Gıdalar hakkında
Z.
Ziy*** .***
4 Temmuz 2019
Hocam merhaba,Kollesterol yüksekliği ve Tip2 Diyabete yakın durumda Obezite yok her gün bir Kase yenen Probiyetik mayalı yağlı ev Yoğurdunun sadece sabah kahvaltısında yediğimiz 3 dilim Tam Buğday Ekmeği diğer yemeklerde Ekmek yok.Bunların olumsuz etkileri varsa bilgi amaçlı görüşünüzü öğrenebilirmiyiz.İyi çalışmalar dilerim.
2 cevap
96 görüntülenme
Cevaplar (2)

Uzm. Dyt. Ciran Akyüz
Diyetisyen
Merhaba .eğer günlük ihtiyacınız 3 dilim ise ,diğer öğünler karbonhidrat içermiyor ise 3 dilimi gün içerisine yayarsanız sabah 1 öğlen 1 akşam 1 olarak daha iyi olacaktır.Karbonhidrat ve protein açısından daha dengeli bir öğün olmuş olur.
4 Temmuz 2019
Z.
Hocam günaydın, Sabah kahvaltısında doyamadığım için 3 dilimini birden yemek durumunda kalıyorum.Diğer öğünlerde yemiyorum.Mümkünse Şekerim sınırda Şeker için Ekmek Kollesterol için her gün bir kase Ev yoğurdu yemek Kollesterol yüksekliğine sebep olurmu?İyi çalışmalar dilerim.
5 Temmuz 2019

Uzm. Dyt. Ciran Akyüz
Diyetisyen
hayır 1 kase yoğurt kolesterol yüksekliğine sebep olmaz..
5 Temmuz 2019
Toplam Cevap
10