Sorularda Ara

Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kör olma korkusu

Merhabalar hocam benim aylar önce başlayan kör olma korkusu var fobiye dönüşmüş sanırım.İnsanın korktuğu şey başına gelir cümlesi beni dahada çok ürpertiyor ve içime gömüyor.Bu sorunla nasıl başa çıkabilirim lütfen yardımcı olun tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim .

14 Mayıs 2014 18:01
Psk. Gözde Özçelik Doktora Sor

Psk. Gözde Özçelik tarafından cevaplandı.

merhaba hocam

hocam iyi calısmalar dilerim. işim cok stresli ve cok sinirli oldum son zamanlarda ve sinirlenince nefesim daralıyor hatta nerdeyse kalbim bile sıkısıyor. sinirlenince başımda agrıyor. kısacası ruhum cok sıkılıyor 30 yasındayım bilgisayar teknik eleman olarak calısıyorum ama cok sıkıntıdayım biraz borç ve annemi kaybettim 3 ay önce. ne yapmamı önerirsiniz acaba

27 Mart 2014 10:05
Psk. Gözde Özçelik Doktora Sor

Psk. Gözde Özçelik tarafından cevaplandı.

Üniverste Öğrencisiyim Sosyal Fobik Olduğumu Düşünüyorum

merhabalar Gözde Hanım .henüz doktora gitmedim aldığım bütün randevuları erteledim, daha önce böyle değildi ama artık çok arrtı.dışarı çıkmak bir zulüm sanki.yolda yürürrken tek başıma çok kasıyorum kendimi,bu yürüyüşüme bile yansıyor ve dışarı çıkmak istemiyorum.çoklu arkadaş ortamlarına girdiğimde çok kasılıyorum,hep insanlar ne düşünür ki korkusu var,muhabebbete dahil olamıyorum,ssevdiğim insanları hep kaybediyorum,sınıfta söz hakkı alınca titriyorum..sürekli ölümü düşünüp korkuyorum.geçmiş hatalarımın gündeme gelip huzurumu kaçıracağından korkuyorum.herşeyden rahatsız oluyorum,sosyal hçbi aktiviteye katılamıyorm hayallerimi çöpe atıyorm.bu kadar pısırık olmak çok şey kaybettriyor bana.lütfen bir yol gösterin.sevgiler..

13 Şubat 2014 01:06
Psk. Gözde Özçelik Doktora Sor

Psk. Gözde Özçelik tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube