ben merve 14 yasındayım heyecanlanınca midem bulanıyo ve istifra ediyorum ne yapmam gerekiyor .Bu mide bulantıları yüzünden hiç bir aktiviteye katılamıyorum.Lutfen tavsiyede buLunun..
Merhaba Merve , Öncelikle yaşadığın durum gerçekten sosyal hayatını kısıtlayan bir olay. Bununla ilgili buradan vereceğimiz tavsiyeler sığ ve yetersiz kalıcaktır.Bu durum daha ilerlemeden ve hayatını dahada zorlaştırmadan mutlaka bir uzmanla görüşmelisin. Bu durumu ailenle paylaş ve en kısa sürede mutlaka bir uzmanla görüş.
bir uzmana gorunene kadar birkac tavsiyede bulunur musunuz
Mervecim, durumun sadece psikolojik olduğunun tesbit edilmesi önemli. Ancak Nefes egzersizleri bu gibi heyecanlanma durumlarında genellikle işe yaramaktadır. Yani burundan derin nefes alarak yavaş yavaş ağızdan verilmesi Bu egzersizi en az 3 kez tekrarlaman işine yarayacaktır.