Kalça (popo) estetiği

Kalça (popo) estetiği

Yazın kadınların güzellik tutkuları biraz daha artıyor. plaj mevsiminde tüm bayanlar hep en güzel olmak için yarışırlar .Sıkı ve diri göğüsler kalkık ve yuvarlak hatlı kalçalar ve dümdüz bir karın tüm kadınların rüyalarını süsleyen bir kaç estetik operasyondur .Bu yaz estetik cerrahi alanın gözdesi olan bu sıralar oldukça yaygın olarak yapılan popo şekillendirme. Kalçaların daha yuvarlak ve kıvrımlı ve daha dik olmasından yana olan kadınlar popo esteteği uygulamalarına oldukça rağbet göstermektedirler.

POPO ESTETİĞİ 
Popo Estetiği olmak için neler gerekir? Kalçaya ne kadar yağ enjekte edilebilir? Hastanın vücudundan alınacak yağ dokularının miktarı yeterli olması gerekir. Bunun dışında özel bir şeye gerek yoktur. Hastanın ne derece yağ ihtiyacı olursa o kadar yağ dokusunu enjekte ediyoruz. Fakat en fazla 300-400 cc. arasında değişmektedir. Bu oran kalça durumlarına ve hastaların vücutyapılarına göre değişiklik göstermektedir.

Popo Estetiği Sizce 2009 yılının yaz aylarında en çok yapılan estetik operasyon nedir? Bu yaz en çok hangi estetik operasyon yaptırılır? Bu yazın en gözde estetiği popo şekillendirme popo estetiği bu aralar oldukça yaygın. Popo estetiği ile popoşekillendirme neredeyse liposuction ve göğüs estetiği operasyonları kadar ilgi görmektedir.

Erkekler üzerinden bakmak gerekirse liposuction daha popüler duruyor. Genellikle bel ile göbek bölgelerine yaptırmaktadırlar. İkinci sırayı ise göğüs küçültme operasyonları ve karın germe estetiği almıştır.Popo şekillendirmede

Popo estetiği operasyonlarında hangi yöntemler kullanılıyor?
Artık kök hücre yöntemi popo enjeksiyonun içinde uygulanıyor. Yani sadece yağları değil ayrıca hücrelerde eklenmiş oluyor. Böylece daha dolgun kalça yapısına sahip olunabiliyor. Vücuda ilave edilen bu hücreleri gerektiği zaman uyguladığımız yerde başka dokulara çevirebiliyoruz ve bu sistem kalıcılık sağlıyabiliyor.

Özellikle yazın geldiği bugünlerde kadınlar denize gidip bikini giymeden önce Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Kim Kardashian gibi kalçalara sahip olmak istiyor. Bikini giydiğinde arkalardan çıkıntılar olmasından hiç hoşnut olmayan bayanlar bu yöntem sayesinde dertlerine son verecekler.

Popo estetiğinden sonra vücutta herhangi bir iz kalırmı?

Ne kadar süre sonra denize girebilir ya da güneşlenebiliriz? popo şekillendirme Operasyonundan sadece 1 hafta sonra denize girebileceksiniz!Popo estetiğinden sonra iz kalmıyor, çünkü bu estetik yağ enjeksiyon uygulaması ile yapılır. Normalde operasyon sonrası meydana gelen kesikler 2 gün içerisinde iyileşir ve kişi su ile temas edebilir. Ameliyat sonrasında kişinin herhangi bir sorunu yoksa sadece 1 hafta sonra denize girebilir.Fakat şunu bildirmek gerekir ki ameliyat bölgesi yüksek derecede güneş ışığına maruz kalırsa leke kalabiliyor. Bu yüzden güneşe çıkmadan önce mutlaka operasyon yerine had seviyede güneş koruyucu ürünler sürülmelidir.

Popo estetiği uygulaması kaç dakika sürüyor? Operasyon genel anestezi içerisi de liposuction ile birlikte yapılmaktadır. Liposuction sayesinde hasta kişiden alınan yağ dokuları kalçalar üzerinde enjekte ediliyor. Bu iki işlem aynı anda uygulandığı için en az bir saat sürüyor. Hasta kişi bu ameliyat sonucu bir günün içerisinde iyileşip ayağa kalkabiliyor.

Göbek bölgesinde hangi operasyon yapılmalıdır? Eğer ki operasyon sonrasında dikiş hatları üzerine direk bir güneş ışını gelmeyecek ise, üstsüz güneşlenmemek şartı ile yapılabilir. Ameliyat sonrası deniz tatiline girmek için en az iki hafta geçmelidir, bu süre bir aya kadar çıkabilir. Bir ay sonrasında güneş koruyucular kullanarak denize girilebilir.

Bu makale 19 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Fatih Dağdelen

Etiketler
Popo estetiği uygulaması kaç dakika sürüyor?
Op. Dr. Fatih Dağdelen
Op. Dr. Fatih Dağdelen
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube