Reformer pilates nedir, size özel

Reformer pilates nedir, size özel

Pilates hareketleri için özel olarak hazırlanan bu alet, vücudunuzun kolayca esnemesini, toparlanmasını ve kaybettiğiniz enerjinin tekrar kazanılmasını sağlar.

Aletli Pilates’e başlamadan önce kişi nefes tekniklerini ve Powerhouse ( karın – merkez bölge ) kaslarını nasıl kullanması gerektiğini Mat üzerinde yapılan birkaç ders ile Aletli Pilates’e hazırlanmalıdır.

Vücudunuzun şişmeden, sağlıklı, dirençli, uzun, zayıf ve dayanıklı kaslar geliştirir. Nefes almayı öğreterek vücudu yeniden canlandırır. Vücut duruşunu iyileştirir sakinleştirir, zihinsel odaklanmayı geliştirir.

Reformer egzersizlerinin akıcı ve birbirini takip eden egzersizler olmasına özen gösterilmiştir. Bu nedenle her bir egzersiz sizi bir sonrakine bedenen ve ruhen hazırlayarak kaslarınızı ısıtır, iç organlarınızı harekete geçirir. Nefes alıp vermenizi düzenlerken yapacağınız hareketlerden en iyi faydayı almak için kaslarınızı doğru sırayla çalıştırır.

Bu makale 15 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dyt. Gonca Yaşar

Dyt. Gonca YAŞAR, 1975 yılında Antalya'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü 1995 yılında bölüm 3.cüsü olarak İhsan Doğramacı Üstün Başarı Ödülü ve Öğrenci Bilim Teşvik Ödülü almıştır. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisadi İdari Programlar Halkla İlişkiler bölümünü 2005 yılında bitirmiştir. Şu an Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Ana Bilim Dalı Fitoterapi alanında yüksek lisansına devam etmektedir. 2008 Yılında Karbonhidrat Sayımı ve İnsülin Pompası Uygulama Eğitimi, 2010 yılında Bebek ve Çocuk Beslenmesi Eğitimi, 2012 yılında Spor Dişyetisyenliği Eğitimi, 2014 yılında Bariyatrik Cerrahi Diyetisyenliği Eğitimi gibi bir çok mesleki gelişim eğitimini başarıyla tamamlamış olan Dyt. Gonca YAŞAR, çalışmalarına Antalya'da bulunan özel muaye ...

Etiketler
Pilates
Uzm. Dyt. Gonca Yaşar
Uzm. Dyt. Gonca Yaşar
Antalya - Diyetisyen
Facebook Twitter Instagram Youtube