Hocam merhabalar kolay gelsin 25 gün önce top oynarken ayamı burktum 1 kırık 1 çatlak var fbulamda iyileşme sürecim ne kdr daha devam eder beslenmem cok iyi fakat lavabo vs gidiyorum arada kasılmalar oluyor bunlar normalmı alcının içinde ıncıme olurmu ufak kasılma ve yan cevırmelerde kafama takılıyor ?
Üzerine basmaz iseniz bir sorun olmaz . Kasılmalar kırığa zarar vermez. ancak sakın üzerine basmayın . İyileşmenin tamamlanması toplam 6 haftadır
Anlaşıldı hocam tşk ederim hocam son olarak lavaboya gittimde ayağı kalkıyoruz ya ayam kıpkırmızı oluyor geri yattımda düzeliyor beyaz oluyor alcı soktuğından dolayımı böle oluyor ne zmaan gececek bu kan toplama ?
Bunun geçmesi 3 ayı bulur . Gittikçe azalır ama 3 ay civarı sürer . Çok geçmiş olsun
Sağolun hocm.hocam bu gün kontrole gittim 15 gün sonra alcımı cıkarıcağını söledi Muayene oldum hocamız ama e nabızdan baktım aynı kırık ve çatlak gözüküyor bana sonra dedi alcıdan cıktıktan sonra yavaş yavas yürüceksın röntgende belli olmuyormu hocam kafam karıstı
Filmi doktor bey daha iyi yorumlar siz merak etmeyin
Hocam merhaba kolay gelsin alçım çıkalı 4 gün oldu ama hala üzerine basamıyorum kan topluyor ve morarıyor ayamı yüksekl seviyede tutunca geri iniypr ne zaman gececek bu acıma ne zaman basabılırm ? Önere bilceniz bişey varmı ?
Fahrettin bey bu bir süreçtir ve en az 2-3 ay sürer. Fizik Tedavi desteği almanızda süreci kısaltır ve rahatlatır
Hocam kendi hocam bana hıc bişey sölemedi direk bas yürücen dedi ben bişey anlamadım :(
Fahrettin bey ben önerilerimi biraz önce yazdım