Penis büyütme

Penis büyütme

Penis boyutunu gerçek anlamda büyütecek bir amelyat şu anda mümkün değildir. Sadece bağlayan ligamanların gevşetilmesi ile boyunda uzama pencere ve greftleme ile uzama ve genişleme sağlanabilmekte etrafına yağ enjeksiyonları dolgu yapılabilmektedir.

Biz Ankara da ilk yerli cihaz ile muayenehanemizde Penis ESWT tedavisini uygulayan ve tecrebeleyen doktor olarak P-SHOT prp ve cgf tedavisi iledekombine  olarak yapıyoruz. Bazı aromatik yağ karışımı ve fitoterapik gıda takviyeleri kullanarak kişiden kişiye farklı olsa da  2-3 cm kadar  uzama ve çap kalınlaşması sağlayabiliyoruz. Sonuçta ilk halinden daha iyi bir görünüm sağlanabiliyor

Bu makale 22 Aralık 2020 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

Op. Dr. M.Murat YILDIZ, 12 Nisan 1965 tarihinde Ankara'da doğmuştur.  Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 1982 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitime başlamıştır. 1983 yılı itibari ile Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1989 yılında  tamamlayarak ihtisasını ise yine  Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Üroloji Uzmanı olmuştur.

Uzmanlık eğitimi sonrasında Mevki Asker Hastanesi, Medart Tıp Merkezi, gibi birçok kurumda görev yapmış olan Op. Dr. M.Murat YILDIZ Amerikan Üroloji, Uluslararası Üroloji, Türk Endoüroloji gibi bir çok dernek üyeliği olup, 2004-2018 yılları arasında Etlik Lokman Hekim Hastanesi'nde görev yapmış olup 2018 Kasım ayından itibaren özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

 

Etiketler
penis küçüklüğü büyütme mikropenis
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Ankara - Üroloji
Facebook Twitter Instagram Youtube