Radyo frekans ile sıkılaşın

Radyo frekans ile sıkılaşın

EndyMed PRO 3DEEP RF cihazı aracılığıyla farklı radyo frekans enerjileri ilk kez bir arada kullanılıyor. Bu özel sistemle hem yüzde, hem vücutta etkili ve güvenli sıkılaştırma uygulaması yapılabiliyor. Kırışıklık, cilt sarkmaları hızlı, güvenli ve uzun dönemli olarak gideriliyor, cilt yenilenmesi ve vücut şekillendirmesi mümkün oluyor.

Kullanım Yerleri
- Yüz kırışıklıkları, boyun, çene altı ve yanaklardaki sarkmaların giderilmesi
- Karın, kalça, baldırlar gibi daha geniş vücut bölgelerindeki yağlanma ve sarkmalar
- Vücut şekillendirme, sıkılaştırma, selülit tedavisi ve kan dolaşımının düzenlenmesi
- Boyun, kollar, dizler, göbek çevresi ve karın yan yağlarının tedavi edilmesi
- Vücut çatlakları, yara, akne ve ameliyat izlerinin hafifletilmesi 

Uygulama Sıklığı
Seans sayıları uygulanacak bölge ve soruna göre değişiklik gösterebilir. Ortalama uygulama sayısı 6-8 seanstır. İlk 4 seans haftada bir, daha sonrakiler ise 15 günde bir yapılmalıdır. Gözle görülür iyileşme ilk seanstan hemen sonra gerçekleşir. Toplam tedavi süresi 2-3 aydır. 
 

Bu makale 19 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Mukaddes Özcan

Uzm. Dr. Mukaddes Özcan, Nazilli’de dünyaya geldi. Tıp eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamasının ardından Balıkesir ve Bursa’da pratisyen hekim olarak çalışmalarını sürdürdü. Ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde dermatoloji alanındaki ihtisasını tamamladı. İhtisası süresince mantar hastalıklarıyla ilgili önemli ölçüde deneyim kazandı ve tez konusu olarak da bu alanı seçti. Dr. Özcan, mecburi hizmetini Bilecik Devlet Hastanesi'nde tamamlamasının ardından Bursa’da Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü olarak görev yaptı. Bu görev kendisine frengi (sifiliz) ve cüzzam (lepra) hastalığı ile ilgili çalışma fırsatını verdi. Dr. Özcan, Bursa Devlet Hastanesi' nde dermatolog olarak çalışırken aynı zamanda kendi muayenehanesinde hasta kabul etmeye başladı. Dr. Özcan, kamudaki hizmetini tamamlamasının ardından çalışmalar ...

Etiketler
Radyo frekans ile sıkılaşmak
Uzm. Dr. Mukaddes Özcan
Uzm. Dr. Mukaddes Özcan
Bursa - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube