Doktorsitesi.com

Hakkında

Medicana Ankara Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde toplam 4 uzman/doktor bulunmaktadır. Hastalar tarafından 25 kez oylanan Medicana Ankara Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümü uzmanları/doktorları, 5 üzerinden ortalama 5 yıldız almıştır.

Yorumlar

Görüşlerinizi Önemsiyoruz

Hastaneler ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0
Toplam 25 geribildirim
Zamanlama5.0
İlgi5.0
Ortam5.0
Zk
Zey*** K***19.03.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Medicana Ankara Hastanesi
Yıllardır Göksal hocama geliriz kızım için en iyisi olduğunu düşünüyorum ayrıca çok memnunuz samimiyet ve sıcakkanlılığı için teşekkür ederiz
BO
Baş*** O***16.03.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Çok riskli ve çok korkarak girdiğim bir operasyonda kendimi doktorumun tecrübeli ellerine güvenle emanet ettim. Grade 2 omurilik tümörü ameliyatından Göksal Bey’in dikkatli ve titiz ameliyatı sayesinde hiçbir hücre kalmadığı için sonrasında hiçbir tedavi almadan şifa ile taburcu oldum. Şu anda atabildiğim her adımda yolumuzu kesiştidiği için şükrederek hocama sonsuz teşekkür ediyorum. şifa dağıtan elleri dert görmesin başka hastalara da şifa olmaya devam etsin. Sevgi ve saygılarımla.
FE
Fik*** E***15.03.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Annemin beyincik sarkması ameliyatını kapalı yöntemle başarıyla gerçekleştiren değerli hocamız Göksal Günerhan’a minnettarız. Bu yöntemi uygulayan ve geliştiren dünyada sayılı hekimlerden biri olması gerçekten büyük bir gurur. Ameliyatımız çok başarılı geçti. Süreç boyunca ilgisi, açıklamaları ve güven veren yaklaşımı için kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ederiz. Bu rahatsızlık için yapılan açık ameliyatlarda ameliyat kesisinin büyük olması ve boyun kaslarının kesilmesi nedeniyle iyileşme süreci uzamakta ve enfeksiyon riski artmaktadır. Sağolsun hocamızın uyguladığı bu kapalı yöntem ile boyun kasları kesilmeden enfeksiyon riski en aza indirilerek ameliyat gerçekleşmektedir. Allah razı olsun. İşi gücü rast gelsin.
EK
Emi*** K***15.03.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Medicana Ankara Hastanesi
2019 da eşimin ağır beyin kanaması sonucu yaşamasi mucize dedikleri halde sayın hocamın ilgi ve alakası tedevisi tüm bunların yanı sıra hoş görüsu ilgisi için kendisine sonsuz minetariz. . kendisine teşekkür ediyorum.
NK
Nur*** K***15.03.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Göksal Bey Kastamonu Şehir Hastanesi’nde görev yaptığı sürede çok düşük yaşama ihtimali var bu hasta resmen ölü denilerek kendisine götürülen ama asla umudunu kesmeden gecesini gündüzünü mesai kavramı fark etmeksizin iyileştirdiği 35 yaşındaki bi kadının kızıyım. Şuanda annem nefes alıyorsa bu Göksal hocamın bilgisi tecrübesi ve çok güzel kalbinden kaynaklıdır. Hala irtibattayız, bir sorunumuz olduğunda her zaman bize destek… Kendini sürekli yenileyen ve geliştiren bir hekim. . Gözü kapalı güvenebilirsiniz.
FY
Fey*** Y***15.03.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Beyincik sarkması ve siringomiyeli için ameliyatımı 3 dikişle yapan harika bir doktor. kendisi çok ilgili güven veren sorularımızı cevaplayan birisi. kendisine çok teşekkür ederim. herkese tavsiye ederim. Geliştirdiği teknikle hastalarının hayatına dokunan doktorumuza kendinizi gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz.
BO
Baş*** O***15.03.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Saygıdeğer doktorum. Ameliyat sonrasında kalma ihtimali olan çok büyük hasarlardan çokkk korkmama rağmen kendimi güvenle şifalı ellerine bıraktım. Şimdi attığım her adımda teşekkür edip dua ettiğim bir doktorum var. Grade 2 omurilik tümörü ameliyatı oldum. Göksal hocamın incelikli ameliyatı sayesinde hiçbir hücre kalmadığı için ameliyat sonrası hiçbir tedavi almadan şifa ile taburcu edildim. Benim yolum onunla kesiştiği için her zaman şükrediyorum. Sonsuz teşekkürler
YY
Yas*** Y***15.03.2026
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Medicana Ankara Hastanesi
Hocama beyincik sarkması tadavisi ile başvuru yaptım kapalı yöntemle ameliyat oldum eline emeğine sağlık 4 ayı doldurdum şuan için gayet iyim uzman bir hekim kararı aşamasinda hocamı tavsiye ederim Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah prof olduğu gunleride görürüz hak eden bir hekim
OG
OKT*** G***10.04.2025
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Özel Medicana International Ankara Hastanesi
2025 yılı, hayatımda unutulmaz bir yıl olarak başladı. İkiz çocuklarım dünyaya geldi ve çok şükür sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam ediyorlar. Ancak, doğumları oldukça erken ve zor bir süreçti. 29 haftalık olarak doğdular ve 40 gün boyunca yoğun bakımda kaldılar. Bu zor dönemde çok şükür ikisi de sağlıklı bir şekilde taburcu oldu. Ancak mutluluğumuzun hemen ardından çocuklarımın Ankara'da yapılan rutin kontrolleri vesilesiyle anneminde göz muaynesini gelmişken burada sağlayalım dedim. Yapılan göz muaynesinde bizi göz doktorumuz acilen nöroloji bölümüne yönlendirdi ve yapılan muayenede, beyninde tümör olduğunu öğrendik. Her gittiğimiz doktor, ameliyat olması gerektiğini ancak bunun çok riskli olduğunu söylediler. (Sol gözünü kaybedebilir, felç kalabilir, konuşma bozukluğu olabilir, idrarında kaçırmalar olabilir ve hatta ölüm riski bile olabilir) gibi dönüşlerde bulundular. Bu süreçte, tanıştığımız Hakan Hoca bize öyle bir güven verdi ki, kararımızı kesinlikle onunla bu yolu yürümek yönünde verdik. Ameliyat süreci çok başarılı geçti ve annem sağlığına kavuştu. Hakan Hoca’nın hastalarına olan ilgisi ve profesyonelliği sayesinde, annem yeniden sağlığına kavuştu ve biz de çok büyük bir mutluluk ve huzur içindeyiz. Kendisinin yaklaşımından ve uzmanlığından çok memnun kaldık. Her şeyden önce güven çok önemli, Hakan Hoca’ya minnettarız. Gerçekten çok başarılı bir doktor. Allah kendisinden razı olsun. Eğer bir sağlık problemi yaşıyorsanız, gönül rahatlığıyla kendisine başvurabilirsiniz. Annemin sağlığına kavuşmasına vesile olduğu için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
İD
İre*** D***24.03.2025
Zamanlama
5.0
İlgi
5.0
Ortam
5.0
Medicana Ankara
Hakan hocanın karşımıza çıkmasının hayatımızın şansı olduğunu ilk muayenemizde anladık. Sürecimizi şu şekilde özetlemek isterim; Teyzemin düşüp kafasını vurmasıyla mr ve tomografi çekildi. Mr sonucunda beyninde büyükçe bir tümör olduğu ve beyin sapına baskı yaptığı ortaya çıktı. Hemen Ankara Etlik şehir hastanesine sevk edildi ve yatışı yapıldı. Hakan hocaya kadar çeşitli doktorlara (tanıdık doktorlar vasıtasıyla) sonuçlar gönderildi ve görüşlerin bir kısmı radyofrekansla tedavi bir kısmı ise ameliyattı. Fakat ameliyatın, tümörün yerinden dolayı felç kalma, konuşamama gibi bir çok risk taşıdığını söylediler. Hakan hoca ilk muayeneden itibaren kibarlığı, sakinliği, hastalığın bizim anlayabileceğimiz şekilde bizi yormadan anlatmasıyla tüm güvenimizi kazanmış ve ameliyatın Hakan hoca tarafından yapılmasına hemen emin olmuştuk. Yaklaşık 9 saat süren oldukça zorlu beyin ameliyatının ardından 1 gece yoğun bakım ve 2 gün normal odada kalarak hastamızı %0 hasarla ayağa kaldırmıştır. Tereyağından kıl çeker gibi tümörü temizlemiş ve teyzemde hiç hasar, felç durumu oluşmamıştır. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Hakan hoca resmen bizlere 2. hayatı verdi hem de bu kadar kısa bir sürede. Tekrardan teşekkürlerimizi ve minnettarlığımızı sevgili doktorumuza buradan da iletmek isteriz.

Takvim bilgileri yükleniyor...