“o shut “ tedavisi

“o shut “ tedavisi

PRP, Kanın pıhtılaşma ürünlerinden zengin plazma kısmından damar yolundan alınan kandan elde edilmektedir.

Kliniğe sizin için özel bir ekip gelir.

Koldan alınan toplardamar kanı özel bir santrifüj cihazında santrifüj edildikten sonra elde edilen ‘Platelet’ veya ‘Trombosit’ adı verilen pıhtılaşma hücrelerinin zengin olan açık sarı renkli plazma kısmı, özel bir enjektöre çekilir.

O shot uygulaması en fazla cinsel ilişkide vajinal bölgede haz artışı ve ilişki sırasında orgazm (Koital orgazm) işlevini sağlamak amaçlarıyla kadınlara yapılmaktadır.

Genital PRP ‘Vulva’ olarak bilinen dış genital alanda renk açma, dolgunluk ve sıkılık sağlama, özellikle menopoz döneminde ortaya çıkan vajinal kuruluk işlemlerinde de oldukça faydalar sağlamaktadır.

Dış genital alan daha sağlıklı bir şekle kavuşmakta, cilt üstündeki kırışıklıklar en aza indirgenmektedir.

Bu makale 2 Aralık 2021 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Mehmet Bekir Şen

Op. Dr. Mehmet Bekir Şen lise öğreniminin ardından Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden yüksek onur derecesiyle mezun olmuştur. Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisasını tamamladıktan sonra Perinatoloji alanında bilgisini artırmak smacıyla 2019-2020 yılları arasında İngiltere’ye King’s Collage London Fetal Medicine Center’da eğitim almıştır. Türkiye’ye dönüp Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde kısa bir süre çalıştıktan sonra kendi Özel Op. Dr. Mehmet Bekir Şen Muayenehanesi'ni kurmuştur. Op. Dr. Mehmet Bekir Şen mesleki çalışmalarına kendi muayenehanesinde devam etmektedir. Instagram: @mehmetbekirsen Web: Op. Dr. Mehmet Bekir Şen ...

Etiketler
Genital bölge estetiği
Op. Dr. Mehmet Bekir Şen
Op. Dr. Mehmet Bekir Şen
Antalya - Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube