O-shot yani orgazm aşısı nedir?

O-Shot

O-shot yani orgazm aşısı nedir?

O Shot yani ‘Orgazm Aşısı’, hastanın erektil olan yapılarına yani klitoris (“C” noktası) ve “G” noktasına PRP’nin (Plateletten Zengin Plazma) özel bir yöntemle uygulanmasıdır.

PRP, kişinin kendi kanının özellikli tüplerde santrifüjle hazırlanan içerisinde çeşitli büyüme faktörleri bulunan plazma kısmıdır. PRP, içeriğindeki büyüme faktörleri sayesinde, uygulandığı alandaki hücrelerin yenilenmesine, büyümesine ve aktivitesinin artmasına sebep olur.

Uygulandığı dokunun kanlanmasını ve dolayısı ile duyarlılığını arttırılmış olan bölgenin sinirsel uyarısı da artacağından, etkin bir orgazm hali yaşanmış olacaktır.

Bu makale 11 Haziran 2022 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Hüseyin Altaş

Op. Dr. Hüseyin ALTAŞ 1986 Malatya doğumlu, liseyi Malatya Turgut Özal Anadolu Lisesinde tamamladı. 2006 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşti ve fakülte eğitimini başarı ile tamamladıktan sonra zorunlu hizmeti için Bitlis/Mutki ilçesinde devlet hastanesinde hekimlik görevine başladı. 2015 yılında Tıpta Uzmanlık Sınavı ile önce Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum asistanlık eğitimine başladı daha sonra 2016 yılında Tıpta Uzmanlık Sınavı başarısı ile Dicle Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum asistanlık eğitimine Diyarbakır’da devam etti. Asistanlık eğitim sürecini başarı ile tamamladıktan sonra mecburi hizmetini yapmak için Diyarbakır/Ergani ilçesi devlet hastanesine ataması yapıldı. Uzmanlık mecburi hizmetini tamamladıktan sonrası Diyarbakır Özel MEMORIAL hastanesinde hastalara hizmet vermeye başladı. ...

Etiketler
Orgazm Aşıs
Op. Dr. Hüseyin Altaş
Op. Dr. Hüseyin Altaş
İzmir - Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube