette yaptığım araştırmalarla Mehmet bey için asistanından randevu talep ettim. Mehmet bey işinde uzman biri gerçekten. Anlattığı her şeyi kelimesi kelimesine not ettim ayrıca çokta sabırlı biri. Kendisinin profesyonel görüşünü aldım ne yapmam gerektiği hakkında görüştük bu duvarlarımı yıkmam için hoca benimle çok ilgilendi ve sayesinde kendimi iyi hissetmeye başladım. Hoca hiç aklıma gelmeyecek alanlara beni teşvik etti sosyal ortamımı genişletmemi sağladı ve çok arkadaş edindim özgüvenim yerine geldi valla gezmeye başladım gülmeye başladım sürekli uyku durumundaydım işten dönünce bu durumu da üzerimden attım. tabi bunlar hemen olmadı zamanla oldu ama sonunda anlıyorsun bir şeylerin değiştiğini. Ufak adımlar derken yeni biriyle bile ilişkiye başladım zor da değilmiş kendine güven gerekiyormuş arkadaş edinme derken hayatımı tamamen düzene sokmaya başladım 10 sene düşünsem aklıma gelmezdi :) hocam anlayışlı çok zeki birisiniz ve hakkınızı ödeyemem bana verdiğiniz her emek için teşekkür ediyorum artık işle aşkı birbirine karıştırmadan ikisini bir arada yürütebiliyorum, sevgiler saygılar. 17-07-2020

cu..kler
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

hayvanları sevmeyen insan sevemez sözüne gerçekten inanıyorum. bundan 2 sene evvel sokakta ıslanmış çok zayıf bir kedi gördüm. yavru minicik hemen veterinere götürdüm veteriner sahiplendiniz mi diyince evet diyiverdim. veteriner 2 gün daha sokakta kalsaymış ölürmüş demişti ve içim paramparça oldu o patileri mermere değdiğinde üşüyor seslenmeye çalışıyor seslenemiyor seside kısılmış. hemen eve götürdüm banyo yaptırdım bir güzel uyudu o gün bugündür benimle hergüne merhaba diyordu. beni uyandırıyor kendini sevdiriyor şımarıyor daha neler neler evdeki neşemiz ona özlemimiz her geçen gün artıyordu işten dönerken deliye dönüyordum acaba ne yapıyor bir kere sarılsam günü huzurlu bitirsem diye. benim hayatımın tam merkeziydi size basit gelebilir alt tarafı bir kedi diyebilirsiniz. evlat gibi can gibi evcil hayvanı olan bilir. kedim 2 yaşına geldiğinde birgün benim evde olmadığım bir zamanda annemler balkonda kahvaltı ederken salonda cam aralık kalmış. evde aramışlar aramışlar bulamamışlar ben geldim eve ağlasam mı kime kızsam bağırsam bilemedim tutuldum bildiğiniz tutuldum. herkese sordum sokakta gördüğüm kapıcıyı bulamamıştım en sonunda marketten gelirken yakaladım onu da. dedi ki bir kedi gördüm yerde kanlar içinde yatıyordu bende çöpe attım öldü diye dedi. orda herkes kavgaya tutuştu adamla ben oturdum kaldırıma ve ağlamaya başladım diğer geçen her günüm ağlamakla onun eşyalarını koklamak ve ona ait tüm videoları izlemekle geçiyordu günüm. yüreğim yanıyor hayatımda hiç böyle olmadım böyle sevmedim ölüm ne zormuş kalanlar için. iyice halden düşmeye başladım salondan içeri giderken adım atamayacak duruma geldim ve toparlanmam gerektiğini farkettim. internette araştırmalarım uzun sürdü ve en sonunda Mehmet Beyden seans almak istedim. Arkadaşlar Mehmet Hoca bana o kadar iyi geldi ki ne sıkmışım ne içimde tutmuşum ben herşeyi. Paylaşmak çözümlemek bana çok iyi hissettirdi. ama hala özlemim bitmiyor acaba gerçekten ölmüş müydü yoksa çöpte mi öldü kafam çok karışık. devam eden seanslarımda hocanın bana vermiş ve söylemiş olduğu bazı ödevler vardı onları yaptım ve bu konu üzerinde çok durduk. hayatıma nasıl devam edebileceğimi kalkıp silkelenmek için neler yapabileceğimi amaçlarımı ve hedeflerimi bulmaya başladım hoca sayesinde. benim bile unuttuğum şeyleri yapamayacağım diye korkup vazgeçtiklerimi herşeyi şeffaf bir şekilde ortaya çıkardık ve çözümledik. Mehmet hoca çok saygı duyduğum ve sevdiğim birisi iyi ki sizinle tanışmışım kendimi ciddi anlamda şanslı hissediyorum artık eskisi kadar sanrılarım yok kötü rüyalar görmüyorum devam ediyorum mutlu bir şekilde çünkü biliyorum ki o şuan gökyüzünde huzurlu bir şekilde uyuyor. 13-07-2020

in..han
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Arkadaşlarımın duygularına tercüman oluyorum onları dinliyorum yardımcı oluyorum ama artık o kadar sıkılmaya başladım ki kendi hayatıma bakıyorum hiçbirşey yaptığım yok ya da ne zaman ihtiyacım olsa yanımda kimse yok sanırım ben yalnızım başka bir açıklaması yok. Verdiğim tavsiyeler arkadaşlarımın özel hayatında işe yarasada kendi hayatımda bir etkisi olmuyor olduramıyorum ya da bilmiyorum. Hayatımın bu denli kötü gitmesi monotonluğu beni üzme başladı aklıma çok saçma şeyler geliyor yaşımdan dolayı buhrana giriyorum hiç düzenli iyi giden bir ilişkim olmuyor kendimi suçluyorum bazen kendimi haklı buluyorum kafam çok karışık hep mi karışıktı yoksa sonradan mı böyle oldum acaba diyorum. Bende baktım ki arkadaşlarımla çözebileceğim bir durum değil daha doğrusu kimse yanımda olmuyor bende uzman birinden tavsiye almak istedim. mehmet hocayı da o zaman buldum işte. hocayla konuşurken kendimi rahatsız hissedeceğim bir durum hiç olmadı. bazen heycanlanırsınız anlatmak istediklerinizi anlatamazsınız ya o konuda şüpheniz olmasın rahat olabilirsiniz. hocanın güleryüzü ortamın konforu kendimi rahat hissettirdi. hocayla aklımda olan herseyi paylaştım neler yaptığımı ne yapmak istediğimi neden yapamadığımı işin içinden çıkamadığımı korkularımı herseyi. şunu anladım ki işin içinden çıkamıyorsanız bazı konular arkadaşlarla çözülebilecek sıkıntılar olmuyor profesyonel birinden destek almanız gerekiyor. ben çok memnunum mehmet hocadan. en önemlisi hala okulum devam ediyor mesela ve ücretlendirme sisteminde öğrencilere yönelik indirim mevcut bu çok hoşuma gitti. kafamdaki soru işaretlerinin cevabını bulduğumu ve ilerlemem gereken yolu bulduğumu düşünüyorum. Hocam sizinle tanıştığıma çok memnunum eminim tüm danışanlarınızın dönüm noktasısınızdır. iyi ki tanışmışız teşekkür ediyorum herşey için 06-07-2020

EK..NGÜLLER
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Her zaman ben çok değer veriyorum karşılık beklemiyorum desem olmaz çünkü bekliyorum herkes bekler. Yıprandım yarı yolda kalmaktan yoruldum madem karşılık alamıyorum ben kendimi törpüleyeyim dedim. Haddinden fazla değer vermemeyi öğrenmem lazımdı. Bilmiyorum herkes alınganlaşmaya başladın falan demeye başladı. Ben de artık profesyonel bir yardım almayı kafaya koydum. Herkes şanslı olduğunu düşünür ama ben ilk defa böyle bir destek için başvurdum ve gerçekten mehmet hocadan çok memnunum. Önemsediğim birçok şey var mesela ofisinde insanların rahatını düşünmesi falan benim için artı bir özellikti. ne biliyim dinlenme odasında storytel den tutunamayanlar çalıyor ki benim en sevdiğim kitaplar arasındadır. girince direk duyunca çok şaşırdım ve çok hoşuma gitti. bayıldım huzurdan nirvanaya çıktım dinlerken. hocayla görüşmemizde saat konusunda olsun başka konularda olsun çok rahat olması yine bir artı özellik. kendisi de zaten oldukça zeki ve anlayışlı biri görüşünce anlıyorsunuz. çok çok teşekkür ediyorum hocam ilginiz alakanız için, valla ben şimdiden şekillendirmeye başladım hayatımı ve kendimi gerçekten özgüvenli hissetmeye başladım düşünenlere tavsiye ederim. 02-07-2020

is..�delen
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Ben bu hayatta amacımı bulmak istiyordum. Nereye gidiyorum ne yapıyorum hergün dünün aynısı ve ben bu durumdan dolayı çok gergindim bence herkes düşüp sorguluyordur. Ama ben fazla düşünüyordum besbelli ve bununla birlikte arkadaşlarıma çok kaba davrandığımı farkettim. Gezmeleri, anlattıkları herşey bomboş saçma geliyordu mimiklerimle yeri geliyor sözlerimle belirtiyordum. Ve arkadaşlarımı da kaybetmiştim. Huzurum yerinde değil sürekli uyuyorum ve yemek yiyorum böyle bir durumdaydım. Mehmet hocayı kendi araştırmalarım sonucu buldum. Burdaki yorumları okudum ve randevu aldım. Herşeye dikkat eden biri olarak hocanın ofisi gerçekten muazzam derecede huzurlu akşama kadar o odada kalabilirim hatta bir ömür geçirebilirim desem yeridir. Hoca gerçekten çok zevkli. Danışanlarına önem vermesidir bu güzel ofis. ilk girişte huzurla doldum daha sonra seansımızda hocayla konuşmak anlatmak paylaşmak çok iyi geldi bana , verdiği ödevleri yaptım ve seanslarım gerçekten bana çok iyi geldi şimdi daha farklı düşünüyorum herseyi ve dostlarımı kazanmaya başladım yavaş yavaş. bazı şeyler insanın aklına bile gelmiyor problem olarak görmüyoruz ama bilinçaltımız öyle değil. Bu işi uzmanına bırakılması en doğrusu ben verdiğiniz değer için bana iyi geldiğiniz için neşeli biri olmanız sabırlı kalmanız için teşekkür ediyorum hocam. Sevgiler. 24-06-2020

f meryem..lmaz
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Mehmet hocaya uzun araştırmalarım sonucu gitmiştim. Neyim olduğunu internetten araştırdığımda karşıma filofobik sendromu çıktı. Çok iyi bir insana rastlasam bile aşık olmaktan son derece korkuyordum. Direk uzaklaşıyorum mesafe koyuyordum arama ve böyle mutlu olduğumu düşünüyordum. Ama bu böyle hep devam etmemeliydi bu Yüzden yardım almaya karar verdim. Mehmet hocanın verdiği destekle sorunumu çözdüğüme ve ilişkilere daha pozitif baktığımı farkettim. Hocanın pozitifliği ve verdiği destek ile beni aydınlattı sağ olsun. Birlikte korkularımı konuştuk kendisine karşı çok şeffaftım biriyle konuşabileceğimi hiç ama hiç düşünemezdim. Kendisi çok profesyonel biri bir bakışta tüm Hayatımı biliyor gibi hissettim. Teşekkür ediyorum ve Hayatım hakkında karar verirken kendisinin desteğini esirgemeyeceğini biliyorum. 17-06-2020

e..iz
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Merhaba 34 yaşındayım ve hayatıma kimseyi almak istemediğim bir sene geçiriyordum. Ne ümidim kaldı ne hayallerim. Yaş zaten olmuş 34. Bir kedi alır yaşlanır giderim diye düşünüyordum. Bu düşüncemi uygulayamadım ne kadar kararlı olsamda. Mutlu insanlar görünce içim içimi yemeye başlıyor ateş basıyor ecel teri döküyorum sanki. Kıskanınca insan böyle olmaz belli ki. Bende hastaneden randevu aldım panik atak mı acaba diye şüphelendim ama tamamen psikolojik olduğu söylendi. Araştırmalarım sonucu Mehmet beyi buldum. Asistanından randevu aldım ve seanslarımıza başladık. Hoca herkesin dediği gibi güleryüzlü anlayışlı empati yapabilen biri. Seanslarımız o kadar güzel geçiyordu ki ben artık umutsuzluk modumdan karanlıktan çıktığımı hissetmeye başladım. Başka şeylere yöneldim hocamın verdiği ödevlerle. Hayatımda bir düğüm vardı devam eden seanslarımızda hoca nokta atış yaparak çözdü çok şaşırdım. Hoca gerçekten profesyonel biri ve ondan randevu alabildiğim için çok şanslıyım. Mutluyum inanıyorum ki herşey daha güzel olacak. 15-04-2020

a..er
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Merhaba Mehmet hocam ile tanışmam tamamen tesadüf oldu ve asistanından randevu aldım. Ben kariyerimde çok hırslı biriyim istediğim şey olmadığında tüm hayatımı etkiliyor bu durum. Mutsuzdum yani başka açıklaması yok. Elimdekilere yetinmeyi bilmiyorum . İlişkilerimde böyleydi benim. Vakit ayıramazdım çok çalışmaktan. Hoca ile seanslarımızda samimiyet ve güleryüz gördüm. Hocada çok başarılı biri o yüzden hocanın asistanından randevu talep ettim aslında. sürecim başarılı geçti. Gerçektende artık iş ile hayatı ayırmaya başladım. Her şeyim vakitli artık ve beynimin dinlendiğini vücudumun dinlendiğini hissediyorum huzur bu olsa gerek. Size ve emeklerinize teşekkürler hocam sevgiler 13-04-2020

gün..u
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Hani derler ya başkalarının acılarıyla mutlu olan insanlar vardır diye o ötekileştirilen insan benim. Yakın çevrem tarafından en yakın bilinen kişiydim ama aslında üzüntüleri mutluluk kaynağımdı. Bunun sebebini merak etmedim bana göre arkadaşlarım ahmakça işler yapıyordu çünkü. Bunun bir sorun olduğunu bir ilişkim olduğunda anladım. Erkek arkadaşımın ailesiyle sorunlarını bana anlattığında eve gittiğim zaman aşırı mutluydum onun yanında gülmemek için zor tutuyordum. Bir gün dayanamadım güldüm bile hatta, çok kötü tartıştık ve ben bende bir sorun olduğunu ona anlattım. Erkek arkadaşım buldu Mehmet hocayı ona da arkadaşı tavsiye etmiş. Size ufak bir problem gözükebilir ama tüm dünyamı etkiledi. Seanslarımız için çok Ümit ediyordum. Duyumlarım, burda okuduğum yorumlar hocanın biyografisi muhteşemdi. Ümit ettiğim gibi de sonuçlandı.Geçmişimde ki sorun olarak görmediğim şeyleri bile konuştuk. Hocanın sayesinde bu problemim ortadan kalktı ve ilişkilerimde artık duygularımı ifade edebiliyorum. Kendimi ifade edebiliyorum korkmadan. Çok teşekkürler Mehmet hocam 09-04-2020

