Altın iğne tedavisi

Fraksiyonel radyofrekans uygulaması olarak da tanımlanan cilt gençleştirme ve güzelleştirme uygulamasıdır.

Altın iğne tedavisi

Fraksiyonel radyofrekans uygulaması olarak da tanımlanan cilt gençleştirme ve güzelleştirme uygulamasıdır.
Çevresel etkenler ve yaş alma ile ciltte oluşan bozukluklar, lekelenme ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya, cildi daha genç, canlı ve parlak göstermeye yardımcı olur.
Altın iğne hem yüz hem de farklı vücut bölgelerinde uygulanabilir. Cerrahi girişimler gerektirmeyen bir yöntem olduğundan hastalar kısa bir zaman ayırarak bu işlemi yaptırabilir.
İşlem için kullanılan cihaz cildin yüzeyini etkilemez iken alt katmanları yüksek frekansta enerji gönderir. Cildin alt tabakalarına kontrollü olarak hasar verilirken vücuttaki iyileşme süreçleri ile doğal kollajeni uyarır. Bu sayede lekeler, kırışıklıklar ve yara izlerini iyileştirir, cildin kendini yenilenmesini destekler. Kullanılan Altın iğneler enerjinin dağılmasını önleyerek cilt yüzeyinin hasarlammasini önler, enerji kaybını azaltır.

Altın iğne uygulaması;
Yanık ve yara izlerinin tedavileri
Çatlakların giderilmesi
İnce kırışıklıkların yok edilmesi
Boyun, gıdı ve dekolte bölgelerinde görünümün düzeltilmesi
Yaşlanma belirtilerinin giderilmesi
Akne izlerinin tedavisi
Göz çevresi morluklarinin giderilmesi
Gözeneklerin sıkılaştırılması
Vücutta form kaybı ve sarkmalarin söz konusu olduğu bölgelerin düzeltilmesi
Cilt lekelerini giderilmesi gibi durumlarda uygulanır.

Bu makale 11 Ocak 2024 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. İnci İnce

Uzm. Dr. İnci İnce  İstanbul Doğumludur.  Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur. Erzurum İspir Devlet Hastanesi ve Kayseri Belsin sağlık ocağında pratisyen hekimlik yaptı. 2011 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden  Deri ve Zührevi Hastalıklar ihtisasimi tamamlayarak uzmanlığını aldı. Dermatoloji uzman hekim olarak Develi Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastanesine mecburi hizmetini tamamladı. Memorial Kayseri Hastanesinde 2013 yılında çalıştıktan sonra Kayseri Eğitim Araştırma ve Kayseri Şehir Hastanelerinde çalıştı. 2021 yılında Kayseri Acıbadem Hastanesinde görev yaptı. 2022 Kasım ayı itibariyle de İstanbul Pendik Özel Yüzyıl Hastanesinde çalışmakta.. 

Etiketler
Altın iğne tedavisi
Uzm. Dr. İnci İnce
Uzm. Dr. İnci İnce
İstanbul - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube