İnsülin tedavisine son mu? neden olmasın!!!

İnsülin tedavisine son mu? neden olmasın!!!

Dünyada yaygın olarak görülen kronik rahatsızlıkların başına gelen diyabet, iyi tedavi ve takip edilmediği takdirde ciddi komplikasyonlara yol açmaktadır. Birçok hasta başlangıç tedavisi yüksek kan şekeri nedeniyle direk insülin tedavisi başlanır ancak iyi bir takip yapılmadığından bu tedavi devam ettiriliyor. Diğer hasta grubu, iyi bir oral kombinasyon tedavisi verilmediğinden dolayı kan şeker yüksekliği nedeniyle insülin tedavisine geçilir. Bir başka diyabet grubu ise yıllar önce verilen tedavilerle değişmeden devam ettiriyorlar. Son yıllarda gelişen teknoloji sayesinde oldukça başarısını göstermiş bir çok diyabet ilacı ortaya çıkmasına rağmen ne yazıkki eski klasik ilaçları kullanan çok hastamız hala görmekteyiz. Bu paylaşımımda insülin'den tablete iyi bir kombinasyon tedavisi ile rahatlıkla geçiş yapılabilir. Ayrıntılı bilgi için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Sağlıcakla kalın

Bu makale 31 Ağustos 2021 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Halit Abdullah

Uzm. Dr.Halit Abdullah, lise öğreniminin ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanmış ve eğitimini 1996 yılında başarı ile tamamlamıştır. İstabul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde İç Hastalıkları (Dahiliye) 2006 yılında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

Özellikle diyabet, tiroid hastalıkları, obezite, mide ve bağırask hastalıkları, hipertansiyon ve kalp hastalıkları, göğüs hastalıkları konularında uluslararası tedavi yöntemleri kullanarak hastalarında başarılı sonuçlar elde etmiştir. 

Ulusal ve uluslararası alanda yayınlanmış çalışmaları bulunan Uzm. Dr. Halit Abdullah hastalarına özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.

 

Etiketler
Şeker hastalığı
Uzm. Dr. Halit Abdullah
Uzm. Dr. Halit Abdullah
Antalya - Dahiliye - İç Hastalıkları
Facebook Twitter Instagram Youtube