Erken boşalma ve hipnoz tedavisi

Erken boşalma ve hipnoz tedavisi

Erken boşalma sorunuyla yaşayan erkekler kendilerini kısır bir döngünün içinde bulurlar. İlişki sırasında, boşalma anını kontrol edemeyecek olma korkusu, kaygıya neden olur. Bu da sonrasında boşalma anını kontrol edememe başarısızlığına sebep olur; bu durum da bir dahaki seferde aynı başarısızlığın yaşanacağına dair endişenin pekişmesine yol açar.

Erken boşalma (Prematur Ejakulasyon), sürekli olarak veya tekrarlayan bir biçimde, çok az bir uyarılmayla ve kişinin istemesinden önce denetimsiz olarak veya istemsiz olarak, vajinaya girme öncesi, girer girmez, ya da hemen sonra ejakulasyonun olması şeklinde tanımlanır.

Erken boşalma başka bir ifade ile boşalma refleksini istemli olarak erteleyememektir.

Bilinçaltı Bütün Sorunların Kaynağı

Bilinçaltı zihnimiz vücudumuzun her hareketini kontrol eder ve amacı bizi tehlikelere karşı uyarmak, korumak ve güvende tutmaktır. Bilinçaltı zihniniz boşalma anınızın geldiğini ve artık bunun tam sırası olduğuna dair yanlış bir inancı size telkin ediyorken, erken boşalma hissinizi baskılamaya çalışırsanız, probleminiz sonunda ya geri döner ya da başka bir problem olarak ortaya çıkar. Bu nedenle, erken boşalma sorunu yaşayan erkekler arasında, sorun önceden “baskılanmış” erken boşalma tecrübesidir. Bu sorun daha sonra cinsel isteksizlik, yoğun kaygı nedeni ile sertleşme sorunlarına yol açabilmektedir.

Geçmişin Travmalarında Hipnoz

Hipnoz tedavisi ile kasılmaları kaldırıp gevşemeyi zihin ve bedene öğretebilmek, bilinçaltı bilgi çarpıtmalarını düzenlenmesi, geçmişteki ilişkiye ait oluşan koruyucu duyguların ve travmaların ortadan kaldırılması, öğrenmeyi hızlandırmak, cesaret, özgüven ve güçlü egonun yaratılması mümkün olabilmektedir. Vakalarda çok kısa sürede hızlı sonuç alınmaktadır.

Hipnoz İle Regresyon, Geçmişe Gitme

Hipnoz ile geçmişte, çocuklukta yaşanılan travmatik bir olay ve anıya gidilerek o travmanın yarattığı olumsuz duygular temizlenir ve beyindeki kilit çözülür.

Bu makale 23 Eylül 2020 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. M.Fatih Somuncu

Uzm. Dr. Mehmet Fatih Somuncu, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Hacettepe Universitesi Tıp Fakültesi (İngilizce Tıp) başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır.Dokuz Eylül Üniversitesinde ihtisas yapmıştır. Bilkent Üniversitesinde İşletme Master’ını tamamlamıştır. Ankara da Özel Güven Hastanesinde , Koru Sağlık Grubunda , Medikal Park Hastanelerinde hem doktorluk hem de yönetici olarak çalışmıştır.  Bakanlığı tarafından açılan kurslarda Gazi Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Universitesi, İstanbul Medipol Üniversitelerinde Mezoterapi, Hipnoz eğitimlerine katılarak sertifika almaya, bu alanlarda tedavi yapmaya  hak kazanmıştır. Kulak Akupunturu (Auriculomedicine ) alanında dünyaca ünlü , Fransız Dr Nogier den temel eğitim ve ileri eğitimleri modüllerini tamamlamış ve belge almıştır. Posturoloji eğitimini ...

Etiketler
Bilinçaltı
Uzm. Dr. M.Fatih Somuncu
Uzm. Dr. M.Fatih Somuncu
Ankara - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube