Kemerli burun ameliyatı nedir?

Kemerli burun ameliyatı nedir?

Burun yapısında bulunan kemerlerin normalden daha büyük olması durumunda yapılan burun ameliyatı çeşidine kemerli burun ameliyatı denir. Kemerli burun ameliyatında amaç, kişinin burun görünümünü yüzüyle daha orantılı bir hale getirmektir.

KEMERLİ BURUN AMELİYATI NASIL YAPILIR?
Burun ameliyatı olmak isteyen kişinin burun yapısında daha az kemer olması durumunda, diğer bölgelerden kıkırdak alınarak kişinin burnuna yerleştirilir ve burna yeni bir görünüm kazandırılmaya çalışılır. Burun kemiği fazlalığı ya da yüksekliği olan kişilerde ise burun kemikleri üst taraftan traşlanarak küçültülmeye ve daraltılmaya çalışılır.

KİMLER KEMERLİ BURUN AMELİYATI OLMALIDIR?
Burun kemeri fazlalığı, burun kemeri düşüklüğü gibi sorunları olan kişilerle birlikte eğri burna sahip olan kişiler kemerli burun ameliyatı olabilir. Estetik bir görünüm için burun estetiği olunabileceği gibi nefes alma güçlüğü sebebiyle sağlık açısından da burun estetiği olunabilir. Sağlık nedeniyle kemerli burun ameliyatı olmak, son dönemde fazla bir şekilde tercih edilmektedir.

KEMERLİ BURUN AMELİYATI FİYATI NEDİR?
Kemerli burun ameliyatı fiyatı için uzman doktor tarafından muayene olunması şarttır. Her kişinin burun yapısının farklı olması kemerli burun ameliyatı fiyatının da farklılık göstermesine neden olur.

Kemerli burun ameliyatı olmak ya da detaylı bilgi almak için form doldurarak ve iletişim bilgilerimizden bize ulaşarak muayene olabilirsiniz.

Bu makale 15 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Orhan Alan

Op. Dr. Orhan ALAN, 1965 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde başaldığı tıp eğitimini 1989 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İstanbul Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Kürsüsü'nde ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kliniğinde 1 yıldan  fazla süre asistan olarak çalışmış ve ardından Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kliniği'nde asistanlığa ihtisasını yapmış ve KBB Uzmanı olmuştur. İhtisası sırasında burun ve solunum fizyolojisi üzerinde araştırma ve tez çalışması yapmış olan Op. Dr. Orhan ALAN, o yıllardan beri burun estetik ameliyatlarına ayrıca ilgi göstermiş, pek çok burun estetiği ve KBB ameliyatı yapmıştır. Hem eğitimi esnasında  hem de sonrasında ...

Etiketler
Kemerli burun ameliyatı
Op. Dr. Orhan Alan
Op. Dr. Orhan Alan
İstanbul - Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB
Facebook Twitter Instagram Youtube