ay..çıntaş
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Mehmet hocanın asistanından 1.5 sene önce randevu almıştım. O zamanlar eski erkek arkadaşımdan yeni ayrılmıştım ve çok güvendiğim canım ciğerim dediğim 8 yıllık arkadaşımla sevgili olduklarını öğrenmiştim. Evden çıkmıyordum, ağlamaktan yüzüm gözüm şiş oluyordu sürekli. Ben evlilik hayalleri kurarken sorun bende değilmiş yalnız kalmak kariyerinde iyi bir konuma gelmesi için çok çalışması gerekiyormuş. Şuan gülüyorum tabi bunlara ama o zamanlar kendimi yiyip bitiriyordum. Düğün haberlerini ortak arkadaşlarımızdan haber alınca evde sinir krizi geçirmeye başlamıştım. Kendimi hırpalıyordum ve iyi değildim. Hoca ile seanslarımızda bana sabırla yaklaştı hoca ile konuşmak bana çok iyi geliyordu. Hocanın bana verdiği çalışmaları yapıyordum ve gün geçtikçe daha iyi hissetmeye başladım. Bu sorunu hocam sayesinde atlattım ve bende hala kendisinden zaman zaman destek almaya gidiyorum. Hayallerimde olduğu gibi bir yaşantım var hayatımdaki insanda aynı şekilde. Ruh eşimi ben buldum ve çok mutluyum. Bir ipin üzerindeydim ve Mehmet hoca beni çekti o girdaptan. Size ne desem az hocam teşekkür ediyorum. Saygılarımla 04-04-2020

�ba..lar
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Merhaba arkadaşımın tavsiyesi ile Mehmet hocadan randevu aldım. Mehmet hoca çok neşeli biri, ben kendisine hayattan keyif alamadığım sürekli aynı şeyleri tekrarladığım için gittim. Sabahları uyanmak yatağımdan çıkmak istemiyorum eski neşem yok. Ama bunun sebebini bilmiyorum sabah kalk işe git sonra gel banyo yap uyu hayatım bundan ibaretti ve değiştirmek istesem bile yine de mutlu olamıyorum bende birşeyler eksik bunu çözümleyemiyorum. Hocamı tanıdığım için şanslı olduğumu düşünüyorum. Bu monoton hayatımın dönüm noktası oldu, yaptığı nokta atışlarla verdiği destekle bu durumdan çıkmamı sağladı ve yepyeni bir ben ortaya çıktı belkide içimde ki benlik çıktı. Yaptığım aktivitelerden keyif almaya başladım ve herşeyi düzene koydum artık. Dağınık biri değilim öyle bir hayatımda yok. Bana verdiği destekten dolayı hocama teşekkür ediyorum. İyi ki tanımışım sizi, seanslarım bitti fakat hala ayda bir kere hocamı görmeye değerli fikirlerini görüşünü almaya gidiyorum. 01-04-2020

is..ldırım
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Selamlar herkese doktorsitesinden araştırmalarım sonucu Mehmet hocaya ulaştım. Güzel yorumları okuduktan sonra bende randevu almaya karar verdim. Benim ilişkilerimde sürekli üçüncü kişi oluyordu. Sürekli aldatılıyorum anlayacağınız. Bunun sebebini öğrenmekten vazgeçmiştim artık daha doğrusu herşeyden vazgeçtim. Artık yeni ilişkiyi kaldıracak gücüm yok ve ilişkiler çok sahte gelmeye başlamıştı. Aldatılsam bile bende acaba bana geri dönecek mi niye dönmüyor ? beni düşünüyor mu ? şuan ne yapıyordur ? diye düşünmeden edemiyordum. Bu konuda çok hassas olduğumu ve sürekli bu şekilde davrandığımı farkettim. Mehmet hocayla seanslarımız da kendisinin sabrı olsun neşesi olsun yorumlarda okuduğum gibi bana da ümit veriyordu. Hocayla konuştukça kendimi neşeli hissediyordum. Uzun zamandır neşeli hissetmemiştim oysaki. Hocanın bana vermiş olduğu ödevleri yapıyordum. Ve sonraki seanslarımızda artık eskisi gibi düşünmediğimi kendimi geliştirmeye yöneldiğimi birşeylere heveslenmeye başladığımı farkettim. Ve bu beni çok mutlu etti. Hocanın vermiş olduğu tavsiyeler sayesinde şuan çok mutluyum ve Mehmet hocaya her şey için teşekkür ediyorum. 31-03-2020

al..dagı
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Merhaba ben ilişkilerimde başarısızdım, kariyerimde başarısızdım her konuda başarısızdım o kadar kötü hissettiğim zamanlar oldu ki uyanmak istemiyorum hareket etmek yemek yemek istemiyorum. Telefonu elime bile almak içimden gelmiyor.. Herkes nefret ediyor sanki herkese yükmüşüm gibiyim. Ama herkes bir beklenti içinde ve sonu hayal kırıklığı o hayal kırıklığı benim işte. Daha fazla dayanamadım destek almak istedim. Annemin arkadaşı Mehmet hocayı önermiş. Randevu aldık. Ve annemle birlikte seansıma geldim, annemin gözü yaşlı tabi. Ve ilk seans sonrası eve gidip yatağıma uzandığımda bazı şeyler dank etti sanki hoca öyle açıklayıcı öyle güzel konuşmuştu ki mest oldum sanki beni yıllardır tanıyormuş gibiydi. Ve hocaya güvenerek dediği şeyleri yapmaya karar verdim. Baktım ki her şey güzel gitmeye başlıyor bu beni aşırı heveslendirdi. Umutsuzluğa düşmemek için elimden geleni yapıyorum ama korkuyorum da hoca ile devam eden seanslarımda kendime güvenmem gerektiğini bunu nasıl yapacağımı anlattı. Herkesin göremediği şeyi hatta kendimizin bile, nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum ama gerçekten işinde uzman biri ve onun sayedinde bir çok şey başardım. Herşeyi yoluna koydum. Fikirleriniz ve desteğiniz için minnettarım. 28-03-2020

nevver..tin
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Çok genç yaşta evimden ayrılmak durumunda kaldım şehir değiştirip yeni bir hayat kurmak benim için çok zordu hiçbir destek almadan hemde. Ailem buna karşıydı ama İstanbul’daki bulduğum iş bütün hayatımı değiştirecekti buna inanıyordum. Öyle de oldu kendimi toparladım ama ailem beni kabul etmedi. Arkadaşlarımla görüştüğümde fikirlerini aldım. Neler yapmadım ki beni affetsinler diye bir türlü olmadı. Bu olay kariyerimi gölgeliyordu çünkü mutsuzdum. İlk kendimi toparlamam lazım ki yeniden doğrulayim diye düşündüm çokta iyi düşünmüşüm. Arkadaş tavsiyesiyle Mehmet beyden randevu talep ettim. Seanslarımızda durumumdan bahsettim ve kendisinden bana yardımcı olmasını neler yapmam gerektiğini öğrenmek istedim Mehmet bey çok zeki biri zaten, tanıyın derim. Ben kendisini tanımaktan çok memnun kaldım. Fikirleri olsun herşeyiyle huzur veriyor. Ailemle tekrar nasıl iletişim kuracağım konusunda verdiği destekler sayesinde uzun sürecek bir durum olarak düşünürken hocanın sayesinde bir çırpıda çözdüldü. Ama toparlanma sürecimiz devam ediyor, Yaşadığımız üzüntüleri geride bırakmaya çalışıyoruz sadece. Mehmet hocanın desteğiyle kendimi yalnız hissetmiyorum. Hatta geçen gün babam benimle gurur duyduğunu bile söyledi. Kulaklarıma inanamadım ama gerçek.. İlk hocamla paylaştım karşılıklı güldük ve benimle mutluluğumla mutlu oldu böyle insanlara çok az rastlanır.. 27-03-2020

bra..�kın
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Merhaba kilo veremediğim zamanlar da arkadaşlarımın benimle dalga geçmesi beni fazlasıyla üzmüştü ve bende araştırmalar sonucu Mehmet hocadan randevu almaya karar verdim. Kendimi güzel bulmuyordum. Ne kadar diyetisyene gitsemde hedeflediğim kiloya ulaşamıyor aksine bu bende daha çok yeme isteği uyandırıyordu. Hoca ile ilk görüşmemde bu durumun değişeceğine dair umut doğdu içime nitekimde gerçekleşti. Hocamın desteği ile verdiği ödevler bilgiler sayesinde problemlerimi aştım. Her hafta sık geldiğim seanslarımızın sonunda hocama söz verdim daha sonra ki gelişlerimde bana her seferinde daha çok ümit ve cesaret veriyordu, bu beni yüreklendiriyordu. Bir de aşk durumu vardı bu duruma dahil, uzun süredir hoşlandığım çocuk beni görmeye başlamıştı artık, ona nasıl davranacağımı bilmiyordum çünkü daha önce hiç erkek arkadaşım olmamıştı. Hocama her konu da teşekkürlerimi iletiyorum beni çözümlediği bana yolumu bulmamı sağladığı için, verdiğim kilolar hocam sayesindedir yeniden güzel hissetmem hocam sayesindedir ve şuan hayatımda ki insan hocam sayesindedir. Ve inanın desteğiniz bir ömür olmalı iyi ki tanımışım sizi.. 26-03-2020

ran..ak
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Merhaba 3 yıllık bir ilişkimin yeni bittiği dönemde mehmet hocayla karşılaştım. İlişkimin bitişinin sebebi kıskançlığımı kontrol edemiyordum. Karşımdaki artık boğulduğunu söylemeye başladığında aldırmadım. Kendime engel olamıyordum. Çünkü bu kıskançlık beni içten içe tüketip yıpratıyordu. Her zaman inanıyoruz. Her zaman güveniyoruz. En kolay yolu seçiyoruz çünkü inanmayıp biraz sorgulasak, altından bizi üzecek bir sürü şey çıkacagindan mı korkuyoruz ? Bunu sürekli kendime soruyorum ve kendimi haklı çıkartacak karşımdakini suçlayacak bahaneler üretiyorum. Konuşmamak, dinlememek, tüm ilişkilerin ömür tüketicisi. Sırf kavga etmemek için alttan alıyordum bazen. Ama bu beni günden güne eritiyordu. Sevgilim benden ne zaman ayrılsa eski ilişkisine dönüyor ve bu döngü bir türlü kırılmıyordu. Bana en son geri döndüğünde bir daha tekrarlamayacağını söyleyip yeminler vermişti. Sorun bende değil unutamıyorum aslında, bu kıskançlıkta degildi. Erkek arkadaşım birlikte destek almamızı önerdiğinde bile kabul etmemiş sürekli onu suçlamıştım. Çünkü bana hasta gibi hissettiriyordu. Kıskansam bile ilişkimiz de en çok ben değer veriyordum. Ben özen gösteriyordum. O bazı şeyleri görev gibi yapıyordu. Örneğin ; Özel günlerde hediyeler. Hiçbirini atlamıyor ama bana ilgisini özenini gösteremiyordu. Onun için yaptığım şeylerde karşılık beklemiyordum desemde yalan olur. Kendimi sorgulamaya başladığımda kendime zarar verdiğimi hissettim. Yemeden içmeden kesildim. Bazı şeyler bitti deyince nasıl bitiyor düşünmeden edemiyordum. Yine ona dönecek mi ? Ben hep böylemiydim ? Yaşadıklarım mı beni bu hale getirdi? Kafamda dönen bir çok soru daha.. Yardım almaya karar verdim ve mehmet hocanın asistanından randevu talep ettim. Hoca ile seansimda beni anlayan dinleyen birini gördüm ve en önemlisi sorgulanıyor gibi hissetmedim. Hocam bana çok değer verdiğimi hep karşımdakini düşünüp kendimi ikinci plana attığımı bu durumun düzelmesi gerektiğini söyledi. Devam eden seanslarimizda aşırı kıskançlığımın sebebinin bu olduğunu ve aile ilişkilerimi de etkilediğini anladım. Hocam sayesinde annem ile aramdaki bağı düzelttim. Desteğini ve güleryüzünü sabrını esirgemeyen hocama teşekkür ediyorum. Hayatımı yoluna koymama yardımcı olduğu için , çok fazla kendimden vermememi sağladığı için ve en önemlisi kendimi sevmemi sağladı çünkü; Değer vermek, değer verdiğin insan için bir şeyler yapmak dünyanın en güzel hissidir. Dünyanın en güzel aktivitesi belki de. Hatta bunların hiçbirini karşılık görmek için yapmıyoruz belki ama sürekli değer verip, verdiğimiz değerin boşa çıktığını görmek, karşı tarafın size o kadar da değer vermediğini görmek, sizi kıracak şeyleri hiç düşünmeden yapması vs şeyler biriktiği zaman, yanlış bir insana gereğinden fazla değer verdiğimizi anlıyoruz. Bunu bana aşılayan hocama teşekkür ediyorum şuan gayet iyi hissediyorum ve yanlış seçimler yapmamak için çok çabalıyorum. 24-03-2020

