Kişisel gelişim kitapları

Kişisel gelişim kitapları

 “Kişisel gelişim kitapları da okuyorum ama yine de düzeltemiyorum yine de hata yapıyorum. Acaba o kadar mı kötü haldeyim, o kadar mı güçsüzüm? O yüzden bir de buraya geleyim dedim”

Bu gibi cümleleri sıklıkla duyuyorum. Evet kitaplar birer pusula ancak hayat yolculuğunda önüne çıkacak olan her engebeyi her sorunu oraya yazamazlar. Bu yüzdendir ki çözüm de sadece kitaplarla olmaz, yani güçsüz değilsin. Her insan farklı bir dünyadır. Sen farklı bir dünyasın. Evet benzer sorun ve belirtileri çevrende veya kitaplarda bulabilirsin ancak bu her zaman seni çözüme ya da çözümsüzlüğe götürmez. Psikolog son noktan değil de başlangıcın olduğunda, bu yolculuk daha kolay olacaktır.

Bu makale 18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Kl. Psk. Özlem Semra Taşkın

Uzm. Psk. Özlem Semra YILDIZ, lisans eğitimini 2010-2014 yılları arasında İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlayarak Psikolog unvanı almıştır. İhtisasını ise 2014-2016 yılları arasında aynı üniversitede yapmış ve Klinik Psikoloji alanında lisansüstü derecesini almıştır.  Öğrenicilik hayatı boyunca Gökyüzü Özel Rehabilitasyon Merkezi, Boğaziçi Üniversitesi, Esra Erol Umut Evi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi gibi Türkiye'nin saygın kurumlarında staj yapmış olan Uzm. Psk. Özlem Semra YILDIZ, böylece henüz öğrenciyken mesleki deneyim kazanmaya başlamıştır. Uzm. Psk. Özlem Semra YILDIZ, mesleki çalışmalarına 2015 yılından beri Özel Kolan Hospital Beylikdüzü'nde devam etmekte olup danışanlarına Bireysel Terapi, Aile, Evlilik ve Çift Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi ve Cinsel Terapi alanlarında başarılı hizm ...

Etiketler
Psikoterapi
Uzm. Kl. Psk. Özlem Semra Taşkın
Uzm. Kl. Psk. Özlem Semra Taşkın
İstanbul - Psikoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube