Gözaltı bölgesi - kazayakları sorunları ve tedavileri

Gözaltı bölgesi - kazayakları sorunları ve tedavileri

GÖZALTI  BÖLGESİ:

Gözaltı Torbaları:

Çok çeşitli nedenlerle oluşan gözaltı torbalarını sebebe yönelik olarak tedavi etmeye çalışmak önemlidir. Bu bölgede torbaları azaltmak için ULTHERAPY, ALTIN FREKANS, DAS, PRP, FİBROCEL uygulamalarından uygun olan bir veya birkaçı seçilerek sorunun azaltılması ve giderilmesi mümkün olabilmektedir.

Gözaltı Kırışıklıkları:

Kırışıklıklar değerlendirilerek sebebe yönelik tedavi seçilmelidir. Bazı hastalarda sadece BOTOX uygulaması yeterli olabilecekken bazen DOLGU, ULTHERAPY, ALTIN FREKANS, DAS, FİBROCELL ve PİCOSİL uygulamaları gerekli olabilmektedir.

Çökme:

Genetik veya yaşlanmaya bağlı olarak göz altlarının çökmüş olması ve göz çukurunun daha belirgin hale gelmesi hastayı daha yaşlı ve sinirli göstermektedir. Bu hastalarda normal veya gözaltı ışık DOLGUları ile hastanın bakışları daha genç ve canlı hale getirmek mümkündür.

Yağ butonları ve Benler:

Bu bölgede çeşitli sebeplerle oluşan beyaz  veya koyu yağ butonları da istenmeyen  arasındadır. Bu   bölgedeki  iy i huylu benler ve bu tip sorunlarda DAS tedavisi yüz güldüren çabuk sonuçlar vermektedir.

Renk Farklıkları:

Gözaltı morlukları  genellikle  koyu renkli  renk farklılıkları da o bölgeye özel KİMYASAL PEELİNGler, PRP, MEZOTERAPi , göz altı ışık DOLGU ve PİCOSİL  tedavileri ile azaltılabilir veya giderilebilir.

Bu bölge YANAKLAR ile direkt komşuluğu nedeni ile mutlaka yanaklar ile ilgili sorunların tedavisi ile birlikte düşünülüp uygulamalar yapılmalıdır.

KAZAYAKLARI:

Gözlerimizin dış yan bölgesine verilen isimdir. Bu bölgede en büyük sorun kırışıklıklardır. Erken dönemlerde yakalanırsa BOTOX ile çok iyi tedavi edilebilen sorun ileri dönemlerde geçşeme ve cildin ciltaltı dokusundan ayrışması eklenirse PİCOSİL,DOLGU, ULTHERAPY, ALTIN FREKANS, DAS, FİBROCELL gibi cildi sıkılaştıran ve cildi alttaki tabakalara tutturan tedavilere ihtiyaç duymaktadır.

Çökme , Yağ butonları ve benler, renk farklılıkları ve lekeler gibi diğer sorunlar için GÖZALTI ve GÖZKAPAĞI sorunlarındaki çözümlerin aynıları uygulanır.

Bu makale 19 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Hüseyin Tırman

Dr. Hüseyin TIRMAN, 1973 yılında Burdur’da doğmuştur. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Ardından eğitim için Londra ve ABD’ye gitmiştir. İlaç sektöründe ürün yöneticiliği yapan Dr. TIRMAN, İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Master’ı ve MBA programlarını tamamlamıştır. Estetik ve sağlık alanında uzmanlaşmış olan Dr. Hüseyin TIRMAN, başarılı medikal estetik uygulamaları yapmakta olup ameliyatsız gençleştirme teknolojilerini hastalarının hizmetine sunmaktadır. Ayrıca, eğitimci yönü ile sektördeki firma ve çalışanlara medikal estetik alanında eğitimler vermekte, güncel yaklaşımları yakından takip etmekte ve polikliniğinde uygulamaktadır. Tüm bunların yanı sıra Ameliyatsız Gençleştirme Teknolojilerini hastalarına uygulayan öncü hekimlerdendir. Dr. Hüseyin TIRMAN, 200 ...

Dr. Hüseyin Tırman
Dr. Hüseyin Tırman
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube