Beş kısa soruda meme estetiği

Beş kısa soruda meme estetiği

Meme Büyütme ve ya Silikon ile Meme Büyütme Nedir?

Silikon ve ya kendi yağ dokusunun kullanılması ile memelerin akranlarınızla aynı hacme getirlimesi işlemidir.

Nasıl Yapılır?

Silikon ve ya yağ dokusunu göğüs kası ve ya meme bezlerinin arkasında bulunan potansiyel boşluğa konulmasıyla memeler büyütlür. Silikon koltuk altından konulabilir. Koltuk altından konulması halinde memede iz görülmez. Ortalama 1 saat sürer. Operasyondan 4-6 saat sonra evinize gidebilirsiniz.

Silikonların bir zararı var mıdır?

1962 den bu yana kullanılmaktadır ve bir kansere yol açtığı gösterilmemiştir. Bu gün yaklaşık 10 milyon insan tarafından kulllanldığı tahmin edilmektedir. süt vermeye ve ya hamile kalmaya engel değildir.

Boyutu ne olmalıdır?

Herkesin beden boyutlarına, deri özellkleri ve mevcut meme dokusuna göre olması gereken bir ideal boyut vardır. Bu ideal boyutun kabul görmesi sonuçların yıllar içinde en iyi olmasını sağlar.

Meme Büyütmenin bir yaşı var mıdır?

18 yaşından büyük herkes için uygun bir yöntemdir.

 

Bu makale 8 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Prof. Dr. Ercan Karacaoğlu

Prof. Dr. Ercan KARACAOĞLU, lise eğitimini İzmir  Bornova Anadolu Lisesi’nde bitirdikten sonra Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 1992 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise aynı fakültede yapmış ve Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olmuştur. 2001-2005 yılları arasında Brown Üniversitesi ABD’de Estetik-Meme Cerrahisi ve Meme Cerrahisi alanında ihtisas yapmış olan Prof. Dr. Ercan KARACAOĞLU, Endoskopik yüz gençleştirme, Endoskopik boyun germe, Yüz Estetiği, Göz ve Çevresi Estetiği, Lazerlipoliz, Meme Estetiği, Kalça Estetiği, Bacak Estetiği, Botoks-Baltimore, Dolgu, Migrende Botoks ve Cerrahi Tedavisi, Burun Estetiği, Yüz Estetiği konularında uzmanlaşmıştır. Prof. Dr. Ercan KARACAOĞLU'nu yurtiçi ve yurtdışında, başta ABD’de olmak üzere, yayınlanmış çok sayıda bilimsel sunu ...

Prof. Dr. Ercan Karacaoğlu
Prof. Dr. Ercan Karacaoğlu
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube