Devamlı bacak ağrılarım ve halsizliğim var. Birçok hastane gezdim ve birçok
BB
Buğ*** B***
24 Ekim 2007
Devamlı bacak ağrılarım ve halsizliğim var. Birçok hastane gezdim ve birçok doktor ile görüştüm fakat olumlu bir sonuç alamadım. En son fibromiyalji olabileceği söylendi fakat tedavi yine işe yaramadı. Bir gün olsun ağrılardan kurtulamamaktayım bu yüzden devamlı huzursuzum. Resmen hayatımdan bezdim, konu hakkında bilgi rica ediyorum. Syg
2 cevap
74 görüntülenme
Cevaplar (2)

Doç. Dr. Cavit Meclisi
Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon
Buğra Hanım Yapılan muayenelerde bir özellik saptanmamış ise, bir yorum yapmak zor. Fibromiyalji aslında yaygın ağrı yapan bir durum. Fizik tedavi uzmanına başvurduysanız bacak ağrılarında bel, kalça, diz ve ayak ile ilgili detaylı muayene yapılmış olması gerekir. Başak bir fizik tedavi uzmanına başvurmayı denemenizi öneririm.
25 Ekim 2007
BB
Romatizma ile ilgili 4 tane fizik tedavi uzmanı denedim fakat sonuçlar hep olumsuz oldu. Konu ile ilgili önerebileceğiniz bir uzman var mıdır? Özel Hastanelerin çoğuna gittim, şimdi hangisine gideceğim konusunda kararsızım. Teşekkür ederim.
25 Ekim 2007

Doç. Dr. Cavit Meclisi
Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon
Buğra Hanım Dört FTR uzmanı yeterli bir sayı olduğu için durumunuzu merak ettim aslında. Uygun olduğunuzda sizi görmek isterim.
26 Ekim 2007
Toplam Cevap
1484