P shot kimler yapabilir?

P shot kimler yapabilir?

P SHOT bir PRP  uygulamasıdır. Yöntemine göre vücuttan yağ dokudan, kemik iliğinden ve daha kolay pratik olarak da  kandan alınan fibroblast  hücrelerinin kısmi veya tam parçalanarak içindeki büyüme faktörlerinin açığa çıkarılmasından sonra yoğun biçimde dokuya uygulanmasıdır. Sonucunda vücudun kendi hüreleride o bölgeye akın ederek büyüme faktörleri etkisi ile dokuda değişime uğrayıp, eksik doku hücrelerine dönüşerek hasarı tamamlarlar. 

PRP UYGULAMA YETKİSİ BAĞLIK BAKANLIĞINCA ONAYLI MEZOTERAPİ EĞİTİMİ almış sertifikalı ve muayehanesi GETAT ünitesi olarak Sağlık BAKANLIĞINCA  ruhsatlandırılmış ÜROLOJİ DOKTORU tarafından  sağlıklı bir şekilde yapılabilir.

UZMAN UROLOG DOKTOR MUHARREM MURAT YILDIZ bu işlemi Türkiye de ve Ankara da yapmaya yetkili eğitim, sertifika ve ruhsatını almış  belkide tek ÜROLOJİ uzmanıdır. Lütfen doktorunuzun bu  eğitim ve ruhsat yetkisi olup olmadığını  sorgulayınız....

Bu makale 22 Aralık 2020 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

Op. Dr. M.Murat YILDIZ, 12 Nisan 1965 tarihinde Ankara'da doğmuştur.  Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 1982 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitime başlamıştır. 1983 yılı itibari ile Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1989 yılında  tamamlayarak ihtisasını ise yine  Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Üroloji Uzmanı olmuştur.

Uzmanlık eğitimi sonrasında Mevki Asker Hastanesi, Medart Tıp Merkezi, gibi birçok kurumda görev yapmış olan Op. Dr. M.Murat YILDIZ Amerikan Üroloji, Uluslararası Üroloji, Türk Endoüroloji gibi bir çok dernek üyeliği olup, 2004-2018 yılları arasında Etlik Lokman Hekim Hastanesi'nde görev yapmış olup 2018 Kasım ayından itibaren özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

 

Etiketler
p shot penis büyütme kalinlaşma ereksiyon sertleşme impotance
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Ankara - Üroloji
Facebook Twitter Instagram Youtube