Destek tedavisi kısaca

DESTEK TEDAVİ PROGRAMIMIZ Bursa’da moral desteğin sağlıklı yaşama katkı vermesini sağlamak için düzenlenmiş bir disiplindir. Hekimlik sanatının uygulanmasında hastalıkların doğru tanınması ve doğru tedavi edilmesi için hastaya kaliteli bir sorgulama zamanı ayrılması gereklidir

Destek tedavisi kısaca

 

DESTEK TEDAVİSİ NEDİR…

DESTEK TEDAVİ PROGRAMIMIZ Bursa’da moral desteğin sağlıklı yaşama katkı vermesini sağlamak için düzenlenmiş bir disiplindir. Hekimlik sanatının uygulanmasında hastalıkların doğru tanınması ve doğru tedavi edilmesi için hastaya kaliteli bir sorgulama zamanı ayrılması gereklidir. DESTEK TEDAVİSİNDE  ilk şart olan Hipokrat’ın  “Önce Hastaya Zarar Verme” öğüdüne uygun olarak destek tedavileri yapmaktadır. Etkili destek tedavilerinden birisi de Elektro-biofeedback  yöntemidir. Elektro-biofeedback yöntemi; canlı organizmanın, beyin ve sinir sistemi tarafından düzenlenen yaşam fonksiyonlarının, sağlıklı sınırlarda kalmasını sağlayacak uyarıları üreterek,  sağlıklı cevapların ortaya çıkmasını sağlamayı amaçlar.

Elektro-biofeedback  uygulamasında, maddelerin foton yayılımlarının ya da başka bir ifade ile maddenin çevresindeki elektromanyetik alandan alınan frekansların vücudun enerji sistemine müdahale amacıyla kullanılması söz konusudur. Uygulamaların etkinliği kullanılan cihazın etkinliği ve teknolojisiyle doğru orantılıdır.

Hasta organizmanın iyileşmesi, frekanslar üzerinde taşınıldığı düşünülen ve vücut tarafından enerji sistemine absorbe edilen bilgi ile sağlanır. Bilgi elektromanyetik niteliktedir ve titreşimler (frekanslar) ya da başka bir deyişle ışınımlar şeklinde taşınmaktadır. Vücuttaki meridyenler üzerinde akan frekanslar ile dışarıdan verilen frekans arasında rezonansın gerçekleşmesi vücutta enerjetik bir değişimi getirir. Yani Elektro-biofeedback ile yaratılan değişim, maddeler (ilaçlar vs.) yerine bu bilgi ile sağlanmaktadır.

Yapılan işlemi, vücuttaki elektriksel aktivite içinden toksik madde frekansının çıkarılması ya da hastalığı gösteren/ hastalığa yol açan problemli elektriksel bilginin silinmesi olarak açıklamak da mümkündür.

Etkisi… Elektro-biofeedback ‘in etkisi sigara içme isteğinizin terapinin hemen sonrasında hissedeceğiniz şekilde ve kalıcı olarak azalmasıdır. Yapılan işlem bağımlılığın kişinin hissedebileceği şekilde azalmasına yol açmaktadır. Aynı zamanda tütün içerisindeki toksik maddelerin vücutla yaratmış olduğu elektromanyetik bağı zayıflatmakta ve zehirli maddenin vücuttan atılımını kolaylaştırmaktadır.

Bu makale 10 Mayıs 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Psk. Çağlar Seziş

Psk.Çağlar SEZİŞ, 1978 yılında Bursa'da doğmuştur. Psikolog olan Uluslar arası yeterlilik belgesine sahip, Yaşam koçu ve İlişki Koçluğu ile Kişisel Gelişim ve NLP (Neuro Linguistic Programming) Uzmanı Çağlar SEZİŞ Tarafından verilmektedir. Zihinsel canlandırma (trans) tekniği  ile danışmanlık hususunda tanınmıştır. Alınan Eğitimler; Diplomalar ve Sertifikalar. * Bilgisayar Donanım (Bursa, Anadolu Teknik lisesi), * Hastane Bilgi Sistemleri Yönetimi Eğitimi (Bilmed), * Bilgisayar Enformasyon , (Sakarya, Adapazarı Meslek Yüksek Okulu * Hastane İşletmeciliği Eğitimi , ( Octo Hospital Systems )  * Reiki ve bioenerji eğitimi * St Clements University Lisans Psikoloji * Meditasyon Prastisyen ve Master Eğitimi * Hipnoz ve Hipnoterapi Eğitimi Pratisyenlik * Hipnoz ve Hipnoterapi Eğitimi Master * Hipnoterapi Ulusl ...

Etiketler
Destek tedavisi
Psk. Çağlar Seziş
Psk. Çağlar Seziş
Bursa - Psikoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube