Op. Dr. Sibel Gelecek

5.0

Anal bölge hastalıkları (fistül ,makat çatlağı,basur), Kapalı Reflü Cerrahisi, Laparoskopik Mide Fıtığı Ameliyatı

“” Devamı

Op. Dr. Sibel Gelecek

          Op Dr Sibel GELECEK, genel cerrahi uzmanıdır. Lise eğitimini derece ile tamamlamıştır. 1993 yılında kazandığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1999 yılında mezun olmuştur.  Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Genel Cerrahi Ana Bilim dalında uzmanlık eğitimini tamamlamış ve 2006 Haziran ayında uzman doktor olmuştur. Ankara Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesinde mecburi hizmetini tamamlamıştır. Ardından 2008 yılında MD Anderson Cancer Center Surgical Oncology Department of Breast Surgery de visitor olarak bulunmuş ve meme cerrahisi ile ilgili çalışmıştır. Döndükten sonra Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesinde uzman olarak 2013 yılına kadar çalışmıştır. Uzmanlık sonrasında da temel eğitimine katkı olarak Laparoskopik cerrahide otorite kabul edilen  IRCAD kurslarına katılmıştır ve aktif laparoskopik cerrahi yapmaya devam etmektedir.Ulusal ve uluslararası obesite cerrahisi ile ilgili birçok kursa ve toplantıya  katılmış olup obesite cerrahisi sertifikasına sahiptir. Obezite  cerrahisi ve mide balonu alanında da hizmet vermeye devam etmektedir.Endoskopi ve kolonoskopi konusunda da Türk Cerrahi Derneği tarafından verilen sertifika  sahibi olup bu alanda da aktif olarak işlem yapmaktadır.Türk Cerrahi Derneği tarafından verilen Türk Cerrahi Yeterlik Sınavını 2012 yılında başarı ile verip Türk Cerrahi Yeterlik belgesini almaya hak kazanmıştır. Kariyerine İstanbul’da devam eden Op Dr Sibel GELECEK Medipol Üniversitesi hastanelerinde , Memorial Sağlık grubunda , Liv Bahçeşehir hastanesinde ve Medical Park grubunda çalışmıştır.

   Bu dönemde kadın cerrah olarak meme cerrahisi (memenin iyi huylu - kötü huylu hastalıklarının tanı ve tedavisi) ile proktoloji  (makat bölgesi hastalıkları) konusunda çok sayıda hasta takibi yapmıştır. Eylül 2020 tarihinden itibaren severek icra ettiği genel cerrahi mesleğini muayenehanesinde yaparak hastalarını kabul etmektedir.

Vali konağı Cad.Milas Apt.No.129 Ka.5 Dai.13 (Nişantaşı) Şişli/İstanbul
En Yakın Uygunluk
Hizmetler
Anal fissür tanı ve tedavisi Hemoroid(basur) ve çatlaklar(fissür) ve anal fistül, gluteal apse gibi proktolojik girişimler Mastektomi (meme alma operasyonu) Meme hastalıkları tanı ve tedavisi Meme mr'ı Devamı
İmkanlar
Wi-fi Otopark (Ücretli) İkram Servis Vale Sgk Anlaşmalı Devamı
Ödeme Yöntemleri
Kredi kartı ile ödeme Nakit Devamı
Randevu Hattı

Hakkında

          Op Dr Sibel GELECEK, genel cerrahi uzmanıdır. Lise eğitimini derece ile tamamlamıştır. 1993 yılında kazandığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1999 yılında mezun olmuştur.  Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Genel Cerrahi Ana Bilim dalında uzmanlık eğitimini tamamlamış ve 2006 Haziran ayında uzman doktor olmuştur. Ankara Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesinde mecburi hizmetini tamamlamıştır. Ardından 2008 yılında MD Anderson Cancer Center Surgical Oncology Department of Breast Surgery de visitor olarak bulunmuş ve meme cerrahisi ile ilgili çalışmıştır. Döndükten sonra Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesinde uzman olarak 2013 yılına kadar çalışmıştır. Uzmanlık sonrasında da temel eğitimine katkı olarak Laparoskopik cerrahide otorite kabul edilen  IRCAD kurslarına katılmıştır ve aktif laparoskopik cerrahi yapmaya devam etmektedir.Ulusal ve uluslararası obesite cerrahisi ile ilgili birçok kursa ve toplantıya  katılmış olup obesite cerrahisi sertifikasına sahiptir. Obezite  cerrahisi ve mide balonu alanında da hizmet vermeye devam etmektedir.Endoskopi ve kolonoskopi konusunda da Türk Cerrahi Derneği tarafından verilen sertifika  sahibi olup bu alanda da aktif olarak işlem yapmaktadır.Türk Cerrahi Derneği tarafından verilen Türk Cerrahi Yeterlik Sınavını 2012 yılında başarı ile verip Türk Cerrahi Yeterlik belgesini almaya hak kazanmıştır. Kariyerine İstanbul’da devam eden Op Dr Sibel GELECEK Medipol Üniversitesi hastanelerinde , Memorial Sağlık grubunda , Liv Bahçeşehir hastanesinde ve Medical Park grubunda çalışmıştır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Mesleki Tecrübe

Hizmete Başlangıç: 06.2010
Deneyim: 14 Yıl

Deneyimler

Op.Dr Sibel Gelecek Özel Muayenehanesi (2010 - Devam ediyor)

Ücret Bilgisi

Muayene ücretlerini öğrenmek için ara 0 (850) 474 15 37

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
ad
A D***
Zamanlama
İlgi
Ortam
27.04.2021

Sık Sorulan Sorular

Op. Dr. Sibel Gelecek ile nasıl iletişime geçerim?

Op. Dr. Sibel Gelecek için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Op. Dr. Sibel Gelecek için nasıl randevu alabilirim?

Op. Dr. Sibel Gelecek ile iletişime geçmek için bu telefon numarasını ara: +908504741537

Op. Dr. Sibel Gelecek nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Op. Dr. Sibel Gelecek Op.Dr Sibel Gelecek Özel Muayenehanesi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Op. Dr. Sibel Gelecek hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Op. Dr. Sibel Gelecek Genel Cerrahi uzmanıdır. Anal bölge hastalıkları (fistül ,makat çatlağı,basur), Kapalı Reflü Cerrahisi, Laparoskopik Mide Fıtığı Ameliyatı alanlarında hizmet veriyor ve Anal fissür tanı ve tedavisi, Hemoroid(basur) ve çatlaklar(fissür) ve anal fistül, gluteal apse gibi proktolojik girişimler, Mastektomi (meme alma operasyonu) hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Haritada Gör
Facebook Twitter Instagram Youtube