Türkçe veya ingilizce online veya yüz yüze psikoterapi

Sevgili okuyucular,

Türkçe veya ingilizce online veya yüz yüze psikoterapi

Genç ve yetişkin alanlarında,

Online veya yüzyüze şekilde,

Türkçe veya İngilizce dillerinde,

psikoterapi hizmeti vermekteyim. Sorularınız veya almak istediğiniz bilgiler için sayfadaki randevu hattını arayarak bizzat benimle iletişime geçebilirsiniz. 

Uzman Klinik Psikolog Duygu Karaca (Lisans Psikoloji, Yüksek Lisans Klinik Psikoloji)

Please call the number on the page to contact with me directly. I provide online or face to face psychotherapy services for adolescentes and adults in both Turkish and English.


Clinical Psychologist Duygu Karaca (BSc in Psychology; MSc in Clinical Psychology)
 

Bu makale 25 Temmuz 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Kl. Psk. Duygu Karaca

Uzman Klinik Psikolog Duygu Karaca, psikoloji ana bilim dalı eğitimini İstanbul Okan Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde yüksek dereceyle tamamlamıştır. Ardından ise klinik psikoloji alt bilim dalındaki master öğrenimini İstanbul Esenyurt Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde, şizofrenide psikoterapi etkiliği üzerine bitirme çalışmasıyla ve yine yüksek dereceyle tamamlamıştır. Öğrenim süreci boyunca psikoloji öğrenci topluluklarının yönetici kadrolarında, sivil toplum kuruluşlarının temsilciliğinde, velilere gönüllü danışmanlıkta ve klinik alanında genç-yetişkin odaklı gözlem ve süpervizyon stajlarında yer almıştır. Mesleki deneyimleri arasında, özel bir beslenme ve diyet kliniğindeki çalışmaları (hamilelik psikolojisi ve beslenme, psikiyatrik ilaç kullanımı esnasına beslenme ve diğer psikolojik kaynaklı yeme bozuk ...

Etiketler
Psikolojik
Uzm. Kl. Psk. Duygu Karaca
Uzm. Kl. Psk. Duygu Karaca
Bursa - Psikoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube