Iyi günler aylin hocam bir kaç aydır bende ağlama krizleri var küçük bir konuda bile hemen ağlıyorum mesela beni etkileyen küçük bir yazıda. Sözde hemen ağlamaya başlıyorum bu konuda ne yapabilirim lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim hocam
Merhaba Nermin Hanım,öncelikle birkaç aydır biraz daha duyarlı ve duygusal olduğunuzu anlıyorum. Birkaç ay önce yaşadığınız herhangi bir olay var mı bu sizin farkında olmadığınız bir film başkasının yaşadığı bir olay ada bizzat sizi derinden etkilemiş birşey olabilir bunun üzerine düşünün. Yanı sıra ağlama krizlerinize sebep olan duygu ne ? üzüntü korku endişe bunun gibi bir çok şey de olabilir . Duygularınızı yazmanızın da kendinizi anlama konusunda size fayda sağlayacağı düşüncesindeyim. Durumun devamı halinde mutlaka bir uzmanla görüşmenizi tavsiye ederim
Yaşadığım bir çok olay var çocukluğumda .sevgisizlik üvey bana tarafından taciz tecavüz olayları. Şu an bunları yazarken size ağlama krizlerine giriyorum .çevremde hiç bir arkadaşım yok bu yaşıma kadar olsa bile bir sekilde engellendi ailem tarafindan bu yüzden onlardan uzaklaştım çevremde arkadaş diyebileceğim kimse yok oğlum vardı onuda benden uzaklastirdilar ne yapacağımı bilmiyorum daha önce intihar girişimi oldu 18 yıl önce . bazen kaybolmak istiyorum kimse nasıl olsa beni aramıyor diye kimseye de güvenmiyorum bunları anlatacak sirdas olacak Ha şunu soracaksin bana taciz ve tecavüz olaylarında ailene neden anlatmadiniz diye taciz olayını anneme söyledim ama bana inanmadi ben gerçek babamı hiç tanımıyorum bu arada tecavüz olayinida bu yuzden sakladım bir köyde gerçekleşti polisede bu yuzden gidemedim bu olayları hep içine attım.
Nermin Hanım Merhaba, yaşadığınız tüm olayların travmatik etkilerinin halen üzerinizde devam ettiği açık ortada. Bu konu ile acil psikolojik destek almanızı önereceğim.