TT
Soru Sahibi
11 Temmuz 2015 20:41

Görsellik : Kizlarin büyük penis gördüklerinde psikoloji olarak daha cok tatmin olmalari...

Merhaba Emine Hanim , affiniza siginarak size penis boyu büyüklügü üzerine bir kac soru sormak istiyorum . Psikologlarin cogu ereksiyondaki penisin boyu 11cm - 18cm arasini normal boy kabul ediyorlar ve bu normal boylarin icinde olan penis boyuna sahip olan erkek rahatlik ile esini cinsel iliskide tatmin edebilir diyorlar ve penisin islevi penisin boyundan cok daha önemli diyorlar . Emine Hanim benim yasadigim cevremdeki tanidigim kizlarin cogunun kendi aralarinda erkekdeki penis boyunun üzerine konustuklari zaman düsünceleri sudur penis boyunun büyük olmasi daha cok hoslarina gidiyor ve düsünceleri sudur kopya ekliyorum : ( Bir Bayanin yorumu : Büyük penis erkeksidir, estetiktir... Orgazm fiziksel oldugu kadar psikolojik de bir olay. Büyük penis cok erkeksi görünüyor ve kadını tahrik ediyor. Psikolojik olarak kadını zaten cinsel iliskiye daha cok istekli yapiyor , e isin icine görselligi de katmak lazım... Büyük ve damarlı bir penisle ufak bir penisin görüntüsü asla bir degil... cünkü kadınlar icin görsellik daima önemli. dogadada bu böyle. erkek hayvanlar iri ve daha gösterislidir. penisin de irisi ve gösterislisi kızları cekiyor. ) SORU : Emine Hanim benim penis boyum ereksiyonda 11,5cm ve bu boy kücük , bu boy asla büyük görünmüyor ve normal bir orta boydada görünmüyor , benim penisimin boyu yetersiz kücük boya cok yakin görünüyor ve bu yüzden psikolojik cok rahatsizim ve yasim 30 oldu bu rahatsizligim yüzünden halen evlenemedim cok utaniyorum . Emine Hanim ben bir gün evlenirsem esim bana acikca yüzüme karsi söylemese bile , icindende buda ne kocamin penisi kücükmüs ayni kücük cocuklarin penisi kadar kücükmüs diyerek cinsel iliskiye sogumasini istemiyorum , ve bu benide tedirgin yapar simdiki gibi . Emine Hanim kizlar genellikle sadece büyük penis gördükleri zamanmi psikolojik cok hoslarina gidiyor ve tatmin oluyorlar ? kizlar kücük penis gördükleri zaman cinsel iliskiye soguyorlarmi ? Bana yardim edin lütfen psikolojik cok rahatsizim .

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Merhaba Öncelikle şunu belirtmeliyim ki cinsel birlikteliğin öncelikli kısmı ruhların sevişmesi ve ardından bunun sonucu olarakta penis ve vajina birlikteliğidir.Tabiki bahsettiğiniz gibi estetik insanoğlu için önemlidir.Fakat herkesin estetik anlayışı farklıdır.Çevrenize bir bakın.Herkesin bir "güzel" anlayışı var.Bir insanın tüm estetik kaidelere uyması onun bütünü ile sevileceği anlamına gelmiyor her zaman.Bazen bize karşı itici gelebilen biri, başkası için vaz geçilmez olabiliyor.Burada özellikle evlilik noktasında dinamiklere bakmalıyız.Tabiki cinsellik evliliğin en önemli konularından biridir.Ama cinsel doyum konusunda bakış açınızı genişletmeniz gerekiyor.Mesela t.v.izlerken eşinizin saçını okşamanızdan tutun , onunla elele yürümenize, isteklerinizi, fantazilerinizi,sizi rahatsız eden durumları paylaşmaktan tutun,ev işlerinde sofrayı toplarken bir tabağı alıp, ona yardım etmeye varıncaya kadar cinselliğin anlamını yeniden keşfetmeniz, aranızda daha yakın, daha tatminkar bir ilişki gelişmesine neden olacaktır.Kadınların cinselliğe bakış açıları erkeklerden biraz farklıdır.Kadınlar duygusal nedenleri daha ön planda tutarlar.Seks sevginin sonunda gelişen bir durum olacaktır.Kendinizi kadın dünyası konusunda geliştirin.Sevdiğinizi anlamaya, ona destek olmaya, onu takdir etmeye, onu arzu ettiğinizi ona hisstettirmeye karşı olan tutumunuz, partneriniz tarafından dikkate alınacaktır.Hiç bir insanoğlu için tam bir mükemmelliğin söz konusu olmayacağını bilmelisiniz.Kendinizin geliştirebileceğiniz yanları üzerinde çalışın.Eğer yine de üstesinden gelemiyorsanız terapi almanızı öneririm. Mutlu ve huzurlu yarınlar dilerim...

20 Temmuz 2015 01:53
TT
Soru Sahibi

Merhaba Emine Hanim , sorularima cevap verdiginiz icin tesekkür ederim . Sizin bana bahsettiginiz evlilikdeki sevginin sayginin duygusalligin romantikligin hanima verilen degerinde cok önemli oldugunu biliyorum ve size inaniyorm . Fakat benim en büyük derdim sudur , ben bir gün Allah izin verirse evlenirsem ve gerdek gecesinde esim bana karsi buda ne kocamin penisi kücükmüs ayni kücük cocuklarin penisi kadar kücükmüs diyerek cimaya sogursa , iste ozaman ben biterim ve kahr olurum... cünkü bu bir erkeklik meselesi... . Emine Hanim sizinde bildiginiz gibi bir erkek icin evlilik konusunda en önemli nokta sudur , insan evlendigi zaman hanimina penisini gösterdigi zaman SIKINTISIZ bir sekilde rahat ve sakin durabilmasidir... , ama ben malesef cok utaniyorum , ben evlilikte hanimima karsi sex hayatimizda romantik olabilmem icin SIKINTISIZ bir sekilde rahat ve sakin soyunabilmem lazim... ama ben malesef evlenirsem gerdek gecesinde hanimim yaninda soyunmaya utaniyorum... . Benim yasitlarimdaki bütün arkadaslarimin hepisi evlendiler ve 3-4 yaslarinda cocuklari var hepisi coluk cocuk sahibiler... , bende onlar gibi sevdigim kiz ile evlenmek istiyorum yuva kurmak istiyorum coluk cocuk sahibi olmak istiyorum... , ama ben bunu malesef basaramadim cünkü cok utaniyorum... . Emine Hanim ben bu derdim yüzünden asla Allaha isyan etmiyorum , ama Allah beni cok agir bir imtihan ile imtihan ediyor . Keske Allah ömrümden 20 sene azaltsaydi ve keske Allah vücud boyumu sadece 1.60cm kisa yapsaydi ama su penis boyumu ereksiyon halinde 14cm´min altinda birakmasaydi . Cünkü bir erkek 14cm ile en azindan evlendiginde haniminin yaninda tedirgin olmaz rahat ve sakin durur , cünkü 14cm tam orta bir boydur ve görsellikte bir sakincasi yok... . Emine Hanim cok üzülüyorum ve SIKINTIM yüzünden yasim 30 oldu halen evlenemedim . Demekki benimde kaderim böyleymis . Benimde bu Dünyada cekecek SIKINTILARIM varmis... . Neyse sizi bu derdim yüzünden rahatsiz ettiysem kusura bakmayiniz . Allah size hayirli ve huzurlu evlilik nasip etsin ve zürriyetinizi büyültsün . Allaha emanet olunuz . Iyi günler .

20 Temmuz 2015 15:45

Merhaba Bu konu ile ilgili terapi almanızın size yardımcı olacağı kanaatindeyim... Sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyorum.

14 Ağustos 2015 14:38
Uzm. Kl. Psk. Emine Arman
Uzm. Kl. Psk. Emine Arman Psikoloji

Yazar toplam 26 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Hastalik Hastasimiyim Uzm. Kl. Psk. Emine Arman
danışmanlık Uzm. Kl. Psk. Emine Arman
Ne yapmaliyim Uzm. Kl. Psk. Emine Arman
suçluluktabnu? Uzm. Kl. Psk. Emine Arman
Psikoloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Psk. Anıl Yazgan
Psk. Anıl Yazgan Psikoloji
Psk. Çağla Üç
Psk. Çağla Üç Psikoloji
Psk. Ferhan Aslan
Psk. Ferhan Aslan Psikoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube