Growth factor saç tedavisi (büyüme faktörü)

Growth factor saç tedavisi (büyüme faktörü)

Growth Factor (Büyüme Faktör) terapisi, saçımızın büyümesi gelişmesi ve sağlıklı uzaması için gerekli olan çok sayıda büyüme faktörünü içeren bir kürdür. Hekimler tarafından özel bir cihazla saçlı deride mikrokanallar açılarak Growth faktor serumu bu kanallardan saç köklerine transfer edilir. Böylece saç dökülmesinde azalma, saç kalitesinde artış ve tüy haline gelmiş saçların toparlanıp güçlenmesi sağlanır.

Bu makale 13 Nisan 2020 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Mehmet Faruk Yavuz

Dr. Mehmet Faruk YAVUZ, 1979 yılında Mardin'de doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2005 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. 

2006 - 2007 yılları arası Midyat Barıştepe Sağlık Ocağı'nda, 2007 - 2010 yılları arası Özel Şifa Polikliniği'nde, 2010 - 2011 yılları arası Özel İstanbul Hospital'de, 2011 - 2013 Özel Fatih Hastanesi'nde, 2013 - 2017 yılları arası Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu'nda görev yapmış olan Dr. Mehmet Faruk YAVUZ, mesleki çalışmalarına Etiler Maya Estetik'de devam etmektedir.

Dr. Mehmet Faruk YAVUZ, Türk Tabipler Odası üyesidir. İyi derecede İngilizce, Arapça, Almanca bilmektedir

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
facebook
youtube
Etiketler
Saç dökülmesinin tedavisi
Dr. Mehmet Faruk Yavuz
Dr. Mehmet Faruk Yavuz
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube