KM
Soru Sahibi
2 Ağustos 2014 07:32

eşimin tahlil sonuçları

iyi günler doktor bey.2 senedir çocuğumuz olmuyor.eşimde sol varikosel var.ayrıca tahlil sonuçları şu şekilde EŞİMİN DEĞERİ REFERANS ARALIĞI FSH: 1,88 0,95-11.95 LH: 1,63 0,57-12,07 PROLAKTİN: 12,05 3,46-19,40 ESTRADİOL: 34 11-44 TESTOSTERON: 11,68 4,94-32,01 bu değerler sorun yaratır mı acaba?eşimin sperm sayısı ml de 27 milyon morfoloji %o ilerihız+orta hızlı %26

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür
Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür
Üroloji , Çocuk Ürolojisi

Bu sorunuzu doktor sitesi uzmanlarından Prof. Dr. Kaan Aydos'a sormanızı öneririm.

2 Ağustos 2014 09:19
Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür
Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür Üroloji , Çocuk Ürolojisi

Yazar toplam 5355 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Bilgi almak Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür
Sünnet sonrası morluk şişme Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür
Çabuk idrar cikarma Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür
Kriistal Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür
Çocuk Ürolojisi İle İlgili Diğer Uzmanlar
Doç. Dr. İbrahim Buldu Çocuk Ürolojisi
Op. Dr. Emrah Topbaş Çocuk Ürolojisi
Prof. Dr. Tayfun Oktar Çocuk Ürolojisi
Prof. Dr. Semih Ayan Çocuk Ürolojisi
Prof. Dr. Koray Ağras Çocuk Ürolojisi
Facebook Twitter Instagram Youtube