Radyans tedavisi ile 3 seansta ışıltılı ve nemli ciltler

Radyans tedavisi ile 3 seansta ışıltılı ve nemli ciltler

Güneş sebebiyle veya solaryum nedeniyle başta olmak üzere bir çok durumda ciltlerimiz hızla yaşanıyor. Pek tabii ki burada ozon tabakasının delinmiş olmasıda önemli rol oynuyor. Son yıllarda ozon tabakasının delinmiş olmasının vücudumuzda diğer organlara ve hücrelere göre cildimizin daha hızlı yaşlanmasına neden olduğunu görüyoruz. Ayrıca ozon tabakasının koruyucu etkisinden olabildiğince yoksun kalan ciltlerde lekelenmelerde artışta son yıllarda oldukça dikkatimi çekiyor. Zaten bilindiği gibi 20 li yaşlardan sonra doğal olarak yaşlanan ciltlerde ultraviyolenin olumsuz katkıları ile başa çıkmak imkansız hale geldi. Cilt koruyucu ve nemlendicilerde artık bu süreci pek önleyemiyor. Yine son yıllarda günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline gelen stres de cildi çabuk yaşlandıran sebeplerden birisi.

RADİANCE TEDAVİ NEDİR.

Radiance tedavi aslında ışıltı anlamına geliyor. Bu tedavinin özünü yüze yoğun olarak ve cilt içine derm tabakasına özel bir cihaz yardımıyla bırakılan hyaluronik asid oluşturuyor. Hyaluronik asit aslında vücutta eklemlerimizdede bulunan destek madde. Önemli ölçüde su tutma kapasitesine sahip olan yeni hyaluronik asit molekülleri sayesinde cildin nem kapasitesi artıyor ve cilt kalınlaşıyor. Üstelik bu sonuçlar için 3 seans yeterli.Işıltı ve nem kapasitesinde artış yanında cildin elastikiyetindede artış söz konusu.

RADİANCE TEDAVİ HANGİ BÖLGELERE UYGULANIR Radiance tedaviyi yüz yanında göğüs dekoltesinede uygulamak mümkün. El sırtıda yaş ve ultraviyole nedeniyle çabuk bozulan ve yaşlanan bölge.

RADİANCE TEDAVİ KAZ AYAKLARINDA BOTOKS TEDAVİSİNE ALTERNATİF Botoks uygulaması kaz ayaklarında iyi bir çözüm ancak çeşitli sebeplerle botoks uygulaması istemeyen veya uygulanamayanlar için Radiance tedavi alternatif olarak görülüyor.

DUDAK ÜSTÜ KIRIŞIKLIKLAR VE ÇİZGİLERDE: Tedavisi zor sayılan dudak üstü çizgileri veya smoker lines larda radiance tedavi için oldukça uygun. KOL VE BACAK İÇLERİ: Kol ve bacak içleride cildin çabuk zayıfladığı yerlerden.Bu bölgelerde gevşemeler çabuk oluşuyor.Radiance tedavi bu bölgelerde elastikiyet artışı getiriyor. Redavi onbeşer gün aralıklarla 3 seans halinde uygulanıyor.Aralıkları bir aya uzatmak mümkün.

Bu makale 17 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. İsmail Ağar

Uz. Dr. İsmail Ağar 1961 Doğumlu. 1985 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nörolöji klniğinde bir yıl süreli volanter hekim olarak çalıştı İstanbul Haydarpaşa Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Merkezi Araştırma Hastanesinde Eğitim ve araştırma görevlisi olarak Kardiovasküler Anestezi Yoğun Bakım ve Beslenme Uzmanlığı yaptı. Tıp fakültesi sonrasında Akupunktur, Mezoterapi ve Medikal Estetik dallarında çalışmaya başladı. Pariste Mezoterapi yönteminin mucidi Dr Pistor ile mezoterapide yeni uygulanacak ilaçlarla mezoterapinin geliştirilmesi konusunda çalıştı. Yine Pariste Medikal estetik alanının ilk hekimlerinden Dr. Herzog, Dr. Lecoz ile çalıştı. Paris Tıp Fakültesi hastanesinde Mezoterapi konusunda gözlemci hekim olarak çalıştı. Bugün tüm dünyada kırışıklık tedavile ...

Etiketler
Cildin parlaması nasıl sağlanır
Uzm. Dr. İsmail Ağar
Uzm. Dr. İsmail Ağar
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube