Penis büyütme ve kalınlaştırma işlemi kimlere yapılmalı?

Penis büyütme ve kalınlaştırma işlemi kimlere yapılmalı?

Günümüzde estetik operasyonlar hayatın bir parçası oldu desek abartmış olmayız. O kadar çok sayıda estetik operasyon yapılıyorki sayısını duysanız şaşar kalırsınız. Kadınlar güzellik uğruna onlarca ameliyat geçirirken (genital bölge cerrahisi dahil) erkeklerin ameliyat olması neden yadırganıyor?
Amaç daha mutlu olmaksa ve daha da önemlisi özgünven sorunlarını aşmak ise genital bölge estetigi erkekler için gayet anlaşılır bir durumdur.
Tıbbi açıdan mikropenis sorunu olan (penis boyu 8 cm altında olması) kişilere ameliyat ile penis büyütme işlemi gerekir. Fakat günümüzde birçok erkek performans kaygısı ve özgüven sorunlarıyla zihinlerini meşgul etmektedir. Bu nedenle erkek genital estetiği, cerrahi için tıbbi bir engel yoksa, penis boyutlarını stres haline getiren, kendisiyle barışık hale gelemeyen kişilere de uygulanabilir. Büyütme ile eş zamanlı ya da sadece kalınlaştırma işlemi de uygulanarak daha keyifli ve doyurucu bir yaşam sürmek mümkün olabilir.

Bu makale 15 Haziran 2021 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. İbrahim Düzgün

Op.Dr.İbrahim Düzgün,1983 yılında Gaziantep'te doğmuştur.Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2007 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almiştir.İhtisasını ise Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayarak Üroloji Uzmani olmuştur.

Gaziantep Dr.Ersin Arslan Devlet Hastanesi gibi kurumlarda görev almiş olan Op.Dr.İbrahim Düzgün,mesleki çalişmalarına ise şuan Özel Emek Hastanesi'nde devam etmektedir.

 

Etiketler
Ürolog
Op. Dr. İbrahim Düzgün
Op. Dr. İbrahim Düzgün
Gaziantep - Üroloji
Facebook Twitter Instagram Youtube