ra..kan
 Mehmet Efeoğlu

Mehmet Efeoğlu

Psikoloji - İstanbul

Ben mehmet hocamdan ilk randevumu aldığımda 22 yaşındaydım. Fazla tepki veriyordum bazı şeylere çabuk sinirleniyorum ya da çok mutlu oluyorum abartılı tepkilerim vardı ve çevrem tarafından dalga konusu olmuştum yaş 22 olunca bir çok şeyi kafaya takıyor insan. Öyle bir noktaya gelmiştim ki bana iyi bişey söylendiğinde bile altında başka bir şey arıyor ve alınıyor küsüyordum. Bu tavrı aileme de sergilemeye başlamıştım hep birlikte oturup konuştuğumuzda yardım almam gerektiğini farkettim elimde değil düzelemiyorum ağlıyorum pişman oluyorum sinirleniyorum ama kendime engel olamıyorum. Aile dostumuzun tavsiyesiyle mehmet hoca ile tanıştım. Hoca ile seanslarımızda nerde eksiğim var bunları buldum hocam çok güler yüzlü ve sabırlıdır, kendisi gerçekten profesyonel biridir 2 sene oldu 24 yaşındayım seanslarım uzun süre önce bitti fakat sıkıştığım durumlarda hocamın asistanından randevu alıp kendisiyle görüşmeye devam ediyorum. Herşey için teşekkür ederim… Alınganlığım ve öfkem gitti pamuk gibiyim. Fazla kafama takmıyorum olan bazı şeyleri gelip hocama anlatıyorum o zaten bana yol gösteriyor canım hocam iyi ki varsınız. 12-03-2020

2/8 | Toplam 150 kayıt bulundu.

Hakkında

Homopsychologicus Psikoterapi ve Psikolojik Danışmanlık

Homopsychologicus olarak sizlere Psikolojik bilgiler konusunda hizmet vermekteyiz.


Daha Fazla

Sağlık Hizmeti Verilen Branşlar

Homopsychologicus Psikoterapi ve Psikolojik Danışmanlık En çok ziyaret edilen uzmanlar

  1. Mehmet Efeoğlu