Glutatyon tedavisi

Glutatyon Tedavisi

Glutatyon tedavisi

Glutatyon tedavisi, vücudun doğal olarak ürettiği ve antioksidan özelliklere sahip bir molekül olan glutatyonun takviye edilmesini içerir. Bu tedavi, vücuttaki serbest radikalleri temizleyerek hücresel hasarı azaltmaya ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olabilir. Glutatyonun antioksidan özellikleri, yaşlanma sürecini yavaşlatma, karaciğer fonksiyonlarını destekleme ve detoksifikasyon süreçlerini iyileştirme gibi faydalara katkı sağlayabilir. Özellikle oksidatif stresin yüksek olduğu durumlarda, glutatyon takviyesi sağlık profesyonelleri tarafından önerilebilir. Ancak, bireylerin sağlık durumları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak doktor gözetiminde uygulanmalıdır.

Bu makale 22 Ocak 2024 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Oğuz Bak

Uzm.Dr. Oğuz Bak, lisans öncesi eğitimlerinin ardından Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise,Baskent Üniversitesi'nde tamamlayarak Nöroloji uzmanı olmuştur. 

Uzm.Dr.Oğuz Bak;Evde Nöral Terapi Enjeksiyonları ile Hertürlü Ağrının Tedavisi, Evde Muayene, Evde EEG , Evde Uyku Apne Testi yapmaktadır.

Uzmanlık eğitimi sonrasında, Kayseri Asker Hastanesi'nde, Kayseri Kızılay Hastanesi'nde, Ankara Bilgi Hastanesi'nde Kocaeli Acıbadem Hastanesi'nde, İstanbul Bölge Hastanesi'nde, Çengelköy Medivia Hospital'de, Gebze Medical Park Hastanesi'nde, görev yapmış olan Uzm.Dr, Oğuz BAK, mesleki çalışmalarına Özel Muayenehane devam etmektedir.

Uzm. Dr. Oğuz Bak
Uzm. Dr. Oğuz Bak
İstanbul - Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları)
Facebook Twitter Instagram Youtube