Andülasyon terapisi

Andulasyon terapisi nedir? Zayıflamadaki rolü nedir? Zayıflama dışında hangi alanlarda kullanılır?

Andülasyon terapisi

Andulasyon terapisi; organizmanın korunma sistemlerini ve hücre gelişimini destekleyen biyofiziksel bir bütüncül terapi yöntemidir. Geniş frekans alanında rezonans titreşimler, mekanik vibrasyon ve kızılötesi derin ısı ile kendi özel yatağına uzanarak uygulanır.


Bu yeni teknoloji, bilim insanları, farklı alanlardan akademisyenler, spor tıbbı uzmanları ve hekimlerin ortak çalışmaları ile Almanya’da geliştirilmiştir.

 Andulayon ağrı tedavisi, daha iyi bir kan dolaşımı sağlanması, hücre aktivasyonu, gevşeme mekanizmasının aktivasyonu, lenf akışının uyarılması başta olmak üzere 5 prensiple yaşamsal yolculuğumuzun tamamlayıcısıdır.

Başlıca Tedavi Alanları;

• Akut ve Kronik Ağrı Sorunları
• Aşırı Kilo, Bölgesel Yağlanma İç Organ Yağlanması Sorunları
• Metabolizmanın Hızlandırılması
• Ödem Oluşumunun Engellenmesi
• Selülit, Varis vb. Dolaşım Sorunları
• Uykusuzluk, Stres ve Tükenmişlik Sendromu
• Huzursuz Bacak Sendromu
• Kabızlık, Bağırsak Tembelliği vb. Metabolizma Sorunları
• Kolajen Üretiminin Desteklenmesi

Andulasyon Uygulaması Nasıl Oluyor?

Haftada 2 kez uygulama yapılmaktadır. Her uygulamanın süresi 30 dakikadır. Bu süre içerisinde yatağa uzanarak dinlenme modunda, huzurlu bir ortamda, masaj hizmeti almış gibi rahatlayarak seanslarınızı tamamlıyorsunuz. Üstelik 30 dakika uzandığınız süre içerisinde 2,5 saat yürümüş etkisi ile hareketsiz kaldığınız bir günü etkin hale getirmişte oluyorsunuz.

Tedaviden fayda sağlanabilmesi için minimum 8 seans olmalıdır. Sonuç odaklı tedavi için seans sayısı kişinin ihtiyacına ve/veya kilosuna göre ayarlanmaktadır.

Ağrılarınızdan kimyasal destekler almak yerine yeni nesil bir teknoloji ile kurtulmak istemez misiniz? Haydi, Hayatınıza Bir Gülümseme Ekleyin

Bu makale 4 Ağustos 2022 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dyt. Betül Deniz

Uzm. Dyt. Betul Deniz, Ankara Üniversitesi’nde 2004 yılında lisans eğitimini tamamladıktan sonra yine Ankara Üniversitesi Beslenme Bilimleri’nde 2006 yılında yüksek lisans eğitimi ile uzmanlık almıştır.
Kariyeri süresince 15 yıl kurumsal firmalarda yönetici ve diyetisyenlik mesleğini birlikte götürmüştür. 
2020 yılında Yeditepe Üniversitesi’nden Yaşam Koçluğu sertifikası alarak, aslında çok sevdiği ve uzman olduğu insan ilişkileri konusunda kariyerine bir branş daha eklemiştir.
2021 yılı başında Yeditepe Üniversitesi’nden Fitoterapi Eğitimi alarak diyet danışmanlığı ve çağın beklentisi olan bitkisel çözümlerle danışanlarına farklı çözümler sunmaktadır

Etiketler
Bölgesel zayıflama da mezoterapi
Uzm. Dyt. Betül Deniz
Uzm. Dyt. Betül Deniz
Ankara - Diyetisyen
Facebook Twitter Instagram Youtube