Kış öncesi cildinizi yenileyici kombinasyon tedavisi

Kış öncesi cildinizi yenileyici kombinasyon tedavisi
Kışa yaklaştığımız  bu günlerde yazdan kalan, deniz  ve güneşin neden olduğu cilt yıpratıcı etkilerden arınma ihtiyacı ortaya çıkıyor. Aynı zamanda da kışın yaratacağı  olumsuz etkilerden korunmak için belli önlemler gereklilik kazanıyor.
Mezolifting, gençlik aşısı ve kök hücre tedavilerinden oluşan etkin kombinasyon olumsuz etkileri  ortadan kaldırıyor ve sağlıklı bir cilt yapısının oluşmasında önemli katkı sağlıyor.
Kombinasyonun birinci adımı PRP yani kök hücre uygulaması…Kişinin kendisinden alınan kandan elde edilen büyüme faktörleri ve iyileştirici doku elemanları 7-14 gün içerisinde ciltte yenilenme süreci başlatıyor.
PRP uygulamasından bir hafta sonra yapılacak mezolifting uygulaması ise hastanın cilt özelliklerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak hekim tarafından hazırlanan karışımın cilde tatbikiyle gerçekleşiyor. Bu uygulama da, cildin dolaşımını, yenilenme faaliyetlerini harekete geçiriyor ve nem ihtiyacının karşılanmasına yardımcı oluyor.
Mezolifting  sonrası  gerçekleştirilecek uygulama da İAL ya da bilinen adıyla Gençlik Aşısı… Gençlik Aşısının etkisi  vücudumuzda var olan bir madde olan, çapraz bağ içermeyen yoğun  Hyalüronik Asitin cilde uygulanmasıyla ortaya çıkıyor. Bu terapi de kişiye nem, parlaklık ve bir toparlanma ve gerilme hissi vaadediyor.
Bu kombinasyon protokolü  bir kez daha yineleniyor. Altı haftalık sürenin sonunda kurumuş, yıpranmış, mat cilt yapısı; nemli, parlak ve  toparlanmış bir görüntüye kavuşuyor.  Farklı mekanizmalarla cildi yenileyici etki gösteren bu üç terapi yöntemi birlikte uygulandıklarında sinerjik bir etki ortaya çıkıyor.
                                                                                               Dr.  Devrim  Gürsoy
                                                      

Bu makale 10 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. İbrahim Devrim Gürsoy

Etiketler
Cilt
Dr. İbrahim Devrim Gürsoy
Dr. İbrahim Devrim Gürsoy
Ankara - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube