Doktorsitesi.com
Uzm. Dr. Remzi Eren

Uzm. Dr. Remzi Eren

Kadın Hastalıkları ve Doğum
Henüz değerlendirme yok
Uzm. Dr. Deniz Şencan Varlıklı

Uzm. Dr. Deniz Şencan Varlıklı

Kadın Hastalıkları ve Doğum
4.6(5 değerlendirme)
Dr. Öznur Eren

Dr. Öznur Eren

Kadın Hastalıkları ve Doğum
Henüz değerlendirme yok

Görüşler

Görüşlerinizi Önemsiyoruz

Hastaneler ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

4.9
Toplam 5 geribildirim
Zamanlama4.9
İlgi4.9
Ortam4.8
MG
Min*** G***27.09.2021
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Hamileyseniz ve doktorunuz Deniz hanım ise içiniz rahat olsun. Güvenilir ne yaptığını bilen, hastayı gereksiz hiç bir tahlildi, ilaçtı falan filanla uğraştırmayan bir doktordur. Ben hamileliğimi öğrendiğim 5. Haftamdan itibaren doğuma kadar ilgisi ve alakası için kendisinden çok memnun kaldım. Davranışlarının sert olduğunu okudum bir yorumdan alakası yok. Sanırsam sert olduğunu söyleyen kişi kendisine psikolog arıyordu. Ben planlanan doğumumdan 1 gün önce gece saat 1 de ani doğum yaptım. Doktorumu aradığım andan itibaren 10 dakika sonra hastanede ve tüm ameliyat ekibini toplamış şekilde hazırdı. Doğumdan sonrada ilgi ve alakası aynen devam etti. Kendisine çok teşekkür ederim.
MA
Mel*** A***03.06.2021
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Deniz hanımda 2 doğum yaptım. İlgisi alakası herşey çok iyi. Diğer yorumda yok gülmüyor etmiyo yazılmış herşey yapı meselesi sizde gülmemişsinizdir oda size karşı soğuk durmuştur. Ben deniz hanımı 5 senedir tanıyorum ve 2 doğum yaptım o kadar nazımı niyazımı çekmiştir bağırmalarım cart curt doğum yapanlar bilir heleki normal doğumda saat bilinmez ama ne zaman yola çıktım geliyorum desem hastane kapısında karşıladı beni böyle bi doktorun hakkını yemeyin kötü yorum yaparak evet kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama lütfen saygı. Doktor hanımın karakteri duruşu biraz serttir ama işinin ehlidir. Ve herşeyd hemen karar vermez değerlendirir güzelce çözüm neyse anne ve bebek için ona karar verir. Ne zaman soru sorsam saçma bile olsa cevap vermiştir o yüzden deniz hanımdan Allah razı olsun. Bidaha nasip olsa bir daha ona giderim..
G. Ö***09.02.2020
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
İyiki kendisini tanıdım ve ilk doğum sürecimi onunla tamamladım. En ufak bir pürüzün üstüne giden, işini çok iyi yapan, kendinizi ve bebeğinizi güvenle emanet edebileceğiniz çok tecrübeli bir doktor.
Ak
A K***10.07.2019
Zamanlama
5.0
İlgi
4.5
Ortam
4.5
İlk hamileliğim için Sakarya'da ki tüm hastane ve doktorlar ile ilgili detaylı bir inceleme yaptım.Hamileliğim netleşir netleşmez gideceğim doktoru benim gibi yorumlarını bırakan hastaları dikkate alarak belirlemiştim..Kafamdaki hekim Deniz Hanım değildi.Deniz Hanım ile ilgili olumsuz yorumlardan dolayı hiç düşünmemiştim bile.Velhasıl ilk muayene için istemiş olduğum hekime sıra alamadım.Bende 1 sefere mahsus Deniz Hanıma gideyim düşüncesiyle gittim.Nasıl olsa ilk kontrolümdü. Ve hiçte bahsedildiği gibi Dr. olmadığını gördüm.Bu hassas süreçlerde biz hastaların ne beklediği önemli sanırım.Kimimiz bizi psikolojik olarak rahatlatan doktorları daha çok benimseriz.Yapısı gereği çok sıcak davranan biri değil fakat takiplerimiz çok iyi yapıyor, bilgilendiriyor, tecrübeli iyi bir hekim.Benim için önemli olan çok samimi davranmasından ziyade işini ne kadar iyi yaptığı.Bu sebeple çok kötü bir hekim değil sadece mesafeli diyebiliriz.Ben memnunum. Tavsiye ederim.
EK
Ezg*** K***17.06.2019
Zamanlama
3.5
İlgi
4.0
Ortam
3.0
Deniz Hanım'a ilk gebelik kontolüm için gitmiştim aynı zamanda son oldu.. kendisi aşırı ilgisiz, karşı tarafa tutum ve tavrı aşağılayıcı, gülümsemeyi geçtim tebessüm ve tevazudan yoksun bir hekim ile karşılaştık ne yazıkki. hekimlik bilgisine karşı diyeceğim birşey yok çünkü o konuda değerlendirme yetkiliğine sahip değilim ancak hasta ile iletişimi vasat,sizi konuşturmuyor bile ben ve eşim aşırı gerildik hayatımızın en güzel günlerinden olan ilk gebelik kontrolümüz burnumuzdan geldi.bebeğimizin oluşan kalp atışlarını bile dinleyemedik. Tamamen zaman ve maddi kayıp,sözde Adatıp gibi iyi bir özel hastanede hekimlik yapıyor. Çevreme kesinlikle önermiyorum.

Takvim bilgileri yükleniyor...