Hipnoz ile kilo verme

Hipnoz ile  kilo verme

Kilo almanın nedenlerinin başında psikolojik olarak yeme alışkanlığı gelir. İnsanlar sinirlendiklerinde, heyecanlandıklarında, üzüldüklerinde yemeğe sarılmaktadırlar. Yani kişinin ruh yapısı kilo problemlerini de beraberinde getirmektedir. Tedavi amacı ile kullanılması gereken ilaçlar iştah açabilmekte ve yeme alışkanlığını arttırarak kilo problemlerine yol açmaktadır. Kalıtımsal nedenler, iştah ve irade merkezindeki kontrol bozuklukları, hazım sistemi bozuklukları ve bağırsak tembelliği, düzensiz yeme, hızlı yeme, ikram ve ısrarlar da hızlı kilo alımına neden olmaktadır.

Zihinsel ve bilinçaltı kayıtlarımızda gerekli değişim gerçekleştirilmediği sürece kilo verme süreci zorlaşmakta ve en önemlisi de verilen kilolar bir süre sonra tekrar geri alınmaktadır. Çünkü değişime yardımcı olan temel unsurlar sadece “kişiye özel bir diyet ve egzersiz programı” gibi görünse de aynı zamanda bilinçaltımızda yemek ile ilişkilendirilmiş olan bazı duygularımız, bazı gıdalarla olan bilinçaltı ilişkilendirmelerimiz, stres seviyemiz, geçmiş ve mevcut ilişkilerimiz, özsaygı, özgüven, öğrenilmiş inançlarımız, korkularımız, alışkanlıklarımız, konfor alanımızda kalma içgüdümüz ve çok daha fazlası aslında kilo probleminin üstesinden gelebilmemiz için değişim yaratmamız gereken bilinçaltı unsurlardandır. Fazla kilolarımızdan etkin bir şekilde kurtulmak için bilinçaltımızdaki yaşam senaryomuzu değiştirmemiz şarttır. Hipnozla kilo verme programı ile bu süreci hızlandırmanız mümkündür. Zira zihnimiz temizlenmeden bedenimiz temizlenmez. Zihnimiz hafiflemeden, bedenimiz hafifleyemez.

Hipnozla kilo verme programı, ideal kilo hedefinize aç kalmadan, kolay ve zevkli bir şekilde ulaşmanızı sağlar. En önemlisi de ideal kilonuzu ekstra bir çaba sarf etmeden muhafaza etmenizi sağlayarak ulaştığınız ideal kilonuzda kalma şansınızı arttırır zira bu süreçte yeni bir bilinçaltı benlik imajı oluşturularak özgüven ve özsaygı güçlendirilir. Hipnoz yardımıyla hayatla ve bedeniyle barışık hale gelen bireyler mental dirençleri de kırarak ideal kilolarına aç kalmadan, zorlanmadan ulaşırlar. Tat ve iştah dünyalarına hükmederler. Öfke,stres, ve kaygılarını hipnoz ile yönetebilir hale gelirler. Hipnoz ile zayıflayan kişiler asla hedeflerinden vazgeçmezler. Hiçbir şey onları zayıflamaktan alıkoyamaz. Çünkü onların zihinleri hafiflediği için bedenleri de kolayca hafifler. Kilo vermede hipnoz uygulaması  uygun adaylarda mucizeler yaratır.

Detaylı bilgi almak ve uzmanımızla görüşmek için bizi arayabilir veya mesaj bırakabilirsiniz.

Bu makale 13 Aralık 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. M.Fatih Somuncu

Uzm. Dr. Mehmet Fatih Somuncu, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Hacettepe Universitesi Tıp Fakültesi (İngilizce Tıp) başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır.Dokuz Eylül Üniversitesinde ihtisas yapmıştır. Bilkent Üniversitesinde İşletme Master’ını tamamlamıştır. Ankara da Özel Güven Hastanesinde , Koru Sağlık Grubunda , Medikal Park Hastanelerinde hem doktorluk hem de yönetici olarak çalışmıştır.  Bakanlığı tarafından açılan kurslarda Gazi Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Universitesi, İstanbul Medipol Üniversitelerinde Mezoterapi, Hipnoz eğitimlerine katılarak sertifika almaya, bu alanlarda tedavi yapmaya  hak kazanmıştır. Kulak Akupunturu (Auriculomedicine ) alanında dünyaca ünlü , Fransız Dr Nogier den temel eğitim ve ileri eğitimleri modüllerini tamamlamış ve belge almıştır. Posturoloji eğitimini ...

Etiketler
Zayıflama isteği
Uzm. Dr. M.Fatih Somuncu
Uzm. Dr. M.Fatih Somuncu
Ankara - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube