Andulasyon terapi ile rahatla ve incel !

Sağlık ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla farklı yöntemler arayan bireyler için andulasyon sistemi, mekanik olarak uyarılmış titreşimlerin ve kızılötesi ışınların birleşiminden oluşan etkili bir terapi seçeneği sunmaktadır. Temel olarak, andulasyon terapisi kan dolaşımını uyararak, metabolizma ve lenfatik sistemi aktive ederek, vücudun dengelemesini amaçlamaktadır.

Andulasyon terapi ile rahatla ve incel !

Andubalance terapisi belirli bir organ ya da sistem üzerinde hareket etmez. Aksine vücudunuzdaki önemli fonksiyonlarınız üzerinde olumlu etkiler gösterir. Bu terapi birçok hastalık ve şikayette tedavi olarak kullanılır.

Bunlardan bazıları;

  • Zayıflama
  • Ödem problemi
  • Kronik ağrılar
  • Kas gerginliği ve sertleşmesi
  • Stres
  • Kabızlık, bağırsak tembelliği gibi sindirim sorunları
  • Ödem ve varis gibi dolaşım bozuklukları, lenfatik şikayetler
  • Huzursuz bacak sendromu
  • Metabolik bozukluklar
  • Bölgesel yağlanma problemleri

 

Andulasyon Uygulaması Nasıl Oluyor?

Andulasyon cihazının etkili olabilmesi için en az 8 seans düzenli uygulanmalı. Seanslar haftada 2 kez düzenlenmektedir. Ancak kişinin ihtiyacı ve programının uygunluğuna göre her gün seans sayısında değişiklik yapılabilir.  Her uygulamanın süresi 30 dakikadır. Bu süre içerisinde yatağa uzanarak dinlenme modunda, masaj yapılmış gibi rahatlayarak seanslarınızı tamamlıyorsunuz. Üstelik 30 dakika uzandığınız süre içerisinde 2,5 saat yürümüş etki alıyorsunuz

 

Andulasyon terapi ile kaç kilo verebilirim?

Andulasyon  terapi vücudunuzda bütünsel incelmelerin olmasına destek sağlayacaktır. Ancak  Kilo verme için andulasyonla birlikte diyet programı uygulamanız gerekir. Diyetinize ek olarak andulasyon terapisiyle birlikte 1 ayda ortalama 6-7 kilo vermeniz mümkündür. Buna ek olarak eğer sporla da desteklerseniz kilo verme ve zayıflama süreciniz oldukça hızlanacaktır.

 

Bu makale 28 Kasım 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dyt. Aleyna Korkmaz

Diyetisyen Aleyna Korkmaz,

Lise eğitimini Edirne/Keşan Sağlık Meslek Lisesi’nden “Hemşire” ünvanı ile mezun olmuştur.

Ardından Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (Beslenme ve Diyetetik) bölümünü başarı ile tamamlayarak Diyetisyen olarak mezun olmuştur.

Birçok çeşitli kurumda staj yaparak deneyim kazanmıştır. 

Diyetisyen Aleyna Korkmaz Edirne Keşan İlçesinde Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı kliniğinde yüz yüze ve Türkiye’nin birçok yerindeki danışanlarına online olarak hizmet vermektedir.

Etiketler
Zayıflama yöntemleri
Dyt. Aleyna Korkmaz
Dyt. Aleyna Korkmaz
Edirne - Diyetisyen
Facebook Twitter Instagram Youtube