Burunda botox uygulaması

Burunda botox uygulaması

Çoğu kişinin gülünce burnun ucu aşağı doğru düşer ve kanatlarında olan genişleme de görülebilir. Bu durum bu uygulama ile azaltılabilir. Aynı zamanda burnun kanatlarında olan yayvanlaşmada azaltılabilir. bu uygulama ile burnu aşağı çeken kasın etkisi azaltılır. Bu sayede burun ucu aşağı düşmez, hafif bir burun kalkıklığı elde edilir.

Burun sırtında gülünce oluşan burun kırışıklıkları da botox uygulaması ile giderilebilir. Bu kırışıklıklar özellikle alın ve göz etrafına toksin uygulanan hastalarda belirgin olabilir. Bu durum özellikle gülme sırasında burnun sırtında orantısız kırışıklıklara neden olur. Bu yüzden kişiye yüz toksini uygulanırken burun bölgesi de değerlendirilmelidir.

Burun da ameliyat dışı uygulamalar ile estetik sorunlar giderilebilir. Bunlardan bir tanesi de dolgu uygulamalarıdır. Toksin yanında dolgu da kullanılabilir. Orta yoğunlukta dolgular kullanılır. Burun ucu kaldırılır. Etki süresi ilk uygulamada 18 aydır. Sonra tekrarlandığında etki süresi 4 yıla kadar uzar. Uygulaması çok kolay ve kısadır. 15 dakika da işlem ağrısız bir şekilde gerçekleştirilir. Örnek uygulamaları görmek ve detaylı bilgi almak için kliniğimize bekliyoruz.

Bu makale 29 Aralık 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. M.Fatih Somuncu

Uzm. Dr. Mehmet Fatih Somuncu, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Hacettepe Universitesi Tıp Fakültesi (İngilizce Tıp) başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır.Dokuz Eylül Üniversitesinde ihtisas yapmıştır. Bilkent Üniversitesinde İşletme Master’ını tamamlamıştır. Ankara da Özel Güven Hastanesinde , Koru Sağlık Grubunda , Medikal Park Hastanelerinde hem doktorluk hem de yönetici olarak çalışmıştır.  Bakanlığı tarafından açılan kurslarda Gazi Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Universitesi, İstanbul Medipol Üniversitelerinde Mezoterapi, Hipnoz eğitimlerine katılarak sertifika almaya, bu alanlarda tedavi yapmaya  hak kazanmıştır. Kulak Akupunturu (Auriculomedicine ) alanında dünyaca ünlü , Fransız Dr Nogier den temel eğitim ve ileri eğitimleri modüllerini tamamlamış ve belge almıştır. Posturoloji eğitimini ...

Etiketler
Botoks süresi
Uzm. Dr. M.Fatih Somuncu
Uzm. Dr. M.Fatih Somuncu
Ankara - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube