Doktorsitesi.com

iyi günler hocam.. şimdi ben çok kendi kendime konuşur hayaller kurar oldum

ES

Eşr*** S***

22 Nisan 2010
iyi günler hocam.. şimdi ben çok kendi kendime konuşur hayaller kurar oldum. hayal kuruyorum bide bunu ev boşken kendi kendime hayalimi oynuyorum. misal.. bi haber izledim. diyoki teroristler bi asker şehit etmiş hemen sinirlenip.. bi komutan oluyorum askerlerim oluyo falan. resmen senaryoyu kurup sahneyi hayal edip oynuyorum. bu her konuda böyleyim sadece bu konularda değil.. ve bunu çok sık yapar oldum.. yardımcı olursanız sevinirim.. bu arada resimde çok hoş çıkmışsınız diyeyim yani ))
2 cevap
85 görüntülenme

Cevaplar (2)

Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış
Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış
Psikoloji
merhaba, yazdıgınız kadarıyla yorum yapmam biraz zor. nedenini anlamak lazım. bir uzmanla gorusup detayları paylasmanızı tavsiye ederim sevgiler manolya
5 Mayıs 2010
ES
siz uzman değilmisiniz )) geçende sevgilimden ayrıldım çok kötüyüm diye soru yazdım başka bi psikoloğa.. dediki olur böyle şeyler üzme kendini.. ee bunu bana arkadaşımda diyo :))) sizde yorum yapmam zor uzmana danışın yazmışsınız.. uzmana verecek param olsa burdan sormam.. neyse tşk ederim )) filiz akına benziyorsunuz bu arada cidden bak :)
7 Mayıs 2010
Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış
Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış
Psikoloji
sevgili esref, 1 cumle yazıp yorum beklediginde bu arkadasının tavsiyesinden farklı olmayacaktır. biz psikologların yaptıgı kisiyi tanıyıp dogru sorular sorup cevaplarını kendisinin bulmasına yardımcı olmak onu guclendirmek o yuzden biz buradan sadece temel yorumlar yapabiliriz. daha detayı icin bizlerle yuzyuze detaylı gorusmen gerekir. sevgiler
12 Mayıs 2010