Vajinal anti aging - vajinal kuruluk tedavisi

Vajinal anti aging - vajinal kuruluk tedavisi

Yaşlanma sadece yüzde değil, tüm vücutta ve genital bölgede de olur. Yaşla birlikte azalan östrojen hormonu vajinada atrofi dediğimiz vajinal kuruluk , yanma, kaşıntı, cinsel ilişkide acı gibi yakınmalara yol açar. Bunun yanısıra kanser tedavisi sonrası ( özellikle meme kanseri ) hormon alamayan hastalarda da vajinada bu tip değişiklikler olur.

Bu yakınmaların tedavisinde çok özel preparatlarla ofis ortamında, anestesi gerekmeksizin, kısa sürede  ve çok etkin tedaviler yapabilmekteyiz. Tedavi sonrası uzun süre cinsel perhiz gerekmemektedir.

Yapılan tedavi ile küçük ve büyük dudaklarda, vajinada elastikiyet artırmakta, bu bölgelerde hacim ve tonüs düzelmektedir. Uygulama estetik açıdan da yapılabilmektedir.

Bu tedavi ile doğum sonrası kötü iyileşen, skar dokusunun oluştuğu vakalarda da aynı tedavi başarı ile uygulanır.

Bu makale 6 Nisan 2021 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Doç. Dr. Serap Yaltı

Doç. Dr. Serap Yaltı, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini
1991 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'nde yapıp Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur. Yandal uzmanlığını İnfertilite-Tüp Bebek üzerine yapmıştır.
Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2005 yılında Doçent unvanını almıştır.

Doç. Dr. Serap Yaltı, Mesleki çalışmalarına kendisine ait Serap Yaltı Özel Muayenehanesi' nde devam etmektedir.

Etiketler
Vajinal kuruluk
Doç. Dr. Serap Yaltı
Doç. Dr. Serap Yaltı
Muğla - Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube