İmpotans da yeni tedavi yöntemi eswt linear veya noktasal akustik şok dalgası

İmpotans da yeni tedavi yöntemi  eswt linear veya noktasal  akustik  şok dalgası

 YETERLİ CİNSEL BİRLEŞMEYİ  SÜRDÜREMİYECEK KADAR PENİS  SERTLİĞİNİN  ÇEŞİTLİ NEDENLERLE    SAĞLANAMAMASI  NEDENİYLE ORTAYA CIKAN  İMPOTAS DURUMU ERKEKLERİN  HAYATLARI  BOYUNCA KASTRASYON ANKSİYETESİ   GİBİ BİLİNÇ ALTINA YERLEŞMİŞ  BİR   FENOMENDİR.

BUNUNLA YÜZ YÜZE  GELMEK  KALICI  VE GECICI NEDENLERELE  HER ERKEĞİN  KADERİDİR. KALICI  NEDENLERİN  GUNUMUZDEKİ ALTIN STANDART  TEDAVİSİ PENİL  PROTEZ İDİ. AMA  ARTIK   TEDAVİ SECENEKLERİ  ARASINA  GİRMİŞ OLAN PENİL ESWT  TEDAVİSİ BİR   UMUT IŞIĞI  OLARAK  BU GERİ DÖNÜLMEZ  YOLU GERİYE  DÖNDÜREBİLMEKTEDİR.

PENİSE   RİTMİK  OLARAK YAPILAN DÜŞÜK  YOĞUNLUKLU ŞOK  DALGALARI İLE  PENİS  İÇİ  DAMARLARIN KÖK  HÜCRELERİ UYARILARAK YENİ MIKRO DAMAR   AKANLLARININ OLUŞMASI  SAĞLANMAKTADIR  . ÖNCELİKLE  KALP HASTALIKLARIİÇİN GELİKTİRİLEN YÖNTEM KIS AVE UZUN VADEEDE  YÜZ   GÜJLDÜRÜCÜ  SONUÇLAR  VEREREK ERKEKLERIN KENDİLERİNE  GUVEN KAZANMASINA NEDEN  OLMAKTADIR.  PENISDE  KALINLAŞMAYADA  ETKİSİ OLDUĞU  BELIRTILMIŞTIR

 AYNI ZAMANDA PEYRONI HASTALIĞI  DENEN PENISTEKI  EGRİLİĞE  SEBEP OLAN  SERT  FIBROZ  PLAKLARIN DAGITILMASINDA  VE  KRONIK PROSTATIT VE PELVIK AĞRI SENDROMUNDA DA KULLANILMAKTADIR.   BU  IKI DURUMDA  TIBBIN  MEDIKAL TEDAVİDE CARESIZ   KALABILDIĞI  DURUMLARDIR

Bu makale 13 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

Op. Dr. M.Murat YILDIZ, 12 Nisan 1965 tarihinde Ankara'da doğmuştur.  Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 1982 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitime başlamıştır. 1983 yılı itibari ile Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1989 yılında  tamamlayarak ihtisasını ise yine  Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Üroloji Uzmanı olmuştur.

Uzmanlık eğitimi sonrasında Mevki Asker Hastanesi, Medart Tıp Merkezi, gibi birçok kurumda görev yapmış olan Op. Dr. M.Murat YILDIZ Amerikan Üroloji, Uluslararası Üroloji, Türk Endoüroloji gibi bir çok dernek üyeliği olup, 2004-2018 yılları arasında Etlik Lokman Hekim Hastanesi'nde görev yapmış olup 2018 Kasım ayından itibaren özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

 

Etiketler
Eswt impotans peyoni pelvik ağri sendromu kronik prostatit e
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız
Ankara - Üroloji
Facebook Twitter Instagram Youtube