Ameliyatsız göz kapağı estetiği ve avantajları

Ameliyatsız göz kapağı estetiği ve avantajları

Ameliyatsız göz kapağı estetiği için Plexr Soft Surgery, plasma enerjisi kullanılarak cildin en üst tabakasında değişimler meydana getirilir. Plasma enerjisinin havada var olan gazları kullanarak etkili olur. Uygulama alanında gerçekleştirilen plasma enerjisi ile temas sayesinde epidermis yani cildin en üst kendini yenileyebilen tabakası noktasal olarak buharlaştırılır ve kalan cilt yapılan işleme kasılarak cevap verir. Bu sayede de bölgesel olarak ciltte gençleşme, sıkılaşma ve toparlama görülür.

Üst veya alt göz kapağında kırışıklık, sarkma, katlantı, çizgilenme, göz çevresinde botoxa rağmen açılmayan kırışıklıklar Plexr ile rahatça tedavi edilebilmektedir.

Çoğunlukla tek seanslık uygulama ile istenilen sonuca ulaşılır. Ağır cilt yapısı olanlarda, aşırı cilt gevşekliği olanlarda 2 veya 3 seans yapmak gerekebilmektedir.

Uygulaması öncesi herhangi bir hazırlığa gerek yoktur.

Uyuşturucu krem uygulaması sonrasında 30-45 dakika süren bir işlemdir.

Uygulamadan sonra küçük kabuklu bir görünüm oluşur. Görüntü yaraya sürülebilir fondöten ve güneş koruyucu kremler ile kapatılabilir. Kabuklu görünüm 4-10 gün arasında ortadan kalkar ve iyileşme sürecinizin tamamlanması sayesinde gündelik yaşamınıza dönebilirsiniz. Bu dönemde hassas sabunlar ile yüzünüzü yıkamanız ve duşta bebek şampuanlarını kullanmanız önerilir.

Uygulamadan 30 gün sonra kontrol gelinmeli. Gerekirse, ek bir seans daha uygulanabilir ama bir

Uygulama sonrasında kesi ya da iz kalması gibi bir durum söz konusu değildir.

Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiğinin Avantajları;

Cerrahi bir işlem değildir

İz kalmaz

Fazla cilt çıkarılamaz veya fazla bir işlem yapılamaz

Ektorpion veya entropion gibi komplikasyonları yoktur

Doğal olmayan bir görüntü, çekinti oluşamaz

Pansuman gerektirmez

Gözlerin kapatılması gerekmez

Sadece uyuşturucu kremlerle dahi gerçekleştirilebilir

Anestezi almaz ve anestezik ilaç sorunlarıyla karşılaşmazsınız

Tekrar edilebilir

Uygulama alanındaki cildin gençleşmesini sağlar

Bu makale 20 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Mustafa Kemal Ataönder

1981 yılında İskenderun’da doğdu. İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi’nin ardından eğitim hayatına Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam etti. İş Tecrübesi Tıp Doktoru / Hekim-Acıbadem Fulya Hastanesi Tıp Doktoru / Hekim-Esteworld Plastik Cerrahi Hastanesi Tıp Doktoru / Hekim-82. Yıl Devlet Hastanesi Sigorta Danışman Hekimi-Inter Partner Assistance Sigorta Danışman Hekimi -Acıbadem Sağlık ve HayatSigorta A.Ş. Sertifikaları Certificate of participation- 1st International video symposium (IVS) in Plastic Surgery November 2014 Hamburg Certificate of AAAM Membership-American Academy of Aesthetic Medicine – 2012 Certificate of Achivement -Ortadoğu Medikal Special Clinical Training on: Scarlet, Fractional RF Technology- 2012 Facial muscle anatomy an neurotoxin treatment 2012 Sağlık-Tıp – İşyeri Hekim ...

Etiketler
Göz kapağı estetiği
Dr. Mustafa Kemal Ataönder
Dr. Mustafa Kemal Ataönder
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube