Termojenik slim yöntemi ile zayıflama

Termojenik slim yöntemi ile zayıflama

Yeni Termojenik Slim yöntemi kişilere özel olarak verilen tedavi programlarını içeriyor.Bu yöntemin amacı yağ yakımını hızlandırmak ve metabolizma hızını arttırmaktır.Seanslar halinde uygulanan bu yöntemde seans öncesi ve sonrası yağ ölçümleri ve metabolizma hızı ölçümleri yapılabilmekte ve her seanstaki metabolizma hızındaki artış ile yakılan yağ miktarı takip edilmektedir.Termojenik slim yöntemi genel yağ kaybı amacıyla kullanılabildiği gibi bölgesel yağ yakımı amacıylada uygulanabilmektedir.

KİLO VERMEK YAĞ YAKMAKMIDIR

Kilo verme deyimi herzaman yağ  yakımını göstermemektedir.Aslında sağlık açısından önemli olan yağ yakmaktır.Bu nedenle gerçekte yağ yakımı sağlanmalı ve ölçümlerle  takip edilmelidir.Özelliklede sağlık açısından karın yağları ciddi risk oluşturduğundan karın yağlarının ölçülerek riskin belirlenmesi ve uygun tedavilerle karın yağlarının azaltılarak sağlık açısından kabul edilebilir seviyelere indirilmelidir.

TERMOJENİK SLİM programı kombine tanı ve  tanıdan sonra kişilere özel kombine tedavi yöntemlerini içeriyor.

Ana yaklaşım kişilerdeki yağlanmanın vücut haritasına göre dağılımını belirledikten sonra nedenlerinE yönelik araştırma yapmayı içeriyor.çoğunlukla kilo ye yağlanma artışı sadece yeme bağımlılığı veya alışkanlığı nedeniyle oluşmaktadır.Böyle durumlarda yeme alışkanlığını veya bağımlılığını tedavi edecek yöntemlerle beraber yağların biriktiği bölgelere yapılacak tedavileri kombine olarak uygulamak uygundur.Diğer yandan bazı durumlarda yağlanma artışı kişilerin metabolizma hızındaki düşüşe bağlı olmaktadır.Artık yeni geliştirilen ölçüm yöntemleri ile bazal metabolizma hızı gerçeğe en yakın olarak ölçülebilmektedir.Önemli ölçüde insan aslen metabolizma hızlarının düşük olduğunun farkında olmamaktadır.Böyle durumlarda ise metabolizmayı hızlandırıcı tedavi ve yöntemleri bölgesel yağ yakıcı yöntemlerle kombine olarak uygulamak gerekiyor.

Bazı durumlarda kişilerin yeme alışkanlıklarındaki bazı besinlerde kişisel olarak intoleransa neden olabilmekte ve yağ yakımını yavaşlatabilmektedir.Bazı durumlarda ise çeşitli sebeplerle kişilerde insülin direnci oluşmakta ve yağ yakımı oldukça zorlaşmaktadır.Bu tip bozukluklarda yiyecek düzeninde değişimler yapmak ve insülin direncine karşı tedavi yöntemlerini yağ yakma programları ile kombine etmek gerekiyor. 

Bu makale 9 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. İsmail Ağar

Uz. Dr. İsmail Ağar 1961 Doğumlu. 1985 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nörolöji klniğinde bir yıl süreli volanter hekim olarak çalıştı İstanbul Haydarpaşa Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Merkezi Araştırma Hastanesinde Eğitim ve araştırma görevlisi olarak Kardiovasküler Anestezi Yoğun Bakım ve Beslenme Uzmanlığı yaptı. Tıp fakültesi sonrasında Akupunktur, Mezoterapi ve Medikal Estetik dallarında çalışmaya başladı. Pariste Mezoterapi yönteminin mucidi Dr Pistor ile mezoterapide yeni uygulanacak ilaçlarla mezoterapinin geliştirilmesi konusunda çalıştı. Yine Pariste Medikal estetik alanının ilk hekimlerinden Dr. Herzog, Dr. Lecoz ile çalıştı. Paris Tıp Fakültesi hastanesinde Mezoterapi konusunda gözlemci hekim olarak çalıştı. Bugün tüm dünyada kırışıklık tedavile ...

Uzm. Dr. İsmail Ağar
Uzm. Dr. İsmail Ağar
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube