2020?de insan profiline göre sex!

2020?de insan profiline göre sex!

2020'de insan profiline göre sex!

İlk insan, bu keyif veren icadı esasen üremeyi sağlayan bir fonksiyon olarak edindi. İnsanın üremek için seks yapmaya ihtiyacı vardı.

Çok zaman geçmeden daha ilk insan, seks yapmanın üremenin çok ötesinde bir şey olduğunu keşfetti.

Seks uzun buzul çağının daha sıcak geçmesini sağlayan bir uğraş oldu çok geçmeden.

Bazen savaşacak insan gerektiğinde seks yapıldı bazen asil ırk oluşturulmak için seks yapıldı. Ne için olursa olsun geçmişimizden bugüne yemek yemek kadar  temel bir gereksinim olarak hep seks vardı.

Bazen insanlar sevdiğini söylemenin bir yolu olarak kullandılar seksi bazen karşısındakine bir güç gösterisi bazen de ticari bir mal olarak gördüler. Ama hep yapılageldi seks bugüne kadar.

Bazen hayal dünyasında yaşandı bu uğraşı bazen bireysel bazen de grupsal ancak hep yapılmaya devam edildi ve asla vazgeçilmedi bu uğraşıdan.

Bazen savaş oldu bazen kıtlık bazen doğal felaketler belki bir dilim ekmek bulunamadı ama yine de ilk fırsatta kuruluverildi bu tatlı iletişim.

Evet bunlar oldu da acaba bir on yıl sonra neler olacak ve nasıl başkalaşacak seks.

Her şey gibi zaman geçtikçe seks de başkalaşmaya devam ediyor ve edecekte. İlk insan aile grupları birbirlerinden çok farklı olmadıkları için tarlalarını nasıl benzer şekillerde ekiyorlarsa seksi de benzer şekillerde yapıyorlardı. Halbuki günümüzde ve bir 10 yıl sonra insan yapısındaki net çizgilerle belirlenen bu ayrım en bariz başkalaşımını seks kültüründe ortaya koyacak.

İnsanlar kendi sınıflarına ve dış dünya algılarına göre sekse de bir anlam yükleyecek, 2010'da  seks  de bu anlamda var olacak.

Üreten aile insanı seksi neslinin devamı ve ülkesinin ve hatta siyasi görüşünün devamı olarak görecek ve seksi belli kalıplar içerisinde türk sanat müziği tadında yasayacak. Onlar için seksin bir tarzı ve bir ayıp sınırı ve “asla olmazları” hep olacak bu insanların.

Toplumda saygınlığını bulamamış üretken olmayı da becerememiş insanlar içinse seks arabesk tadında olacak. Bu insanlar için hep özlenen ama asla ulaşılamayan hep ah çekilen ama imkanı olduğunda da yüzüne gözüne bulaştırılmış bir uğraşı olacak. Ve hayattaki başarısızlıklar bu alanda da devam edecek.

Başarı ve kariyer sahibi insanlar için seks; klasik müzik tadında yaşanacak. Başarının bir ödülü olarak algılanacak ve en güzide mekanlarda en inanılmaz şekillerde yaşanacak.

Her şeye isyan eden bir şekilde karnını doyuran kesim seksi rock tadında yaşayacak. Fazla gürültülü ve anlık . Adını bilmediği kişilerle tek gecelik sevişecek ve aşık olmayı hastalık olarak görecek. J

Bu makale 12 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Kl. Psk. Sibel Dinç Akıncı

Uzm. Kl. Psk. Sibel Dinç Akıncı; lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi, Psikoloji Bölümün'de tamamladıktan sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı ve Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programlarını tamamlayarak Uzman Psikolog unvanını aldı . 1997-2013 yılları arasında İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Psikiyatri Anabilim Dalı’nda, 2013-2018 yılları arasında da Akdeniz Üniversitesi, Tıp Fakültesi,  Psikiyatri Anabilim Dalı’nda çalıştı. Mesleğini 20 yıl devlet kadrosunda icra ettikten sonra kendi isteğiyle ayrılarak Psikoloji Antalya / Antalya Klinik Psikoloji Enstitüsü’nü kurdu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 2 yıl psikiyatrik görüşme ve değerlendirme kapsamında çeşitli testler uyguladı. 5 yıl Prof. Dr. Neşe Kocabaşoğlu ile Depresyon ve Anksiyete Bozuklukları çalıştı. Sonrasında da Prof. ...

Yazarı sosyal medya'da takip edin
Uzm. Kl. Psk. Sibel Dinç Akıncı
Uzm. Kl. Psk. Sibel Dinç Akıncı
Antalya - Klinik Psikolog
Facebook Twitter Instagram Youtube