Doç. Dr. Melahat ATASEVER Hasta Soruları 141

  • Sonucum hakkında

    Merhaba hocam, ben 22 yaşında bakire bir kızım.sarı kokulu akıntı sebebiyle ki bu yaklaşık 1 seneyi aşkındır var, cuma günü kadın doğuma gittim. karnımdan genital bölgeme kadar ultrasonda kendisi baktı ve güzel ultrasonun dedi.kan ve idrar testi istedi 5 tüp verdim.adetim bittikten 1 gün sonra gitmi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Adet mi üstüne görme mi

    Merhabalar, sözlüm ile 28 aralıkta sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. boşalma oldu fakat vajina çevresine boşalma hiç olmadı, zevk suyunda sperm olacağı için gebe kalmaktan şüphelendim. 8 ocakta regl olmam gerekiyordu ve beklediğim tarihte regl oldum. 6 7 gün normal yoğunlukta, her zamanki kasık ve b... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Kan sonucu bakarmisiniz

    Hocam ilişkinin ilk günü dahil 19.gunde beta hcg (serum plazma) sonuç <5 birim u/l referans değeri aralığı <5- . sonuca %100 guvenebilirmiyiz ayrıca 2 defa adet oldu gebelik %100 kesin yok diyebilirmiyiz hocam

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Biyopsi sonuç bilgisi

    Evet hocam sizden bilgi almak istiyorum sonuç ne anlama geliyor şimdiden teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Vajinal akıntı

    Hocam bundan 27 gun omce anal iliski yasadim bosalma oldu fakat vajinaya gelmedi meni iliskiden 3 gun sonra vajonamdan kahferengi akinti gelmeye basladi somra kizmiizya dondu adet kanamasi olarak dusundum ama cok az geldi kan ve 8 gun falan surdu suandada akintim var kirmiziya donuk yine neden oluyo... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Sarı akıntı

    Merhaba 23 yaşındayım yaklaşık bir yıl önce sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım sonrasında genital akıntım başladı sarı renkte çok fazla bazen beyaz akıntım oluyordu çok doktora gittim kızsın alttan muayene edemeyiz diyerek ilaç verildi hep antibiyotik mantar olmuşsundur diyerek ona yönelik zolax fa... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Neo penotran fitil

    Merhaba hocam ben 3 hafta önce düşük yaptım doktora kontrole gittim az bi akintim olduğunu soyledi neo penotran forte l fitil verdi bi hafta kullanmamı ilişki olmayacağını söyledi 3 gün kullandim eşimle beraber oldum 3 gundur kullanmıyorum ilacı ilaca devam etmemde sakınca varmı cevaplarsanız sevini... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Adet sancisi ve kizlik zari

    Merhaba melahat hanim, size bir soru sormak istiyorum. ben bakireyim, cinsel iliskim hic olmadi ve 20 yasindayim. her ay adet oldugumda ben her zaman cok sancim oluyordu. ilk gun cok agrili geciyordu. fakat son 2 aydir regl oldugum zaman hic ama hic bir agri olmuyor. bunun kizlik zariyla alakasi var... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Gebelik testi

    Hocam merhabalar, eczaneden aldığımız gebelik testini ilişkiden kaç gün sonra yapmalıyız? yani 14 gün deniliyor 25 gün deniliyor doğru olanı nedir? ayın 4ünde ilişkim gerçekleşti hangi tarihte test yapmalıyım

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Gebelik şüphesi

    Merhaba  sevgilimle sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık ve üstüme boşaldı ama vajinamın ıçine girmedi öyle hatırlıyorum ya da kızlık zarı delinmesi olmadı bundan 13gün sonra adet oldum adetim her zamanki gibi 7gün sürdü bu ay adetim oldu ama geçen aydaki gibi fazlaca gelmedi yine pedimi doldururcası... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Hcg değeri

    Merhaba ben ayın 28 inde çatlatma iğnesi oldum çatlatma iğnesinin 11.günü test yatım evde silik çıktı 13.günğ de kan verdim cuma günü kan testi yaptırdım beta hcg hormonu 9.3 çıktı salı bir daha yaptım 28.5 çıktı sizce hch hormon artış hızı normal süreçte mi ilerliyor yada daha hızlı artması gerekir... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Hcg değeri

    Merhaba ben ayın 28 inde çatlatma iğnesi oldum çatlatma iğnesinin 11.günü test yatım evde silik çıktı 13.günğ de kan verdim cuma günü kan testi yaptırdım beta hcg hormonu 9.3 çıktı salı bir daha yaptım 28.5 çıktı sizce hch hormon artış hızı normal süreçte mi ilerliyor yada daha hızlı artması gerekir... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Yardımcı olur musunuz

    Merhaba iyi günler. biz sevgilimle üzerlerimizde sadece iç çamaşırları varken sürtünme ile ilişkiye girdik.boşalma kesinlikle olmadı.zevk suyunda sperm olduğunu öğrendik.üzerlerimizde sadece iç çamaşırı varken çıkan zevk suyundan hamile kalma riski var mıdır? şimdiden çok teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Gebelik ve idrar yolu

    Merhaba hocam, idrar yolunda ve vajina kismimda batma seklinde sancilar oluyor.bebek alt kisimda hareket ettikce bile yanma hissediyorum.tahlil sonucum aşağıdaki gibi.sorun mevcut mu acaba? 29 haftalik gebeyim. renk açık sarı  -  - bulaniklik berrak  -  - dansite  1.017  -  - ph  7  -  - ürobilino... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Kızlık zarı

    Hocam merhaba, 18 yaşındayım ben mast yapıyordum yaparken de küçük dudaklara biraz bastırarak sürtüyordum parmağımı ya da yine küçük dudaklara bastırarak sağ sol olucak şekilde sürtüyordum ama içeriye bişey sokmadım aradan 1 gün geçti kahverengi akıntı geldi. bende adet düzensizliği var ve o günler... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Kızlık zarı

    Hocam merhaba, 18 yaşındayım ben mast yapıyordum yaparken de küçük dudaklara biraz bastırarak sürtüyordum parmağımı ya da yine küçük dudaklara bastırarak sağ sol olucak şekilde sürtüyordum ama içeriye bişey sokmadım aradan 1 gün geçti kahverengi akıntı geldi. bende adet düzensizliği var ve o günler... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Yoğun içerikli kist

    Hocam kasık ağrısı ile acile gittim idrar da kan çıktı ürolojiye gitmemi söylediler tekrar idrar verdim 30 dan 65 çıkmış. ultrason ve tomografi istedi taş varmı diye sonucum temiz çıktı yani taştan kumdan kaynaklı değilmiş.kadın hastalıklarına görünmemi söyledi,tomografi çekiminin ertesi günü kadın... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Test sonucu hocam

    Hocam iyi günler benim sorum şu şekilde ilişkinin ilk günü dahil 16. günde çıkan sonuçlar beta hcg (serum /plazma) sonuç <5 birim u/l referans aralığı <5- sonuç böyle yazıyor hocam. sonuça kesinlikle %100 guvenebilirmiyiz gebelik kesin yok diyebilirmiyiz.bir daha yaptırmaya gerek varmı sonuç kesinmi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Hamilelikte ağrı

    Hocam iyi günler,15haftalık gebeyim.sağ tarafımda göbeğin hemen yanında bir ağrı var.şiddetli değil ama ara ara rahatsız edici.bir sorun teşkil eder mi. şimdiden teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

  • Gebelik ve idrar yolu

    Merhaba hocam, idrar yolunda ve vajina kismimda batma seklinde sancilar oluyor.bebek alt kisimda hareket ettikce bile yanma hissediyorum.tahlil sonucum aşağıdaki gibi.sorun mevcut mu acaba? 29 haftalik gebeyim. renk açık sarı  -  - bulaniklik berrak  -  - dansite  1.017  -  - ph  7  -  - ürobilino... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Melahat Atasever

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

x