Merhaba dr bey 4 yasinda kizim var. Kardesi dogdu 2 aylik. Hamileyken kizimin masturbasyon yaptigini fark etiim. Once gormezden geldim. Ama herkesin yaninda yaomaya baslayinca guzellikle konustum. Ama birakamiyo bu davranisi. Kendi de yaomak istemiyor. Ben gormezden gelsem de gelio yanima anne yaomak istemiyorum ama tutamiyorum kendimi diyor. Nasil davranmaliyiz. Ne onerirsiniz? Tesekkurler simdiden.
Merhabalar su evrede tamamen kiskanclik yaptigini ve bunu istemsizce devreye soktugunu soyleyebiliriz biz bu evrede daha fazla ilgilenme ve zaman ayirma yapmanizi oneriyoruz kiziniza hanimefendi. Herkesin yaninda yapma istegi ise tamamen dikkat cekme dusuncesi ama siz onun bu yaptigina kizdiginiz icin bu onu itiraf edemiyor olabilir.
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Su siralar herkesin yaninda yapmiyor ama odasinda gizli gizli yapmaya devam ediyor. Artik gormezden geliyorum. Ama kendi itiraf ediyor anne bugun kreste kendimi tutamadim 1 kez yaptim diyor. Ben gordugumde de hicbisey demiyorum ama kendini kotu hissediyor fark ediyorum. Sadece yavrum cok uzuluyorum boyle gorunce seni diyorum. Babasi da ben de ilgi gosteriyoruz. Ama hâlâ birakmadi. En azindan eskisi gibi yanimizda ya da baskalarinin yaninda yaomiyor bu iyi bir sey mi??
Tabikide iyi bir durum en azindan bunun yanlis yada toplum icinde olmadigini ogrenmeye basliyor yavas yavas bu durum hepgen kaybolucaktir yaptiklariniz karisisinda.
Cem bey merhaba. Kizimla ilgili daha once de yazdim ve sabirla cvp verdiniz cok sag olun. Biz de bi ilerleme yok hâlâ:( artik sinirlerimiz.iyice bozulmaya basladi. Surekli yalniz kalmaya calisiyor sirf o hareketi yaoabilmek icin. Mesela oyun oynuyor babasiyla odaya oyuncagini almaya gitti diyelim o anı bile degerlendiriyor:( o hareketi yapiyor her yalniz kaldiginda. Cok canimiz sıkılıyor artik bu duruma. Cok gerginiz esim de ben de. Ilgimizi artirdik halâ duzelme yok. Basibos birakilan bi cocuk degil ki canı sıkılınca yapiyor desem. Ne olur bize bir yol gosterin . Elimizde olmadan cocuga kotu davraniyoruz. Ufak tefek yaramazlikalrina bile bu hareketten kaynakli olarak daha cok kiziyoruz. Psikolojimiz bozuldu artik
Efendim en kisa zmanda randevu alip Goruselim duruma Gore bir inceleme yapalim bizlik mi surec gorelim ona gore onlem alalim efendim.
Cem bey nasil randevu alabilirim size getirmek istiyoruz kizimizi. Amasya merkezde yasiyoruz biz de. Tam olarak nerede yeriniz?
*** *** ** numarali hattan ararsaniz ulasirsiniz efendim randevu olusturabiliriz.