doktor bey merhabalar, yaklasik 6 ay once kabizlikla birlikte sert diskilam
HD
H.c*** D***
29 Mart 2008
doktor bey merhabalar, yaklasik 6 ay once kabizlikla birlikte sert diskilama sonucu rektumumun biraz hasar gormus olabilecegini dusunuyorum, bu diskidaki anormal sertlik ve diskilama sirasinda bir miktar kan bir ay kadar devam etti. suan ise ciddi bir kasintiyla birlikte cok kucuk miktarda diski hemen hergun ic camasirima bulasiyor, bu neden oluyor ve nasil onlenebilir, simdiden tesekkurler kolay gelsin.
2 cevap
19 görüntülenme
Cevaplar (2)

Prof. Dr. Ahmet Dobrucalı
Dahiliye - İç HastalıklarıGastroenteroloji
Bir kez muayene olmanızda fayda var. Şikayetleriniz sizi belirgin ölçüde rahatsız ediyor ve yaşam kalitenizi olumsuz yönde etkiliyorsa doğru teşhis ve tedavi için *** *** ** den randevu alınız. Geçmiş olsun. :))
31 Mart 2008
HD
doktor bey suan yurtdisindayim, Tr deyken muayene olmustum ve kucuk bi anal fissur oldugu endiselenmemem gerektigi soylendi, bana kulanabilecegim birkac krem ismi onerirmisiniz cunku bazen kasinti ve ic camasirimda cok az diskiyla karsilasiyorum hala. tesekkurler kolay gelsin.
9 Nisan 2008

Prof. Dr. Ahmet Dobrucalı
Dahiliye - İç HastalıklarıGastroenteroloji
Lezyonu görmeden bir tedavi vermem mümkün değil. Bulunduğunuz yerde bir doktora görünebilirsiniz.
9 Nisan 2008
Diğer Sorular
Toplam Cevap
3576