Doktorsitesi.com

kol ve bacaklarda ağrılarım var.kızarıklık yok. sadece lokal ısı artışı var

NK

Nev*** K***

10 Temmuz 2007
kol ve bacaklarda ağrılarım var.kızarıklık yok. sadece lokal ısı artışı var.labaratuvar testleri normal çıktı.sadece ASO devamlı olarak yüksek çıkıyor.geceleri yatağa girince artıyor.el parmaklarımda çabuk yorulma (uyuşmalar ve güçsüzlük) ayakalardada çabuk yorulma ve kramplar oluşuyor.EMG 2 sene önce yaptırdım normal çıktı.hareketsizlik ve soğukta artıyor.
2 cevap
165 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp

Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp

Ortopedi ve Travmatoloji
sorunuz benim sayfamda görülüyor eğer sorunuza yanıt alamadıysanız tekrar benim sayfama gönderirseniz cevaplayabilirim. Geçmiş olsun dileklerimle. Dr. Bahtiyar Demiralp
21 Temmuz 2007
NK
kol ve bacaklarda ağrılarım var.kızarıklık yok. sadece lokal ısı artışı var.labaratuvar testleri normal çıktı.sadece ASO devamlı olarak yüksek çıkıyor.geceleri yatağa girince artıyor(istirahate artıyor).el parmaklarımda çabuk yorulma (uyuşmalar ve güçsüzlük) ayakalardada çabuk yorulma ve kramplar oluşuyor.EMG 2 sene önce yaptırdım normal çıktı.hareketsizlik ve soğukta artıyor.
23 Temmuz 2007
Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp

Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp

Ortopedi ve Travmatoloji
nevzat bey, şikayetleriniz romatizmal kökenli gibi duruyor. tavsiyem romatoloji uzmanı iletemas kurmanız. Geçmiş olsun dileklerimle. Dr. Bahtiyar Demiralp
24 Temmuz 2007