Q switch laserle dövme silme

Q switch laserle dövme silme

DÖVMENİZ VAR VE KURTULMAK İSTİYORSUNUZ PEKİ AMA NASIL??

DÖVME SİLME hangi yöntemlerle yapılır?

Q SWİTCH LASER cihazlarıyla silinmelidir.Piyasada dövme silme işlemini kapatıcı kullanarak veya dövmecilerin beyaz boyayla kapatmaya çalıştıklarını bilmekteyiz.Bu tür uygulamalar işlemleri daha güçleştirmektedir.

LASERLE DÖVME SİLME KAÇ SEANS GEREKTİRİR?

Bazı dövmeler 3-4 seans bazı dövmeler 10 seansa kadar uzamaktadır.

BU İŞLEM ACILIMIDIR?

Yaptırırken ne kadar acıdıysa o kadar acıyabilir.Acıyı azaltmak için lokal anestezi uygulaması yapılmaktadır.

HER RENK DÖVME SİLİNEBİLİR Mİ?

Her renk dövmeyi çıkarmak için ayrı bir dalga boyu laser başlığı gerekmektedir.Siyaha 1064 nm,Yeşile 650 nmsarı ve maviye 585 ve kırmızıya 532nmlaser başlığının nkullanılması iyi bir sonuç vermektedir.

DÖVMEYİ KENDİMİZ SİLEBİLİRMİYİZ?

Dövme silme işlemini asla kendi kendimize yapmamalıyız.Bazı ürünler deneyerek dövmelerinden kurtulmak isteyenler hüsrana uğramaktadırlar.Cilt üzerinde kalıcı hasarlar yapmaktadır.Düzeltmekte bir hayli zor olmaktadır.

 

 

Bu makale 6 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Jale Şenyurt

Uzm. Dr. Jale ŞENYURT, 1961 yılında Kayseri Develi'de doğmuştur. Ankara Mustafa Kemal Lisesi'nden mezun olarak lisans öncesi eğitimini tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Tıp Fakultesi'nden başlamış olduğu tıp eğitimini 1987 yılında  tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. 1988 yılı itibari ile, "Güzellik Uzmanlığı" sertifikasına MEB onaylı olarak sahip olmuştur. 1992 yılında Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı'nda başlamış olduğu ihtisas eğitimini 1997 yılında tamamlayan Uzm. Dr. Jale ŞENYURT, 2005 yılında "Medikal Estetik Hekimliği", 2006 yılında "Botoks ve Dolgu", 2007 yılında "Hipnoterapi 1., 2., 3. basamak" sertifikasyonlarını elde etmiştir.  1997 yılından beri saç ekimiyle aktif olarak ilgilenmekte olan Uzm. Dr. Jale ŞENYURT, Ankara'da bulunan özel muayenehanesinde hastalarına hizmet verm ...

Uzm. Dr. Jale Şenyurt
Uzm. Dr. Jale Şenyurt
Ankara - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube